Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Kara Mürver Nedir? Kara Mürverin Faydaları Nelerdir?

Kara Mürver Nedir? Kara Mürverin Faydaları Nelerdir?

Kara mürver adını Covid-19 virüsünün yayılmasından sonra duyuran içeriğinde çok güçlü antioksidan ve C vitamini bulunduran çiçekli bir bitki türüdür. Bu bitki ülkemizde Akdeniz bölgesi dışında tüm bölgelerde görülmektedir. Kara Mürver, bağışıklığa kazandırdığı direnç sayesinde kısa sürede gıda takviyelerinin içine girmiş ve hatta tek başına gıda takviyesi olmayı başarmıştır.

Kara Mürver’in faydalarına gelirsek öncelikle vücudun direnicini artırmasından başlayabiliriz. Kara Mürveri gıda takviyesi olarak düzenli bir şekilde kullanan kişilerde hastalıklara karşı güçlü bir direnç gösterildiği, hastalıkları düşük semptomlarla attıkları gözlemlenmiştir.

Vücudun virüslerle savaşabilmesi için bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekmektedir. Bağışık sistemi güçlü kişiler Covid-19 dahil bir çok virüsü fazla etkilenmeden ayakta atlatabilmektedir. Bu sebeple bu takviye edici gıdanın neden son günlerde en çok aranılan ürün olduğunu da anlayabiliriz.

Bunun dışında yatıştırıcı özelliği sayesinde antidepresan özelliği de göstermektedir. Grip ve nezle hastalıklarında iyileştirici etkisi bulunmaktadır. Soğuk algınlığında hızlı toparlama etkisi vardır. Tüketildikten sonra terleme yoluyla vücuttan toksinleri atmaya yardımcı olur.

Böylesine güçlü bir takviyeyi belki de tam zamanında duymayı başardık. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde Black Elderberry takviye edici gıdaların artmasıyla ve tüm dünyada duyuldu ve hızla yeni ürünler yapılmaya başlandı. Farmasi’de mükemmel bir gıda takviyesini bizlere sundu. Şimdi de Farmasi’nin Kara Mürver Takviyesini inceleyelim.

FARMASİ NUTRIPLUS KARA MÜRVER EKSTRESİ İÇEREN EFERVESAN TAKVİYE EDİCİ GIDA

Farmasi Kara Mürver Efevesan kutu içerisinde 3,4 gr’lık şaseler içinde 10 takviye edici gıda bulunmaktadır. Ürün içerisinde Kara Mürver, Bikarbonat, Sodyun, Sodyum Bikarbonat, Sukraloz, Sitrik Asidin Susuz Formu (Sitrik Asit Anhidrat), Portakal Aroması, Silisyum Dioksit bulunmaktadır.

Ürünün kullanımı çok basittir. Şase bir bardak suya katılır ve karıştırılır. Çok aşırı hoş bir tadı olmasa da beğenilmeyecek bir tadı da yoktur. Günlük 1 adet takviye kullanımı uygundur. Grip, nezle veya soğuk algınlığı geçirildiğinde ılık veya sıcak su ile karıştırılıp içilerek vücuda dışarıdan destek sağlanılabilir.

Farmasi Kara Mürver ve diğer Farmasi ürünlerini indirimli fiyata satın almak mümkündür. Farmasi üyelik işleminden sonra Farmasi ürünlerini satış fiyatının ortalama %30 indirimli satın alabilirsiniz. Farmasi’ye üye olmak için Farmasi üyelik sayfasını ziyaret edebilir veya aşağıdaki üyelik formunu doldurarak size ulaşmamızı ve bilgi vermemizi sağlayabilirsiniz. Farmasi’ye üye olmak tamamen ücretsizdir. Üye olduktan sonra ürünleri indirimli satın aldığınız gibi satışını da yaparak kazanç sağlayabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.