Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Üyelik – Hemen Farmasi Girişimcisi Ol

Farmasi Üyelik – Hemen Farmasi Girişimcisi Ol

Ücretsiz Farmasi üyelik işleminizi bu sayfada gerçekleştirebilir, üyelik işlemi sonrasında Farmasi hesabınıza hemen giriş yapabilirsiniz. Üye olmadan önce bilmeniz gereken bazı önemli bilgiler bulunmaktadır. Öncelikle bunlardan bahsedelim.

Belki çoğunuz Farmasi’yi ismen duydunuz ve ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Veya az çok tecrübeniz var ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Bu yüzden ilk önce bu işin kazanç sistemini ve nasıl para kazanabileceğinizi öğrenmeniz lazım.

Farmasi’de 3 farklı kazanç mevcuttur. Birincisi; Farmasi üyesi olarak ürünleri indirimli alıp, kampanyalardan faydalanıp ihtiyaçlarınıza harcadığınız paradan tasarruf ederek kazanç sağlamaktır. İkinicisi; indirimli satın aldığınız ürünleri katalog fiyatına satarak %30-%40 oranın kâr ederek satış yapmaktır. Üçüncüsü ise; çevrenizde üye olmak isteyen kişileri üye yapmak ve onların alışverişlerinden oluşan aylık ciroya göre prim kazanmaktır.

Sadece kendi alışverişiniz için üye olmayı düşünüyorsanız bunu tek başınıza kolaylıkla yapabilirsiniz; fakat satış ve kariyer hedefiniz varsa mutlaka iyi bir ekibe ve iyi bir üst sponsora ihtiyacınız vardır. Çünkü; gerek sizin gerekse yeni yapacağınız yeni üyelerin ihtiyaç duyduğunda hızlıca ve doğru bir bilgi alması gerektiği durumlar olmaktadır. Eğer iyi bir ekibiniz yoksa acil destek alamayacağınız için müşteri veya üyelerinize hızlı ve doğru bilgi veremezseniz. Bu gibi durumlar yeni ve acemi girişimcilerde motivasyon düşmesine ve girişimcinin işten soğumasına sebep olur.

Farmasi Yıldırım Ekip bünyesinde yüzlerce müdür seviyesi üzerinde girişimci ve binlerce üye bulundurmaktadır. Farmasi üyelik işleminizden sonra kişisel olarak veya Whataspp gruplarımızdan her türlü bilgiyi anında alabilirsiniz. Farmasi’yi ve ürünlerini ne kadar hızlı bir şekilde öğrenirseniz, işinizi o kadar hızlı geliştirir ve kazancınızı sürekli artırırsınız.

Eğer siz de Farmasi üyesi olmak istiyor ve sıfır sermaye ile işinizi kurarken Türkiye’nin en güçlü ekibi Yıldırım Ekip’le birlikte yol almak istiyorsanız yapmanız gereken tek işlem aşağıdaki Farmasi üyelik formunu doldurmak ve liderlerimizin sizinle iletişime geçmesini sağlamaktır. Formu doldurduktan sonra bir liderimiz sizinle iletişime geçecek ve size Farmasi hakkında bilgi verecek ve ilk ayınızda maksimum kazanç sağlamanız için kampanyaları anlatacaktır. Aklınıza takılan tüm soruları liderimize sorabilir ve cevaplarını öğrenebilirsiniz.

Neden Farmasi Yıldırım Ekip?

  • Farmasi ve doğrudan satış işini doğru bir şekilde öğreneceksiniz.
  • Farmasi’ye yeni üyeler ekleyebilmek için en doğru yöntemleri öğreneceksiniz.
  • Öğrendiğiniz bilgileri uygulayarak iyi bir lider olmak için ilk adımlarınızı atmaya başlayacaksınız.
  • 7/24 ekibimizdeki liderlere ulaşabilecek ve destek alabileceksiniz.
  • Prim kazancı elde edebilmeniz için seviye çalışmalarından faydalanabileceksiniz.
  • Ekip kampanyalarından sadece siz değil eklediğiniz üyeler de faydalanabilecek ve ciro artışları sağlanarak seviye almanız kolaylaşacaktır.

Farmasi Üyesi Olduktan Sonra

  • Ürünleri indirimli fiyattan satın alabilecek,
  • Ürünleri %30 veya %40 kâr ile satışını yapabilecek,
  • Farmasi’nin özel kampanya ve fırsatlarından faydalanabilecek,
  • Hemen yeni üyeler ekleyebilecek,
  • Eklediğiniz üyelerin alışveriş ve puanına göre prim kazanabilecek,
  • Kariyer basamaklarını tırmanıp yüksek primler kazanabileceksiniz.

Başlangıç Setleri

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.