Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

FARMASİ 2020 TEMMUZ FIRSATLARI

FARMASİ 2020 TEMMUZ FIRSATLARI

FARMASİ TEMMUZ FIRSATLARI

Bu yazımızda temmuz ayına özel Farmasi kampanyalarını ve kaçırılmayacak ürünleri inceleyeceğiz!

Aloe Jel Diş Macunu ve Diş Fırçası Seti

%65E varan indirimi ile bu set Aloe Jel Diş Macunu ve 2 adet fırça içeren Diş Fırçası Setinden oluşuyor. Aloe Jel Diş Macunu hassas dişler için özel olarak geliştirilmiştir ve dişlerin aşınmaya uğramadan temizlenmesini sağlar.

 

Style’n Go + Duş Jeli

Style’n Go ürünlerinden biri, Farmasi Naturelle Duş Jeli çeşitlerinden biri (375 ml) biri ile yalnızca 29,99. İncelemek ve satın almak için tıklayın:

Style’n Go düz saçlarda düzlük etkisini arttıran ve dalgaları saçlarda bukleleri belirginleştiren olmak üzere iki türe sahip saç bakım ürünüdür.

Farmasi Naturelle Duş Jelleri argan yağı ve zeytinyağı içeren iki farklı türe sahiptir. Doğal yağ özleri içermesi nedeniyle cildinizin yumuşamasına yardımcı olur.

Keratin Şampuan ve Sprey Seti

Keratin Terapi Onarıcı Şampuan ve Sprey Seti %55’e varan indirimi ile Farmasi’de.

Keratin Terapi Onarıcı Şampuan işlem görmüş saçların bakımında kullanılması tavsiye edilir. Onarımı ve canlılaştırma sürecini hızlandırır.

 

Optimal Style Maskara ve Sensi Wipes Makyaj Temizleme Mendili

Optimal Style Maskara dolgun, uzun ve kıvrık kirpik özelliği sayesinde takma kirpik etkisi yaratan maskaralardan biridir. Özel taraklı silikon fırçası sayesinde kirpiklerin kırılmasını engelleyen bir özelliğe sahiptir. Set içerisinde bulunan Sensi Wipes Makyaj Temizleme Mendili de dermatolojik olarak test edilmiştir ve ciltte kullanmaya uygundur. Bu seti %65 indirimli olarak 29,99’a Farmasi’den alabilirsiniz.

Farmasi Lip Liner Dudak Kalemi

Yoğun pigmente sahip ve suya dayanıklı özelliği sayesinde yaz aylarında kurtarıcı parçalardan biri olacak dudak kalemleri 13 farklı rengiyle Farmasi’de. Üstelik temmuz ayına özel %50 indirimiyle yalnızca 15,99.

Farmasi VFX Makyaj Bazı

Deneyenlerin %100’ünün daha kalıcı bir makyaj sağladığını söylediği Farmasi VFX Makyaj Bazı, makyajın daha uzun bir süre ciltte kalmasını sağlar. Yüzün pürüzlü görünmesini engeller, gözeneklerin ve kırışıklıkların görünümünü gizlemeye yardımcı olur. Bu ürünü incelemek ve saın almak için tıklayın:https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-katalogu#gallery-31

 

Maskara Çeşitleri

Tek fırça darbesiyle bakışlarınıza etkili bir derinlik kazandıracak 3D Effect Maskara, dipten uca ekstra dolgunluk ve hacim sağlayacak Starlook Maskara, kirpikleri tek tek ayırma özelliğine sahip Farmasi Zen Maskara, suya dayanıklı formüle sahip Optimal Style Maskara, yoğun siyah kirpik etkisi yaratacak Deep Black Maskara ve Özel kıvrımlı fırçası ile en kısa kirpiklere ulaşıp kirpiklerin daha kıvrık görünmesini sağlayacak Extreme Curl Maskara’yı %50’ye varan indirimlerle satın alabilirsiniz.

Suya Dayanıklı Ürünler

Tatilde de makyaj yapmayı tercih edenlerdenseniz suya dayanıklı ürünler tam size göre! Farmasi Be Fit Suya Dayanıklı Maskara 39,99, suya dayanıklı Farmasi Mat Likit Ruj serisi 15 renk seçeneğiyle 29,99.

Antibakteriyel Ürünler

Etkili antibakteriyel formülleri sayesinde ihtiyaç duyulan günlük temizliği; ellerin dezenfekte edilmesini sağlar. 50, 75 ve 300 ml olmak üzere üç farklı ambalaja sahip Dr. Cevdet Tuna Antibakteriyel El Jelleri uygun fiyatlarıyla sizlerle. İncelemek ve satın almak için tıklayın:https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-katalogu#gallery-107

Dr. Cevdet Tuna Aydınlatıcı Sabun

White Correct serisinde bulunan bu ürün cildinizdeki koyu renkli lekelerin görünümünü silikleştirir. Yüzünün daha aydınlık gözükmesini sağlar. Dr. Cevdet Tuna Aydınlatıcı Sabun’u Temmuz ayına özel 15,99’a alabilirsiniz. Satın almak ve serinin diğer ürünlerini incelemek için tıklayın:https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-katalogu

NutriPlus Nutribar Çeşitleri

Sağlıklı beslenmenin vazgeçilmez atıştırmalıklarından olan Nutriplus Chia Nutribar ve Energy Nutribar çeşitleri tekli alımda 7,99, çoklu alımlarda 9 adeti 59,99 TL. 

 

 Hemen üye olmak için tıklayın:

https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-ye-kayit-ol

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.