Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Global Kaç Ülkede Faaliyet Gösteriyor?

Farmasi Global Kaç Ülkede Faaliyet Gösteriyor?

Farmasi Global Doktor Cevdet Tuna tarafından kurulan, tamamen yerli ve milli bir şirkettir. Şuan şirketin başkanı Hakan Tuna‘dır. Hakan Tuna muazzam başarılı girişimlerde bulunarak Farmasi adını tüm dünyaya duyurmayı başarmıştır. Her sene yeni yenilikler ve zamana başarılı bir şekilde ayak uydurması ile Farmasi ülkemizde zirvedeki yerini almıştır.

Farmasi Global kurulduğundan bu yana ürünlerini ihracat yoluyla dünya geneline ulaştırarak ülkemizin yüksek ihracat gelirleri elde etmesini sağlamakta önemli bir rol oynamaktadır. 2010 yılında ise Başkan Hakan Tuna’nın devrim niteliğinde girişimi ile Farmasi Türkiye’de doğrudan satış iş modeline geçiş yapmış ve ile ilk kataloğunu oluşturmuştur. Böylelikle vatandaşlarımızın yüksek kazançlar elde etmesini sağlayacak, ülkemizdeki yabancı ürünlerin yerine yerli ürünlerin kullanımını sağlayacak kritik bir adım atmıştır.

Ürünlerinin kalitesi ve sunduğu yüksek kazanç fırsatı Farmasi’nin hızla büyümesini sağlamıştır. 60 bin metrekare olan entegre fabrikasını son teknoloji üretim aletleri ve akıllı deposuyla büyüterek 100 bin metrekare alana yaymıştır. Çalışmalarını sadece ülke içinde sınırlamamış, dünya çapında büyük yatırımlar yaparak bir çok ülkeye doğrudan satış iş modeli ile giriş ülkemiz adına bir ilki başarmıştır. Farmasi Global ürünlerini 123 ülkeye ihrac etmeke, 25 ülkede doğrudan satış iş modeli ile kazanç imkanı sunmaktadır. 10 ülkeye daha doğrudan satış iş modelini taşıma çalışmaları ise şuan sürmektedir.

Doğrudan Satış İş Modeli ile Çalışan Farmasi Global Ülkeleri

  1. Türkiye
  2. Ukrayna
  3. Slovakya
  4. Çek Cumhuriyeti
  5. Hırvatistan
  6. Polonya
  7. Amerika Birleşik Devletleri
  8. Romanya
  9. Bosna Hersek
  10. Karadağ
  11. Sırbistan
  12. Hırvatistan
  13. Arnavutluk
  14. Kosova
  15. Slovenya
  16. Makedonya
  17. Tunus
  18. Fas
  19. Kıbrıs
  20. Mauritius
  21. Belarus
  22. Gücristan
  23. Lübnan
  24. Moritanya
  25. Senegal

Yakında Açılacak Ülkeler

  • Meksika
  • Kanada
  • Kolombia
  • Japonya
  • Güney Afrika
  • Brezilya
  • Hindistan
  • Malezya
  • Çin
  • Almanya

Bu kadar akıllı ve başarılı yatırım Farmasi’nin globalde kalitesini hızla artırdı. Farmasi Global, doğrudan satış şirketleri sıralamasında bir çok güçlü şirketi geride bıraktı ve 32. sıraya yerleşti. Bu tarihimizde bir ilk oldu ve Farmasi bu ilki başardı. Yeni açılacak ülkeler ile de sıralamasını hızla yukarı taşıması beklenmektedir. Ayrıca Farmasi Başkanı Hakan Tuna, 2020 Eylül ayında 10 Milyon Dolarlık ek yatırım yapacağını anlatan bir video yayınladı ve yatırım sözleşmesini imzaladı. Bizler bu yatırımının daha çok yazılımla alakalı olacağını düşünüyoruz. Farmasi şuan 25 ülkede doğrudan satış iş modeli ile satış yapmakta fakat; bunların hepsi birbirinden bağımsız olarak kazanç sunmaktadır. Yani; bir ülkede bu işi yapan bir kişi başka bir ülkedeki girişimciyi sisteme dahil edememektedir. Farmasi tüm girişimcileri tek bir sisteme bağlayacak olan altyapıyı sağlama çalışmalarını önceden duyurmuştu. Sanırız bu ek yatırımla girişimcilerin bu hayali yakın zamanda gerçekleşecek ve Farmasi Global olarak tüm ülkeler çatı altında birleşecektir.

Siz de Farmasi Global ile kazancınızı artırmak istiyorsanız hemen formu doldurabilir ve Farmasi hakkında bilgi alarak üyelik işleminizi tamamlayabilirsiniz. Farmasi’de üyelik ücretsiz, zorla paket alım şartları gibi zorunluluk yoktur. Üye olarak ürünleri indirimli alabilir kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz kariyer yapar ve yüksek kazançlar elde edersiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Farmasi Girişim Ekibi

www.farmasi.com adresi ile iletişime geçiniz.

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:07