Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Sedef Hastalığı Nedir? Hastalığa Neler İyi Gelir?

Sedef Hastalığı Nedir? Hastalığa Neler İyi Gelir?

Sedef hastalığı bağışıklık sisteminin ciltte yanlış çalışması durumunda ortaya çıkan bir hastalıktır. Bağışıklık sistemi ciltte yara olduğunu düşünür ve o bölgeyi hızla kabuklaştırarak hatalı bir iyileştirme çalışmasına başlar. Vücudun bu hatalı iyileştirme tepkisi vücudun hemen hemen her bölgesinde hastalığın görünmesine neden olabilir.

Sedef hastalığı kronik bir hastalık olmakla beraber kendi kendini tekrarlanabilen bir hastalıktır. Hastalık genellikle aynı bölgelerde tekrarlanma gösterir. Çok nadir durumlarda başka bölgelerde de kendini gösterebilir. Tüm sedef hastalığına fayda eden tek bir ilaç henüz üretilmemiştir. Ayrıca tedavi aşamasında sonuçlar herkeste aynı tepkiyi göstermez. Bir hastaya iyi gelen bir yöntem diğer hastaya fayda etmediği gibi hastalığını azdırabilir. Bu yüzden bu hastalıkta kişiye özel tedaviler denenir.

Sedef Hastalığına İyi Gelen Ürünler

Sedef hastalığında doktorun önerdiği tedavi dışında bazı yardımcı ürünler de kullanılabilir. Bu ürünler tamamen bitkisel ve doğal olmalıdırlar. Hastalık yüzünden oluşan kabukları yumuşatmak ve yok etmek için Aloe Vera, Çay Ağacı Yağı, Aynısefa Yağı, Zeytinyağ; iltihabı atabilmek için ise Zerdeçal kullanılabilir. Sedef Hastalığı sorunu için önerdiğimiz Farmasi ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Sedef Hastalığı İçin Farmasi Ürün Önerileri

Farmasi Aynısefa Kremi ile kuru ve sorunlu bölgeyi yoğun bir şekilde nemlendirirken kaşıntı hissinin de önemli ölçüde azaltır. Genellikle ilk önerilen ürün aynısefa kremi olur.

Farmasi Aloe Jel ile kabuk bağlayan bölgeyi yumuşatabilir ve o bölgede nem patlaması yaşatabilirsiniz. Aloe Veranın nemlendirici ve iyileştirici etkisi sayesinde hızlı bir toparlanma gözlemleyebilirsiniz.

Farmasi Çay Ağacı Yağı kabuklaşan veya yara olan bölgeye sürülür. Çay ağacı yağı hızlı yara iyileştirici etkisi sayesinde yaraya dönen sorunlu bölgenin hızla toparlanmasını sağlar.

Farmasi Çay Ağacı Yağı Kremini yara olmuş, kanamalı kabuklu bölgeye sürerek hızlı bir iyileştirme sağlayabilirsiniz. Öncesinde Çay ağacı yağı serumunu kullanmanız kremin etkisini artırır.

Farmasi Aynısefa Yağı ile sedef hastalığı yüzünden saçların içinde oluşan kabuklanmaya dışarıdan müdahale edebilirsiniz. Ürünü sorunlu bölge üzerine sürdükten yarım saat sonra saçınızı yıkayarak işlemi sonlandırabilirsiniz. İçeriği sayesinde sorunlu bölgeyi hızla nemlendirecektir.

Farmasi Zerdeçal Ekstresi kullanarak bağışıklık sistemini güçlendirebilir, hastalığın ürettiği iltihabı atmasını sağlayabilirsiniz. Zerdeçal ekstresini sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanabilirsiniz.

Vücudunuzdaki veya baş bölgenizdeki sedef hastalığı sorunları için eytinyağının yatıştırıcı etkisinden faydalanmak için duşunuzda Farmasi Zeytinyağlı Şampuan Ve Duş Jelini kullanabilirsiniz.

Ayrıca sedef hastalığı tekrarlanmasında stres önemli bir rol oynamaktadır. Bu sebeple hastaların stresten ve üzüntüden de uzak durmasında fayda vardır.

Önerdiğimiz ürünleri ve diğer Farmasi ürünlerini %30-%40 indirimle satın almak için aşağıdaki Farmasi üyelik formunu doldurabilir ve ücretsiz üyelik işleminizi tamamlatmak için iletişime geçmemizi bekleyebilirsiniz. Üyelikle birlikte her ay yüksek oranlarda tasarruf sağlayabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Fudah elkenco

Devamını nerede bulirum

16 Ocak 2023 Pazartesi 20:23

Abdullah

Sedef hastalığı

08 Eylül 2023 Cuma 18:40