Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Peeling Nedir? Nasıl Yapılır? Farmasi Peeling Ürünleri

Peeling Nedir? Nasıl Yapılır? Farmasi Peeling Ürünleri

Peeling; içerisinde mikro tanecikleri ile cilt gözeneklerinde toplanan makyaj kalıntılarını ve ölü hücreleri temizlemek için kullanılan cilt bakım ürünüdür. İçerisindeki mikro tanecikler gözeneklere derinlemesine nüfus eder ve cildin temizlenmesini sağlar. Peelingler bölgelerine göre farklı formlarda üretilir. Yüz, vücut, bacak, ayak ve dudak olmak üzere çeşitli peeling ürünleri bulunmaktadır.

Peeling Nasıl Yapılır?

Peeling uygulaması yapılırken öncelikle uygulanacak bölgenin nemli olması gerekmektedir. Duştan veya uygulanacak bölgenin temizlenmesinden sonra elde karıştırılan ürün dairesel hareketlerle iyice bölgeye yedirilir. Böylelikle mikro tanecikler gözeneklerle temas eder ve temizleme işlemlerini gerçekleştirir. Peeling uygulaması bittikten sonra bölge bol su ile iyice durulanır. Peeling içerisinde sadece mikro tanecikler bulunmaz. Ürünün içerisinde cildi beslemek için mikro taneciklerin dışında esansiyel yağlar ve zengin özler bulunur. Durulama sonrasında kurulama işleminde bu esansiyel yağ ve zengin özlerden maksimum verim alınabilmesi için havlu hafif tampon hareketlerle uygulanarak cilt kurulanmalıdır. Cilde havluyu sert bir şekilde sürerek temizleme işlemi yanlış bir uygulamadır. Uygulama işlemini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Farmasi Peeling Ürünleri

Farmasi üç farklı peeling üretmektedir. Bu ürünleri şimdi detaylı bir şekilde inceleyelim.

Farmasi Dudak Peelingi

farmasi-dudak-peelingi

Farmasi dudak peelingi ile shea ve jojoba yağları ile dudakları nemlendirirken şeker tanecikleri ile dudaktaki ölü deriyi temizler. Nemli dudağa hafifçe dairesel hareketlerle sürülür ve temizlenir.

Farmasi El Ve Ayak Peelingi

Farmasi el ve ayak peelingi

Farmasi el ve ayak peeling tuzu, içerisinde deniz tuzu, jojoba yağı ve shea yağı bulundurur. El ve ayak bakımında çok etkili bir üründür. El ve ayaklarda anında yumuşaklık hissi bırakır. Cildin temizlenme ve yenilenmesinde çok etkili bir üründür.

Farmasi Vücut Peelingi

Farmasi Vücut Peelingi

Farmasi vücut peelingi kan portakalının eşsiz özlerini ve shea yağını içeriğinde barındırmaktadır. Tüm vücuda kullanımı uygundur. Ciltteki tüm kiri ve pisliği arındırarak gözeneklerin açılmasını sağlar. Kan portakalı Kasım ile Ocak aylarında hasat edildiği için sezonluk olarak üretilir. O yüzden bu ürünü her zaman katalogda göremezsiniz.

Siz de Farmasi peeling ürünlerini indirimli fiyata satın almak istiyorsanız ücretsiz bir şekilde Farmasi’ye üye olabilirsiniz. Üyelikten sonra zorunlu paket alma gibi işlemler yoktur. Dilediğiniz gibi alışverişinizi yapabilir, tüm Farmasi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Üyelik sonrasında tüm ürünlerden %30-%40 arasında indirim kazanacaksınız. Farmasi üyelik sayfamızı ziyaret edebilir veya aşağıdaki üyelik formunu doldurabilirsiniz. Yoğunluğa göre en fazla yarım saat içerisinde bilgilendirilmeniz ve üyelik işlemlerinizin tamamlanması için sponsorumuz size dönüş yapacak ve üyelik işleminizi tamamlayacaktır.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.