Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi BB ve CC Krem

Farmasi BB Krem

Cildinizdeki gözenekleri kapamadan tüm kusurlarını öretebilen ultra hafif bir yapıya sahiptir. Farmasi BB ve CC krem İçeriğinde bulunan Macadamia Özü tüm kusurlarınızı kapatırken aynı zamanda cildinizin gün boyu nemli kalmasını sağlar.

Farmasi BB krem içeriğindeki B3 vitamini cildinize doğal bir parlaklık kazandırır, yulaf özü cildinizi besler, onramaya yardımcı olur.

Güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı SPF 15 cildinizi korumaya yardımcı olur. Yine içinde bulunan İpek proteinler ile cildinizin yumuşak kalmasını sağlar.

 

Ürün kullanıcılar tarafından hoş kokusu, doğal bir görünüme sahip olunması ve takı ve kıyafetlere bulaşmama özellikleri ile oldukça beğeniliyor.

Farmasi CC Krem

İçeriğindeki Multimineral ile cildinizin direncini arttıran Farmasi CC Krem, ultra hafif formülü ile gözenekleri tıkamadan cilt kusurlarınızı gizler.Cilt tonunu düzenlemeye yarayan B3 ve C vitaminleri aynı zamanda parlak bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Yine BB kremde bulunan Macademia özü cildinizin gün boyu nemlendirmeye yararken, Yulaf Özü cildinizi besliyor ve onarımına yardımcı oluyor.

Farmasi CC krem ipek protein ile yumuşak cilde sahip olmanızı sağlarken, Kolajen ve Argan yağı ile mimik ve yaşlılık çizgilerinin azalmasında önemli ibr yardımcı.

Güneşten koruma faktörü SPF 25 olan Farmasi CC krem güneşten gelebilecek ultraviyole ışınlarının azaltılmasını sağlıyor, böylece güneş hasarlarının da önüne geçiyor.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.