Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Araba Kampanyası – Ruhsat Teslim Yeni Clio

Farmasi Araba Kampanyası – Ruhsat Teslim Yeni Clio

Farmasi araba kampanyası ile girişimcilerine mükemmel bir fırsat sunuyor. Kampanya şartlarını karşılayan üyelerine ruhsatı ile birlikte Renault Clio Hatchback teslim ediyor. 2020 model bu arabayı kazanabilmek için Farmasi üyesi olmalı ve altınızda size doğrudan bağlı dört kolun direktör seviyesine gelmesi gerekmektedir. Şartlar karşılandığında ise Farmasi bu arabayı ilk başta kullanım hakkı olarak vermektedir. İkinci şart karşılandığında; yani 36 ay boyunca direktörler seviyelerini koruduklarında Farmasi aracın ruhsatını hiçbir vergi veya para talep etmeden girişimcisine verecektir.

Farmasi araba kampanyası araç sayı limiti olmadan tüm girişimciler için geçerlidir. Bu yüzden girişimcilerin ellerini çabuk tutması gerekebilir. Kampanya ilk duyurulduğundan itibaren büyük ilgi çekti ve girişimciler yeni kampanyaya göre çalışmalara başladı. Peki bu kampanyadan kimler faydalanabilecek? Şimdi bunu inceleyelim;

Farmasi günümüz seviyelerine bir çizgi çekti ve bu kampanya için şöyle bir plan çıkardı:

Farmasi tarafından size araba aldıracak kolun adı araba kolu olarak belirledi. Araba kolu olacak girişimciniz Eylül 2020 kapanışına göre %7 ve daha az seviyede olması gerekmektedir. Mesela Eylül 2020’de %11 olan ve Ekim 2020’de Müdür olan kolunuz araba kolunuz olamıyor. Aynı şekilde eski müdürlerinizde size bu kampanyada avantaj sağlamıyor. O yüzden yeni kollar oluşturup desteklemekte fayda var.

Farmasi Araba Kampanyası Duyurusu

  1. Bu programdan yararlanmak için, Direkt bağlı direktör seviyesinde 4 kol çıkartılması gerekmektedir. 4 Kol Direktör olduğu anda araba kullanım hakkı kazanılacaktır. Program süresince araba kolunda bulunan 4 direktör’ün 36 ay boyunca seviyesini koruması koşulu işe, araba kullanım hakları ile kullanıcıya devredilecektir.
  2. Bu programdan, Eylül 2020 kapanışına göre Zümrüt Direktör ve altı tüm girişimciler ile Ekim 2020’de Farmasi’ye kayıt olan yeni girişimciler faydalanabilecektir.
  3. Eylül 2020 kapanışına göre %7 ve altı seviyeler, Ekim 2020 den sonra yeni kayıt olan Girişimciler Araba Kolu olarak nitelendirecektir. Eylül 2020 Araba Kolları hariç, toplam grup puanının program süresince düşmemesi gerekmektedir.
  4. Ekibinizden araba kolunda olan Direktörlerinizden biri seviye kaybeder, yerine hemen ilgili ayda yeni bir direktör eklenirse araba hakkı devam eder. Araba kullanım hakkı süresince, her ay araba kolunda olan Net 4 Direktör kolu şartı aranmaktadır.
  5. Araba kullanım hakkı elde edildikten sonra 3 defa seviye kaybı hakkı vardır.
  6. Araba programı katlamalı değildir. Her girişimci programdan 1 defa yararlanabilir.
  7. Kampanya koşulu sözleşme detayı web sitemizin farmasi.com.tr de yayınlanacaktır.
  8. Toplu satış yapanlar, dükkan sahipleri, e-ticaret ve bunlar gibi kanllarda satış yapan girişimciler bu kampanyadan faydalanamaz, araba kolu olarak değerlendirilemez.
Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.