Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Neden Farmasi? Farmasi’yi Ayıran Özellikler

Neden Farmasi? Farmasi’yi Ayıran Özellikler

Bir çok firma varken neden Farmasi ve Dr. C. Tuna ürünlerini seçmeliyiz? Bu sorunun cevaplarını başlıklar halinde inceleyelim.

Neden Farmasi? Farmasi Tamamen Yerli Bir Şirkettir

Farmasi Dr. C. Tuna tarafından kurulmuş, 123 ülkeye ihracat yapan, alanında lider bir şirkettir. Yerli malı kullanımı ekonomimizin gelişmesi için çok önemlidir. Yerli malı ürünleri kullanarak paramızın bizde kalmasını sağlıyor ve ekonomimize destek oluyoruz.

Neden Farmasi? Farmasi Ürünleri Sağlıklı ve Kaliteli

Ürünler insana ve doğaya dost olacak şekilde üretilmiş olup, en iyi hammaddelerden üretilmektedir. Ürünler; Paraben, Triklosan, Ağır Metal, Fosfat, Formaldehit, Fithalat içermez. Roll-On’lar Aliminyum içermez. Hayvansal içerik kullanımını reddeder. Dermatolojik olarak test edilir. GDO’lu bitki kullanılmaz. Tüm üretim süreçleri GMP (İyi Üretim Uygulamları) standartları ile uyumludur.

Ayrıca yerli şirket olmasının avantajı ile diğer markalara göre fiyat olarak rekabete girebilmekte, kaliteli ürünleri ucuz fiyata sunabilmektedir.

Farmasi’nin Ürün Yelpazesi Çok Geniştir

Farmasi ve Dr. C. Tuna ürünleri çok geniş bir kategoride tüketicilere hizmet verir. Yani bir evin tüketilebilir hemen hemen her alanda ürününü üretmektedir. Koku, makyaj, cilt bakımı, saç bakımı, kişisel bakım, temizlik ürünleri, oto temizliği, mutfak ürünleri ve besin takviyeleri gibi ana kategorilerde yüzlerce ürünü mevcuttur.

Size Hayallerinize Ulaşma İmkanı Sunar

Farmasi etkili kariyer sistemi ile üyelerine yüksek kazanç elde etme şansı sunmaktadır. Farmasi’de iki farklı kazanç sistemi mevcuttur. Birincisi satış yaparak ürünleri %30 veya %40 kârlı bir şekilde satarsınız (Farmasi bölümü %30, Dr. C. Tuna bölümü %40). İkinci olarak kariyer sistemine göre çalışarak yüksek gelir elde edersiniz. Kariyer sistemindeki kazançlar için Prim Sistemi Nasıl İşler? yazımızı okuyabilirsiniz.

Kariyer planı yaparak kendi işinizin patronu olur, iyi gelirler elde ederek hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.

Rahat İş İmkanı

Farmasi’de kendi işinizi sıfır sermaye ile kurabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi kendiniz belirlersiniz. İster tam zamanlı, ister yarı zamanlı çalışıp kazanç elde edebilirsiniz. İyi bir sistem kurduğunuzda işinizin başında olmasanız bile sistem sizi taşır. Uyurken bile para kazanabilirsiniz.

Farmasi’ye Üye Olun

Eğer siz de Farmasi’yi seçmek istiyorsanız aşağıdaki formdan veya Farmasi üyelik formundan bize ulaşabilir, üyelik işleminizi yaparak ekibimize katılabilirsiniz. Hızlıca üyelik formunu doldurmak isterseniz Farmasi Instagram hesabımızdaki kayıt linkini kullanabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.