Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

GÖZ MAKYAJI ÖNERİLERİ

GÖZ MAKYAJI ÖNERİLERİ

GÖZ MAKYAJI ÖNERİLERİ

Gözler insan yüzünde ilk göze çarpan duyu organlarındandır.Bu nedenle pek çok kadın için göz makyajı,makyajın en önemli kısmıdır.

Göz makyajına başlamadan önce, cildinize uygun bir nemlendirici ile nemlendirmeniz gerekiyor.

Yağlı ve karma  bir cilde sahipseniz çay ağacı yağı yüz kremini kullanabilirsiniz.

Kuru ve hassas  bir cildiniz varsa aynısefa  yağı yüz kremini  tercih etmelisiniz.

 

Adım 1: Kapatıcı ile göz kapağınızdaki damarlı görünümü silikleştirin.Bu işlemde yüzünüzün renginden bir ton açık daha açık renk bir kapatıcı kullanmanız daha iyi olacaktır.Aynı kapatıcıyı göz altınızada uygulayarak  renk dengesizliğini eşitliyerek daha aydınlık bir görünüm elde edeceksiniz.Ayrıca yağlı bir cilde sahipseniz makyajın kalıcılığı için Göz Farı Bazınıda bu aşamada kullanabilirsiniz.Bu işlem için Farmasi Make Up Renk Düzenliyici Kapatıcıları veya Skin Pefecting  BB Göz Kremini tercih edebilirsiniz.Ayrıca göz altı morlukları sorunu yaşıyorsanız Dr.Cevdet Tuna Whitecorrect Göz Balmı’nı Farmasi Online üzerinden inceliyebilirsiniz.

 

Adım 2: Far uygulayın.Far uygulaması sırasında göz rengini ortaya çıkartacak tonlar kullanmak iyi bir tercih olacaktır.Ayrıca tek bir far yerine aynı rengin farklı tonlarını kullanıp, gölgelendirme yaparak  makyajınızı daha profesyonel hale getirebilirsiniz.Farmasi Göz Farı Paleti,Krem Göz Farı ürünlerini bu aşamada tercih edebilirsiniz.

 

Adım 3:Gözlerinizin daha büyük görünmesini istiyorsanız,göz içine aydınlatıcı beyaz kalem uygulayın.Son yılların popüler makyaj hilelerinden biri olan bu adım gözünüzün daha büyük görünmesini sağlar.Eyeliner kullanarakta daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz.Eğer eyeliner kullanıyorsanız abartılı far uygulamalarından kaçının.Bu yüzünüzün fazla renkli görünmesine neden olur.Dipliner kullanımıda bu aşamada yapılabilir.Kolay kullanıma sahip olan ve kalem şeklinde üretilen eyeliner  ve jel eyeliner modelleri ile dipliner şimdi Farmasi Temmuz Kataloğunda.

 

Adım 4:Gözünüzün içine veya üzerine kalem uygulamak .Bu adım eyeliner kullanılmadığı zamanlar daha şık ve sade bir makyaja sahip olmanızı sağlar.Işıltılı ve sade göz kalemi çeşitleri şimdi Farmasi temmuz kataloğunda.

 

Adım 5:Maskara uygulayın.Göz makyajının varlığını belli eden temel ürün maskaradır.Bu nedenle seçilen maskara ve uygulama tarzı çok önemlidir.Maskaradan önce kirpiklerimizin daha kıvrık görünmesi için,Farmasi  kirpik kıvırma makasını kullanabilirsiniz.Tek fırça darbesiyle bakışlarınıza etkili bir derinik kazandırmak isterseniz 3D Effect maskarayı kullanmalısınız.Dipten uca ekstra dolgunluk ve hacim sağlamak isterseniz Starlook maskara tercih edebilirsiniz.Yoğun siyah kirpiklerim olsun,dolgunluk ve hacim kazandırsın diye düşünenlerdenseniz sizin maskaranız Deep Black olmalıdır.Özel kıvrımlı fırçası ile en kısa kirpiklere ulaşıp, kirpikleri daha kıvrık göstermesini tercih ederseniz Extreme Curl Maskara yı denemelisiniz.

 

Adım 6:Son olarak bir göz makyajının güzel görünmesini düzgün bir şekle ve renge sahip kaşlar sağlar.Farmasi kaş kalemi ile kaşınızın hattını beliriliyip daha sonra iç kısmını doldurmak hangi ürünün kullanımı size  kolay geliyorsa onu tercih edebilirsiniz. Kaş pomadı,Kaş şekillendirici palet veya Kaş farı  ile tercih edebilirsiniz. Güçlü, hacimli kaş ve kirpiklere sahip olmak isterseniz  Kaş ve Kirpik Serumunu kullanmalısınız.

 

Adım 7: Rimel uygulayın. Göz makyajının varlığını belli eden temel ürün rimeldir. Bu nedenle seçilen rimel ve uygulama tarzı çok önemlidir. Kirpiklerin iç kısmına uygulamak için daha şekilli rimeller tercih edilmesi gerekir. Diğer kısımlar için de kıvrılmaya müsait rimellerin uygulaması daha kolay olacaktır. Farmasi’nin en çok tercih edilen makyaj malzemelerinden olan Deep Black Maskara, 3D Effect Maskara ve Ultra Starlook Maskara’yı bu adım için tercih edebilirsiniz. İncelemek ve satın almak için Farmasi Online’a hemen tıklayın.

 

Adım 8: Son olarak bir göz makyajının güzel görünmesini düzgün bir şekle ve renge sahip kaşlar sağlar. Bu adım için Farmasi Kaş ve Kirpik Serumu’nu kullanabilirsiniz. Ayrıca makyaj sırasında kaş kalemi ve kaş fırçasıyla kaşınıza son dokunuşları yaparak makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

 

Göz makyajı adımlarından ziyade öncelikle göz önünde bulundurmanız gereken bazı doğal bakım yolları vardır.

  • Bunlardan biri bireyin sağlıklı bir uyku almadığında bunun gözlere yansıdığıdır. Göz altı morlukları olarak kendini gösteren bu durum ayrıca göz kapaklarınızın şişmesine veya çökük görünmesine neden olur. Bu nedenle gecenin verimli saatlerinde uyuduğunuza emin olun.
  •  
  • Gözlerin sağlıklı ve güzel görünmesindeki bir diğer faktör kişinin sahip olduğu moral ve motivasyondur. Fazla stres ve sıkıntı gözlerinizin çökük görünmesine sebep olur ve hem fizyolojik hem de psikolojik olarak sorunlar yaşamanıza neden olur.
  •  
  • Son olarak makyaj yapmadığınız zamanlarda da yüzünüzü nemlendirirken göz çevrenize daha fazla hassas davranmanız gerektiğidir. Çeşitli jest ve mimik oluşumlarında daha fazla hareket eden göz çevresi kırışmaya ve yaşlanmaya daha müsaittir. Bu nedenle bu durumu gözleyen insanların göz çevresi için özel olarak üretilen nemlendirici kremleri ve diğer ürünleri tercih etmesi gerekebilir.
  •  

Bu yazıda önerilen tüm ürünleri Farmasi Online sayfasından inceleyip satın alabilirsiniz. Hemen üye olmak için tıklayın:

https://www.zerrinyildirim.com/farmasi-ye-kayit-ol

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.