Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Müşteri Sistemi – Yeni Kazanç Sistemi

Farmasi Müşteri Sistemi – Yeni Kazanç Sistemi

Farmasi altyapısında bir güncelleme yaparak müşteri olarak ürün satın alma fonksiyonunu devreye soktu. Farmasi müşteri sistemi ile girişimci olmak istemeyen kişileri müşteri olarak ekleyebilir, katalog fiyatı üzerinden alışveriş yapan müşteriden aradaki farkı prim olarak alabilirsiniz.

Bir kişiyi Farmasi müşteri sistemi üyesi olarak kaydetmek için öncelikle alışveriş yapmak isteyen kişiye sponsor linkinizi yollamanız gerekiyor. Sponsor linkinizi ise sisteme giriş yaptıktan sonra Menü>İşlemler>Kişisel Bilgilerim sayfasının en altında bulabilirsiniz. Örnek olarak bu benim sponsor kodumdur: https://www.farmasiint.com/default?RefGuid=35d6ec3f-a6a7-4010-9e74-769c30d8c63d. Sizin linkinizde buna benzeyen, farklı rakamlar içeren bir link olacaktır. Sponsor linkinizi gönderdiğiniz kişide ise açılan sayfa altta bulunan görseldeki gibi çıkacaktır.

Farmasi Müşteri Sistemi Üyelik Ekranı

Farmasi müşteri sistemi kayıt ekranı bu şekildedir. Bu bölümü açan kişi Farmasi girişimcisi olabilir, doğrudan Farmasi’den ürünleri almak için müşteri olabilir veya bilgi almak için size form gönderebilir. Form ise sisteme kayıtlı e-posta hesabınıza gelir. Eğer sisteme kayıtlı e-posta adresiniz yoksa veya değiştirmek istiyorsanız, bunu bilgi destek bölümünü kullanarak düzeltme işlemi yaptırabilirsiniz.

Farmasi Müşteri Sistemi Avantajları

Öncelikle müşteri sisteminde en büyük rahatlığı satış yapan girişimciler sağlayacağını söyleyebiliriz. Çünkü; müşteri alışverişinin ödemesini doğrudan şirkete yapacak ve ürünü şirket müşterinin adresine gönderecektir. Böylelikle sipariş toplama, para toplama ve gelen ürünleri dağıtma gibi bir çok iş yükünden kurtulmuş olacaktır. Ayrıca müşterinin yaptığı alışverişin yarı puan değeri, grup TL puanı olarak üst sponsoruna eklenecektir. Yani; 140 TL Dr. C. Tuna bölümünden alışveriş yapan bir girişimci, onu üye yapan müdürün grup TL puanını +140 TL artıracak, satıştan 40 TL , primden ise 25 TL kazanmasını sağlayacaktır.

Müşteriler Girişimci Hesabına Geçiş Yapabilir Mi?

Müşteri olarak üye olan herkes istedikleri zaman girişimci olarak hesabını güncelleyebilirler. Ayrıca bu değişimi yaptıklarında onu müşteri olarak kayıt eden sponsorun altına geçecektir. Böylelikle girişimci olmaktan çekinen kişiler öncelikle müşteri olacak, sonrasında ise kazancını artırmak için girişimci olarak sisteme dahil olacaklardır.

Bu videolarda sistemin nasıl işlediğini anlatmaya çalıştım. Yeni sistemle birlikte özellikle form toplama işlemi yapmak isteyenler için de büyük bir kolaylık sağlanmıştır. Form sayesinde üye olmadan önce bilgi almak isteyen kişilerin size ulaşmasını sağlayabilir, form gönderen kişileri istediğiniz kişinin alt üyesi olarak sisteme dahil edebilirsiniz. Farmasi müşteri sistemi ile önceden paylaşımı kısıtlı olan sponsor linklerin artık tüm platformlarda paylaşılmasına izin verilmiştir. Aynı zamanda reklam vererek üye veya müşteri eklemek isteyen kişiler doğrudan sponsor linklerini reklamlarına ekleyebilirler.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.