Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

SAÇ BAKIMI ÖNERİLERİ

SAÇ BAKIMI ÖNERİLERİ

NASIL DOĞRU SAÇ BAKIMI YAPILIR?

Düzleştirmek, maşa yapmak ve boyamak gibi çeşitli işlemlere maruz kalan saçlar daha parlak ve güçlü bir görünüm için bakıma ihtiyaç duyar. Bu yazımızda saç bakımı yaparken dikkat etmeniz gereken adımları sıralı olarak sizlerle paylaştık. Ayrıca saç bakımı sırasında ihtiyaç duyacağınız çeşitli ürün önerilerinde bulunduk.

Saç bakımı sırasında ihtiyacınız olacak ilk ürün elbette tarak veya saç fırçasıdır. Kendi saç tipinize uygun olan saç fırçasını bulmak için Farmasi katalog sayfasında çeşitli modellere göz atabilirsiniz.Bu arada bir müjde vereyim sizlere Ağustos kataloğunda çok güzel makyaj fırçaları ve makyaj sünger çeşitleri geliyor.

Adım 1: Saçlarınızı tarayın. Klasik bir adım gibi gözüken ilk adım yıkama öncesi ve sonrasında da uygulanmalıdır. Aksi takdirde fazla karışır ve bu da saçların kırılmasına neden olur.

Adım 2: Saçlarınıza doğal yağlar uygulayın. Saçlarda doğal yağ kullanmak saçınızın nemlenmesini ve daha parlak görünmesini sağlar. Fazla yağlı-kirli gibi görünmesini engellemek için önerilen uygulama saçı yıkamadan 1 saat önce yağı saçlara uygulamaktır. Daha verimli bir sonuç için uygulama esnasında saçınızın her yerine yağı sürdüğünüzden emin olun. Bu adımda saç bakımı için özel olarak üretilen Dr. Cevdet Tuna Konsantre Sarımsak Yağı’nı veya Dr. Cevdet Tuna Konsantre Çörek Otu Yağı’nı kullanabilirsiniz.

Adım 3: Saçlarınızı doğru yöntemle yıkayın. Duş sırasında saçı iki kez yıkamak önerilen uygulamadır. İlk yıkama saçı kirlerden arındırır, ikincisi ise daha temiz olmasını sağlar. Bu adımda saçlarınıza hem doğal içerikli hem de güzel kokan şampuanlar uygulamak isterseniz Dr. Cevdet Tuna Aynısefa Yağı Şampuanı, Argan Oil Yenileyici Şampuanı, Farmasi Naturelle serisinden Sea Therapy Yosun & Aloe Vera Arındırıcı Şampuanı veya Olive Oil Doğal Zeytinyağlı Besleyici Şampuanı tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı şampuan uygulaması sonrası temiz duruladığınızdan emin olun ve sonraki aşamaya geçin.

Adım 4: Bu adım saçlarınıza daha fazla zaman ayırdığınızda uygulayabileceğiniz adımlardan biridir. Şampuanlama sonrası saçlarınızın daha yumuşak olması için çeşitli saç kremlerini ıslak saçlarınıza masaj yaparak uygulayın ve parmaklarınızla tarayın. Bir süre bekledikten sonra durulayın. Bu aşamada saçlara pek çok faydası olan keratin özlü Farmasi Keratin Therapy Onarıcı Maske ve Dr. Cevdet Tuna Vitalizing Yıkama Sonrası Bakım Maskesi’ni tercih edebilirsiniz.

Adım 5: Kurulama, tekrar tarama ve isteğe göre saç köpüğü uygulama. Islak saçlar yıpranmaya daha hazırdır. Bu nedenle hem kurulama hem de tekrar tarama aşamasında narin davranmak gerekir. Saçlarınıza hacim kazandırma veya dalgalı bir görünüm elde etmek istiyorsanız kuru saçlara uygulanan Farmasi Style’n Go Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi’ni tercih edebilirsiniz. Eğer saçlarınızın uyguladığınız fönü gün boyu taşımasını istiyorsanız Farmasi Style’n Go Düz ve Dalgalı Saçlar için Düzleştirici Etkili Bakım Kremi’ni Farmasi  https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-katalogu sayfasından inceleyip satın alabilirsiniz.

Ekstra Öneriler

Öneri 1: Genel bilinenin aksine saçları boyamak saçları yıpratmaz ve yakmaz. Yeterli bakım yapılmayan saçlar yıpranır ve yanlış uygulamalar saçların yanmasına neden olur. Bu nedene hayatınızda küçük değişiklikler yapmak istiyorsanız en eğlenceli yöntemlerden biri saçları boyamak ve şeklini değiştirmektir. Doğal içeriğe sahip olan 10 farklı renk tonlarıyla Farma Color saç boyaları şimdi Farmasi temmuz kataloğundan bakabilirsiniz.

Öneri 2: Eğer saçlarınıza kullandığınız ürünler dışında saç parfümü kullanmak istemiyorsanız seçtiğiniz şampuan ve saç bakım maskelerinin türleri çok önemlidir. Bunun için doğal çaylardan yapılan Farmasi Botanics serisinden Adaçayı Özlü Güçlendirici Şampuanı ve Isırgan Özlü Parlaklık Veren Şampuanı tercih edebilirsiniz.

Öneri 3: Son olarak önermek istediğimiz şey saçınıza farklı ürünler uygulamanızdır. Bu adım saçlarınıza hangi içerikli ürünlerin daha iyi geldiğini anlamanızı sağlayacak ve doğru ürünü bulmanıza yardımcı olacaktır. Örneğin gül suyu veya gül yağı gibi ürünleri deneyebilir, aynı zamanda güzel kokusundan yararlanabilirsiniz.

 

Bu yazıda önerilen tüm ürünleri Farmasi Online sayfasından inceleyip satın alabilirsiniz. Hemen üye olmak için tıklayın:

https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-ye-kayit-ol

 

 

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Ayşe gülsüm

Biz keratin özlü şampuandan çook memnun kaldık oğlumun sacları aşırı derecede kıvirciktı keratin serisi sayasinde sertliği azaldı ve biraz daha düz duruyor

05 Temmuz 2020 Pazar 18:16

Seçil

Ben Isırgan Özlü Parlaklık Veren Şampuanı kullanıyorum egzama yada iyi geliyo kaşıntısını alıyo normalde kurusunu kaynatıp suyunu döküyodum saçlarıma ama şimdi şampuanı daha iyi geldi tavsiye ederim...

05 Temmuz 2020 Pazar 20:48

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler Seçil Hanım.

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:13

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler Ayşe Hanım.

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:13