Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi’de Nasıl Yükselirim?

Farmasi’de Nasıl Yükselirim?

Farmasi girişimcisi olan bir kişinin bana en çok sorduğu soru budur. Farmasi’de nasıl yükselirim? Nasıl çok para kazanırım? Eğer sizin de sorunuz buysa size bu işin taktiğini anlatayım.

Hedef Koyun

Sadece bu kadar. Farmasi kariyeriniz için hedef koyun ve ona göre çalışın. Birinci hedefiniz uzun vadeli elde edilebilen bir şey olsun. Mesela benim şimdiki hedefim yeni bir motosiklet almak. Bunun için de platin müdür olmam lazım. Bu benim şimdilik ana hedefimdir. Buna ulaşmam için de kendime aylık hedefler koyuyorum. Aşağıdaki aylık hedefler listemi uygulayarak ana hedefime hızlıca yol alıyorum. Mesela geçen ay hedeflerime uydum ve bu bana yeni bir müdür ve fazladan ciro getirdi. Bu başarı motivasyonumu artırdı. Geriye sadece üç müdür çıkartma hedefim kalmış oldu.

Sizler de kendinize bunun gibi ulaşması çok zaman almayacak ana hedefler koyabilirsiniz. Mesela bu başlangıçta bir seviye olabilir. Hedefiniz %15 Üst Liderlik olsun ve ona göre aylık hedefleri uygulayın. %15 olduktan sonra müdürlük ve yeni bir telefon ya da bilgisayar hedefleyebilirsiniz. Çok istediğiniz bir şey hedefinizde olursa çok daha eğlenerek ve kararlı bir şekilde çalışırsınız. Asla ben çok zengin olacağım diye çok geniş bir hedef koymayın. Net bir şeye odaklanın ve çalışmalarınızı ona göre yapın.

Aylık Hedeflerim

  1. En az 5 yeni üye eklemek
  2. Yeni üyelere kampanyaları anlatmak (Başlangıç Paketi – Hoş Geldin Kampanyası – Teşvikler)
  3. Yeni üyelerin ilk siparişlerine yardım etmek ve kontrol etmek
  4. En az 5 kişiye ürün satışı yapmak
  5. Üyelerime kullandığım ürünler hakkında bilgi vermek
  6. Üyemin bir sorununda tüm işlerimi ertelemek ve öncelikle onun sorununu çözmek
  7. Sosyal medya sayfalarımda Farmasi ile ilgili özgün içerikler üretmek ve kendi ürün tanıtımlarımı paylaşmak
  8. Sosyal medyada sadece çok kazançlı ve üye çekebilecek paylaşımlar yapmak (Başlangıç setleri – Girişimciye özel hediyeler)
  9. Evime aylık en düşük kişisel 200 TL puanlık alışveriş yapmak
  10. Her ay düzenli olarak gıda takviyelerini kullanmak

Sizler de bu listeyi kendinize göre düzenleyerek çalışmalar yapabilirsiniz. Bu listede ne kadar çok maddeyi tamamlayabilirseniz o kadar hızlı yükselirsiniz. Aynı zamanda tecrübeniz artar, kazançla birlikte motivasyonunuz da artar.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Farmasi Girişim Ekibi

Prim tablosunu inceleyebilirsiniz.

31 Ağustos 2021 Salı 18:54