Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Parfüm Tester Set – 12 Parfüm 25 ML Şişe

Farmasi Parfüm Tester Set – 12 Parfüm 25 ML Şişe

Farmasi parfüm tester set ile üyelerine mükemmel bir tester paketi hazırladı. Bu seti de prim değerli ve prim değersiz olarak iki farklı fiyatla satışa sundu. Öncelikle prim değerli ve prim değersiz olan setin farkını açıklayalım. Prim değerli paketi aldığınızda kişisel ve grup TL puanınız artar. Böylelikle hem seviyenize hem de aylık teşvik hediye almanıza fayda sağlayacaktır. Ay içerisinde sadece bu paketi sipariş verecekseniz 149.99 TL olan prim değersiz paketi alabilirsiniz. Ama 300 TL ve 600 TL teşvik hediyelerinden de faydalanmak isterseniz 199.99 TL olan prim değerli paketi alabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizde bu ürünü almak isteyen ve üye olmayan arkadaşınız varsa ona prim değerli paketi satarak prim değerinden faydalanabilirsiniz. Bu konuyu açıkladığımıza göre şimdi Farmasi parfüm tester set incelemize geçelim

Farmasi Parfüm Tester Set

Farmasi parfüm tester set görselde de görüldüğü gibi özel, mıknatıslı bir kutu içerisinde gelmektedir. Set içerisinde 12 adet parfüm bulunmaktadır. Bu parfümlerin 7’si kadın, 5’i erkek parfümüdür. Parfümler 25ml’lik özel cam şişelerinde gelmektedirler.

Bu 12 Parfümün İsimleri Şu Şekildedir

  1. Shooter’s Man Erkek Parfümü
  2. Goucho Erkek Parfümü
  3. Impreium Erkek Parfümü
  4. No.70 Erkek Parfümü
  5. Monsieur Erkek Parfümü
  6. Hera Kadın Parfümü
  7. Reina Kadın Parfümü
  8. Cheer Kadın Parfümü
  9. Chase Me Kadın Parfümü,
  10. Omnia Kadın Parfümü
  11. Sensational Kadın Parfümü
  12. Madame Kadın Parfümü

Farmasi parfüm tester set ile çevrenizdekilere parfüm satışını hızla artırabileceğiniz gibi farklı kokular sürmeyi seven üyeler için de bulunmaz bir fırsat yakalamış olursunuz. Özellikle erkek kokularını da seven bir kadınsanız bu setin tamamından faydalanabilirsiniz. 100 mL olan bir parfümün ortalama satış fiyatı 80 TL olarak hesaplarsak, 300 mL parfümün katalog satış fiyatı 240 TL olacaktır. Ürünün üyelere indirimli hali ise 185 TL‘dir. Tester seti prim değersiz olarak aldığınızda 3 parfüm almak yerine 12 parfüm almış olacaksınız ve aynı zamanda 35 TL paranız da cebinizde kalacaktır. Prim değerli olarak aldığınız veya sattığınız parfüm tester sette ise teşvik hediyelerinden ortalama 50-100 TL’lik hediye kazanmış olacaksınız. 300 TL puan teşvik hediyesinden gelen ürünlerin satış fiyatı 50 TL civarında, 600 TL puan teşvik hediyesinden gelen ürünün ise satış fiyatı 100-150 TL arasındadır.

Farmasi’ye üye değilseniz ve sizde Farmasi parfüm tester set satın almak istiyorsanız aşağıdaki üyelik formundan isim ve telefonunuzu yazarak bize gönderebilirsiniz. Yoğunluğa göre en kısa zamanda geri dönüş yapılacak ve üyelik işleminizi hızlıca tamamlayacağız.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.