Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Doğrudan Satış İş Modeli Nedir? Nasıl Kazanç Sağlanır?

Doğrudan Satış İş Modeli Nedir? Nasıl Kazanç Sağlanır?

Doğrudan satış, kişinin ürün ve hizmeti arada başka kimse olmadan doğrudan son tüketiciye ulaştırıp tanıtımını veya satışını yaptığı pazarlama tekniğidir. Girişimci dilediği çalışma planını uygulayarak dilediği yerde ürün ve firma tanıtımını yapabilir ve kazanç sağlayabilir. Ülkemizde doğrudan satış işi derneğe bağlıdır ve kanunen yasaldır. Doğrudan satış iş modeli ile sadece satış yaparak değil, kendi ihtiyaçlarınızı gidererekte kazanç sağlayabilirsiniz. Çünkü; üye olunan doğrudan satış şirketi, üyelerine özel indirimler ve kampanyalar sunar.

Doğrudan satış iş modelinde kazanç emeğe bağlı olarak yükselir. Sistemde kim iyi ve etkili çalışırsa o yükselir. Yani bugün bu işe başlayan bir  kişi doğru çalışmayla on sene önce işe başlayan bir girişimciyi seviye ve kazanç olarak geçebilir.

Kazanç sağlamak için atılacak ilk adım bu işte girişimciye değer veren bir şirket bulmaktır. İyi bir şirkette kendinizi daha hızlı geliştirebilirken yüksek kazançlarda elde edebilirsiniz. Doğrudan satış için bir firma arıyorsanız önemli kriterleri incelemelisiniz. Bunlar firmanın üretimi nerede yaptığı, ürün yelpazesi, ürünlerin olumlu geri dönüş oranı, ürünlerin piyasaya göre fiyatı ve prim sisteminin oranlarıdır. Bu ana kriterlerden biri bile olmazsa girişimci zorluk çeker, çalışmaları kazanç sağlamaz ve boşa kürek çekmiş olur.

Doğrudan Satış İş Modelinde Ekibin Önemi

Bu sistemlerde bilgi ve tecrübe çok önemlidir. Bu yüzden iyi bir girişimci yada iyi bir takıma ulaşıp ekiplerine katılmak yeni girişimci için çok doğru bir karar olacaktır. Bu işi öğrenmiş, neyi nerede yapacağını bilen ve yeni girişimcilere yol gösterecek ekipler kişileri hızlıca üst seviyelere hazırlar. Öğrenme hevesi olan yeni girişimciler kısa zamanda liderliği öğrenir ve kendi ekibini kurarak prim kazançları elde etmeye başlar.

Kazanç Sağlamak İçin Altın Kurallar

Kazanç, bilgi ve çalışma ile doğru orantılıdır. Ne kadar çok bilgili olur ve ne kadar çok kazanırsanız, o kadar fazla kazanç elde edersiniz. Dahil olunan sistemin kuralları ve çalışma şekli incelenmeli ve etkili çalışmalar programları yapılmalıdır. Böylelikle doğru bir çalışma ile hızlı ve yüksek kazanç elde edilecektir.

Bu tür sistemlerin hepsi çok kazançlıdır. Kolay yönetebileceğiniz ama yüksek kazançlar elde edebileceğiniz bir firmaya girebilir ve ilk çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Hangi iş olursa olur bir işe başlarken o işin detaylarını öğrenmezsek yükseltemeyiz. Bu network marketing işi için de geçerlidir. Eğer detayları araştırmaz, sadece duyduğunuz bilgilerle işinizi büyümeye çalışırsanız başarısız olursunuz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.