Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

PANDEMİ SONRASI 7 BAKIM ÖNERİSİ

PANDEMİ SONRASI 7 BAKIM ÖNERİSİ

NORMALLEŞME SÜRECİNDE YAPILABİLECEK 7 BAKIM ÖNERİSİ

Yaklaşık 4 ay süren karantina süreci yavaş yavaş sona ermekte. Dışarı çıkmak herkes için normalden daha zor bir halde. Bu nedenle hem kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak hem de denerken eğleneceğiniz bazı öneriler sunmak istedik.

  1. Saç Boyamak: Çoğu zaman değişiklik isteyen insanların ilk aklına gelen şey saç boyamaktır. Çünkü yapılması kolay ve diğer değişikliklerden daha az maliyetlidir. Ayrıca yenilik hissi verir ve bu da kişinin kendini yeni bir motivasyon içinde bulmasını sağlar. Doğal içerikli farklı saç boyaları için Farma Color serisini Farmasi Katalog sayfasından inceleyebilirsiniz.
  2. Saç Bakımı Yapmak: Saç boyamanın ardından ihtiyaç duyulan şeylerden biri saç bakımı yapmaktır. Bu işlemin saçları yıprattığı yönünde bir algı olsa da saça gereken ilgi gösterildiğinde parlak ve dolgun bir görünüme kavuşacaktır. Bunun için kullanılabilecek ürünlerden biri Dr. Cevdet Tuna Sarımsak ve Capıxyl serisindeki sarımsak özlü şampuan, saç kremi ve saç bakım yağıdır. Sarımsak, içerisinde bulundurduğu sülfür, selenyum ve C vitamini bulundurması sebebiyle saç bakımında önemli bir yer tutar. Saç köklerinin kuvvetlenmesini sağlar ve saçın düzensiz büyümesini önlemede rol oynar. 
  3. Tüylerden Kurtulmak: Bu işlem için yaygın olan pek çok yönteme göre daha hızlı ve acısız olan tüy dökücü kremler, normalleşme sürecinde faydalı olacaktır. Kuaför gibi yerlerin hijyen konusunda %100 güvenilir olmaması ve riskler göz önüne alındığında tüy dökücü kremler tercih edilebilir yöntemlerdendir.Tüy azaltıcı krem papaya özü nemlendirici vitamin E içerir. %55’e varan indirimiyle Dr. Cevdet Tuna serisinden Tüy Dökücü Krem’i şimdi Farmasi Katalogda bulabilirsiniz.
  4. Bronzlaşmak: Bronzlaşmak yaz aylarının vazgeçilmezlerindendir. İnsanlar kendi ciltlerinde doğal yoldan oluşan renk farklılığını sever ve bronzlaşmak için çeşitli ürünler kullanır. Dr. Cevdet Tuna Sunscience serisinin Bronzlaştırıcı Yağı bu ürünlerden biridir. Geçtiğimiz yaz aylarında çok tercih edilen bu ürün, düşük derecelerde Güneş koruması sağlarken bronzlaşmayı hızlandırır. Havuç yağı ve E vitamini içermesi sayesinde de cildi nemlendirir.
  5. Diş Bakımı Yapmak: Tatil planlarının başladığı ve sosyalleşmenin giderek arttığı bu süreçte, önemli bakım adımlarından biri diş bakımıdır. Diş fırçalamada farklı macun tipleri kullanılmaktadır. Özellikle son yıllarda, doğal içerikli macunlar ilgi çekmektedir. Farklı ürün denemek için EuroFresh’in aloe veralı diş macununu Farmasi Katalogdan bulabilirsiniz. Eğer dişleriniz beyazsa beyaz dişler için özel olarak üretilen ve misvak kullanımına uygun EuroFresh Misvaklı Beyazlatıcı Diş Macunu çeşitlerini kullanabilirsiniz.
  6.  Ayak Bakımı Yapmak: Özellikle tatil yapacak kişiler ayak bakımı yapma gereksinimi hissederler. Ayak bakımı için özel olarak üretilen peelingler, nemlendiriciler ve koruma kremleri vardır. Dr. Cevdet Tuna Peeling Salt hem ayak hem de el bakımında kullanılabilen, deriyi temizlerken aynı zamanda yumuşamasını sağlayan ürünlerden biridir. Ayaklarda oluşan çatlaklar pek çok kişinin mustarip olduğu bir şeydir. Dr. Cevdet Tuna Cracked Heels günlük nemlendirici olarak kullanıldığında gözle görülür faydalar sağlayan bir üründür.
  7. Masaj Yapmak: Fizyolojik olarak rahatlamak psikolojiyi de etkiler. Bu nedenle, insanlar üzgün veya stresli olduklarında masaj yapmayı tercih ederler. Özellikle kokulu ürünlerle beraber yapılan masajlar kişinin daha fazla rahatlamasını sağlar. Masaj için özel olarak üretilen Badem yağı, Okaliptüs yağı ve Aloe Vera yağından elde edilen Dr. Cevdet Tuna Masaj Kremi kullanılan bölgenin yumuşamasını yardımcı olur. Nane özlü olması sayesinde, kokusu ferahlık hissi verir. Ayrıca yorgunluğa iyi gelen, okaliptüs yağı özlü Alaska Masaj Jeli de iş ve tatil dönüşlerinizde sizi rahatlatacak formüle sahip ürünlerdendir.
Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.