Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Ecza Dolabında Olması Gereken Farmasi Ürünleri

Ecza Dolabında Olması Gereken Farmasi Ürünleri

Herkese merhabalar. Bu yazımda sizlere ecza dolabında olması gereken, kendi seçtiğim ve gerçekten çok sıkıntılı zamanlarda imdadıma yetişen Farmasi ürünlerinden bahsedeceğim. Sizlere de tavsiyem bu ürünleri ecza dolabına koymanızdır. Şimdi acil durumlarınızda imdadınıza yetişecek, kedi ecza dolabımda da bulundurduğum 5 Farmasi ürününü inceleyelim.

Ecza Dolabında Olması Gereken Farmasi Ürünleri

Dr. C. Tuna Çay Ağacı Balmı 15 ML

Ecza dolabında olması gereken Farmasi Ürünleri

Dr. C. Tuna Çay Ağacı Balmı küçük kutusunda büyük işler başaran, içeriği çok yoğun olan güçlü bir antiseptiktir. Yaralara ve yanığa ilk müdahalelerde kullanabilirsiniz. Kesiklerde yaranın durumuna göre kanamayı anında durdurabiliyor. Aynı zamanda yağ sıçraması gibi bir yanık ile karşılaştığınızda bu kremle ilk müdahaleyi yaptığınızda iyileşme sürecini hızlandırabilirsiniz. Bu sebeple bu ürün ecza dolabında olması gereken önemli ürünlerden birisidir.

Dr. C. Tuna At Kestanesi Masaj Jeli

Dr. C. Tuna At Kestanesi Masaj Jeli

Dr. C. Tuna At Kestanesi Masaj Jeli bilindiği üzere ağrılara çok iyi gelir. Bu jeli ağrılı bölgelere uygulayarak ağrıları hafifletir ve büyük bir rahatlama hissedersiniz. Ayrıca aşırı öksürüğe yakalandığınızda bu jeli göğsünüze sürebilir, ısıtılmış havluyla kapatarak anında öksürüğü kesebilirsiniz. Soğutucu ve ağrı kesici özelliği sayesinde kasılan ve ağrıyan bölgelere de sürülmesi hekimler tarafından önerilir.

Dr. C. Tuna Alaska Soğutucu Jel

Dr. C. Tuna Alaska Soğutucu Jel

Dr. C. Tuna Alaska Soğutucu Jeli burkulan ve ilk müdahalede buz tedavisi uygulanması gereken bölgelerde kullanabilirsiniz. Yoğun soğutucu etkisi ile sürülen bölgeyi hızla soğutacak ve fazla şişmesini önleyecektir. Alaska jel özellikle sporcuların bir numaralı tercihidir.

Dr. C. Tuna Mentollü Masaj Kremi

Dr. C. Tuna Migren Kremi

Dr. C. Tuna Mentollü Masaj Kremi özellikle yoğun migren ağrıları yaşayan kişilerin en sevdiği ürünlerden birisidir. Bu kremi sürerek 2 dakika içerisinde migren ağrısı hafiflemeye başlayacaktır. Ürün 3 hareketle alın bölgesine sürülür. Kullanımı: Alın ortasından sağ ve sol şakağa doğru tek seferde birer hareket, sonra alın boyunca tek seferde bastırılarak bir hareket halinde sürülür.

Dr. C. Tuna Aloe Vera Jel

farmasi-aloe-vera

Aloe Vera Jel içerisinde %93 oranında alo vera bulundurmaktadır. Bu jel özellikle yanıkların iyileşmesine çok yarımcı olan bir üründür. Aynı zamanda bir çok sorun için de aloe vera önerilmektedir. Bu sebeple aloe vera jeli de ecza dolabında olması gereken Farmasi ürünleri arasında yerini almalıdır.

Benim ecza dolabında olması gereken Farmasi ürünleri önerilerim bu şekildedir. Bu ürünleri anlattığım tüm sıkıntılarda kendim denedim. Bu sebeple sizlere gönülden bu ürünleri tavsiye ediyorum. Ne zaman öksürüğe boğulacağız, ne zaman bir tarafınıza yağ sıçrayacağı veya ne zaman yara alacağınızı hiç bir zaman bilemezsiniz. Ama bu ürünler ecza dolabında bulunduğunda bu tür hastalıklarda ve kazalarda hızlıca ilk müdahalenizi yapabilirsiniz.

Farmasi ürünlerini indirimli fiyata satın almak için Farmasi üyelik sayfamızı inceleyebilir veya aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.