Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Başlangıç Kariyer Planı ve Uygulaması

Farmasi Başlangıç Kariyer Planı ve Uygulaması

Farmasi başlangıç kariyer planı, yeni üye olan Farmasi girişimcilerine özel hazırladığım bir çalışma planıdır. Farmasi‘de en etkili kazanç yöntemi kariyer odaklı çalışarak prim kazanmaktır. Kariyer için bize alışveriş yapan veya satış yapan alt üyeler gerekmektedir. Bu yazımızda 5 alt üye (Birinci Nesil – Yani size doğrudan bağlı üye) ile nasıl kariyer yapılır onu anlatacağız.

Bu kariyer planına göre amacımız bir altımızdaki birinci nesil üyemizin %3 seviyesine gelmeleri ve onlarda bizim sistemimizi kopyalayarak altlarına %3’lük seviye alacak kişiler eklemeleridir.

Prim sistemi birinci neslimizin Grup TL Puanına göre hesaplanmaktadır. Yani birinci neslimiz ve onların eklediği bütün üyelerin yaptığı satış, birinci nesil üyemizin Grup TL puanını oluşturur. Prim sistemini daha detaylı bir şekilde incelemek için Farmasi Prim Hesaplama yazımızı inceleyebilirsiniz.

Farmasi Başlangıç Kariyer Planı Sisteminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

  • Bu sistem doğrudan satış yaparak kazanç sağlamak yerine alışveriş yaparak prim kazanma sistemidir. Onun için öncelikli odağımız Farmasi ürünlerini kullanacak kişiler bulmaktır.
  • Bu sistemi uygulayabilmek için Farmasi’ye kayıt olacak kişilerle mümkünse oturup birebir detaylı bir şekilde konuşulmalıdır. Her adım hesaplanmalı ve gerekirse ilk üç neslinize üyeler eklenmelidir.
  • Bir alt nesliniz bu sistemi ne kadar düzgün anlar ve anlatabilirse o kadar iyi ve yorulmadan kariyer atlayabilirsiniz. Bu sebeple alt üyelerinizin kafasında hiç soru işareti kalmamalıdır.
  • Bu sistemde paradan daha önemli olan şey Farmasi’nin ürünleridir. Çünkü tüketilir ürünlerimizi marketler yerine Farmasi’den alacağız ve kullanacağız. Bu yüzden ürünleri tanımanız ve ürün önerileri yapmanız sizin büyümenizi hızlandıracaktır.

1. Aşama

Siz 5 arkadaşınızı eklediğinizde ve kişisel olarak herkes 150 TL puanlık alışveriş yaptığında toplamda sizle birlikte 6 kişinin cirosu 900 TL olur. Bu sizi %3 seviyesine çıkartır ve 20 TL prim kazanırsınız.

2. Aşama

Birinci nesil 5 üyeniz siz gibi 5’er üye ekler ve kişisel 150 TL puan sipariş girerse Toplam TL Puanınız (31kişi x 150) 4.650 TL olur. Siz %11 seviyesine, birinci neslinizin üyeleri de %3 seviyesine çıkar. Bu tabloya göre siz 260 TL net prim kazanırsınız.

3. Aşama

Asıl yükseliş olayı üçüncü aşamada gerçekleşmektedir. Beşerli üye ekleme sistemimizde birinci ve ikinci nesil üyelerimizin sayısı az olduğu için üçüncü seviyeye gelmek kolay olacaktır. Üçüncü neslin yükselmesi ikinci nesle bağlı olacaktır. Bu yüzden bu aşamaya gelirken sistemi ve kazanacakları parayı çok iyi aktarmak gerekmektedir.

İkinci nesil üyeler 5’er üye eklediğinde toplam üye sayınız sizle birlikte 156 kişi olacaktır ve kişisel 150TL puan siparişle sizin grup TL puanınız 23.400 TL ye çıkacaktır. Bu da sizi Farmasi kariyerinde %21 Müdür seviyesine çıkartır. Net prim kazancınız ise 2.000 TL olacaktır.

4. Aşama

Bu sistemle çalışarak Müdür seviyesine ulaşırsanız daha yüksek kazançlar elde etmek için altınızdan müdürler çıkartmanız gerekmektedir. Burada ilk aşamadaki gibi tekrar yeni kol çalışması yaparak yatay büyümenizi artırabilir ve müdürülük üstü kariyerler için hazırlık yapabilirsiniz.

Farmasi Çalışma Şekli

Farmasi Üyelik Formu

Farmasi başnagıç kariyer planı ile çalışma yapmak için ilk önce üyelik işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. Farmasi’ye üye olmak için Farmasi üyelik formunu doldurmanız yeterlidir. Formu doldurduktan sonra kayıt işleminiz tamamlanacak ve hemen Farmasi üyesi olacaksınız.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.