Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Makyaj – Cildi Yormayan Mükemmel Makyaj

Farmasi makyaj kategorisinde efsane ürünler çıkartmış, kullanıcılardan çok olumlu geri dönüşlerini almayı başarmıştır. Bunun en büyük nedeni ürünlerinin cildi yormaması, içeriklerinin kimyasaldan uzak olması ve uygun fiyata ürünler satışta çıkartılmasıdır. Farmasi’nin makyaj ürünlerinin popüler olmasını sağlayan en güçlü ve etkili ürünü Farmasi BB kremdi diyebiliriz. Farmasi BB krem, kullananların çok büyük ilgisini çektikten sonra kullanıcılarında diğer Farmasi ürünleri deneme isteği uyandırmış, böylelikle bu kategoride olan ürünlerinin ünü hızla artmıştır.

Farmasi Makyaj Ürünleri Kategorileri

Farmasi makyaj kategorisinde çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Başlıca kategorileri; BB & CC Krem, pudra, allık, kapatıcı, kontür aydınlatma, makyaj bazı, makyaj sabitleyici, makyaj temizleyici, yüz paketi, fondöten, kaş ürünleri, göz farı, maskara, eyeliner, göz kalemi, ruj, dudak kalemi, dudak parlatıcısı, oje ve oje temizleyicidir. Bu devasa ürün kategorisi bölümünde yüzlerce ürünü yüksek kalitede ve doğallıkta tüketicilerine sunmakta, her ay yeni ürünler ve yeni renklerle çeşitlerini artırmaktadır. Farmasi makyaj ürünleri GMP Sertifikası (İyi Üretim Uygulaması Sertifikası) ile sertifikalanmıştır. Aynı zamanda bu sertifika ile Farmasi kalitesini belgelemiştir. Ayrıca 25 ülkede doğrudan satış yapan Farmasi, toplamda 123 ülkeye de ürünlerini ihracat yoluyla ulaştırmaktadır. Özellikle diğer ülkelerin dışarıdan ürün alma konusunda ne kadar hassas ve özenli davrandığını düşünürsek Farmasi’nin ne kadar kaliteli ve doğal ürün ürettiğini de anlamış oluruz.

Farmasi makyaj ürünlerinin genelini hammadde olarak yulaf özleri oluşturmaktadır. Yulaf özleri ile Farmasi’nin formülleri birleşerek birbirinden güzel ürünler ortaya çıkmıştır. Farmasi’nin makyaj ürünleri ile sadece makyaj ihtiyacınızı karşılamaz, makyajınızı yaptıktan sonra ürünlerin özel formülleri ile cilt bakımınızı da sağlamış olursunuz. Yani Farmasi’nin makyaj ürünlerini kullanarak cildinizi yıpratmadan makyaj ihtiyacınızı karşılarsınız. Bir çok kişinin şikayeti cildinin erken yaşlanması ve erken yıpranmasıdır. Bunun en büyük kaynağı kullanılan makyaj malzemelerinin kalitesizliği, ürünlerin içeriklerindeki kimyasal maddelerdir. Farmasi’de asla böyle bir sorun ortaya çıkmamaktadır ve çıkmayacaktır. Çünkü Farmasi’nin kırmızı çizgisi insan sağlığıdır.

Farmasi makyaj ürünlerini ve diğer ürünlerini indirimli bir şekilde almak için Farmasi’ye üye olmanız yeterlidir. Farmasi’ye üye olmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. Makyaj ürünlerini denemek için ise yeni üyelere özel olan Farmasi Makyaj Başlangıç Setini almanızı öneriyoruz. 80 TL‘ye alacağınız bu setin özel kutusu içinde BB Krem, göz kalemi, makyaj temizleme mendili, rimel, mat likit ruj, allık, oje ve parfüm test şişesi çıkacaktır. Bu çok ekonomik paket sadece yeni üyelerin ilk siparişine özeldir. Ayrıca bu seti kargo ücreti de ödemeden satın alabileceksiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Dalal homeda

Farmers harike teşekkürler

08 Aralık 2021 Çarşamba 18:33