Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Siyah Nokta Temizliği – Farmasi Aktif Karbon Serisi

Siyah Nokta Temizliği – Farmasi Aktif Karbon Serisi

Siyah nokta, yüzde özellikle de en çok burun bölgesinde oluşan bir akne türüdür. Aknelere müdahalelerde kalıcı izler kalmaması için dikkatli uygulamalar yapılmalıdır. Bu yüzden siyah nokta temizliği yaparken cilde zarar vermeyecek kaliteli ürünler kullanmakta fayda vardır. Önce beyaz olarak görünen bu rahatsızlık, hava ile temas ederek zamanla kararır ve siyah noktaya dönüşür. Özellikle yağlı ciltlerde görünen bu rahatsızlık hemen hemen herkesin başına gelebilir. Çevresel koşullar, stres, beslenme ve hormonel sorunlar bu rahatsızlığı tetikleyebilir.

Farmasi bu seri için Dr. C. Tuna Aktif Karbon serisini geliştirmiştir. Bu seri ile cilt derinlemesine temizlendikten sonra maske yardımı ile siyah noktaların gözenekten çekilerek gözeneklerin temizlemesini sağlar. Farmasi ile siyah nokta temizliği dört eğlenceli adımda tamamlanacaktır.

Siyah Nokta Temizliği Birinci Adım Adım – Temizleme

Gün boyu ciltte ve gözeneklerde biriken yağ, toksin ve kirleri derinlemesine temizleme için ilk önce Dr. C. Tuna Aktif Karbon Temizleyici Jel kullanılır. Avuca sürülen bir miktar jel ılık su ile ıslatıldıktan sonra yüze sürülür ve nazikçe parmak uçları ile masaj yaparak yüzün temizlenmesi sağlanır. Köpüren jel ılık su ile durulanır. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa ürünü kullanabilirsiniz.

Siyah Nokta Temizliği İkinci Adım Adım – Maske Öncesi Serum

İkini adımda temizlenen cilde Dr. C. Tuna Aktif Karbon Maske Öncesi Serumu masaj yapılarak sürülür ve 3 dakika bekletilir. Bu işlemle gözenekler açılacak ve maskeleme işleminin etkisini artıracaktır. Bu ürünü haftada iki kez kullanabilirsiniz.

Siyah Nokta Temizliği Üçüncü Adım Adım – Siyah Maske

Üçüncü adımda ise Dr. C. Tuna Aktif Karbon Detoks Etkili Siyah Maskeyi kullanıyoruz. Maske siyah yarı akışkan bir formdadır. Parmak uçlarınızla veya bir fırça yardımı ile maskeyi cildiniz görünmeyecek şekilde uygulamak istediğiniz bölgeye sürebilirsiniz. Ortalama kuruma süresi 20 dakikadır. 20 dakika sonra maskeyi nazikçe soyarak çıkartabilirsiniz. Bu ürünü haftada iki kez kullanabilirsiniz.

Son ve Dördüncü Adım Adım – Tonikleme

Tonikler temizlemenin ardından uygulanan derin temizleme ürünleridir. Arta kalan inatçı kir, yağ ve toksinleri temizlemek için Dr. C. Tuna Aktif Karbon Sıkılaştırıcı Toniği öncelikle bir pamuğa sıkın. Toniklenmiş pamuğu yavaşça cildinize sürerek son temizliğinizi yapabilirsiniz. Pamukta hiç kir kalmayana kadar tonikleme işlemine devam edilir. Böylelikle siyah nokta temizleme işleminin son işlemi de bitmiş olur. Bu ürünü sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanabilirsiniz.

Farmasi siyah nokta temizliği ürünlerini indirimli fiyata satın almak için Farmasi’ye üye olabilirsiniz. Doktor Cevdet Tuna bölümünde bulunan bu ürünleri diğer Farmasi ürünlerine oranla %10 daha indirimlidir. Farmasi’ye üye olmak için aşağıdaki formu doldurmanız ve size ulaşmamızı beklemeniz yeterlidir.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Cansu ATEŞ

Güzel ürün

30 Kasım 2021 Salı 16:55

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler Cansu Ateş.

01 Aralık 2021 Çarşamba 00:43