Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

FARMASİ YAZ ÜRÜNLERİ

FARMASİ YAZ ÜRÜNLERİ

   

SAĞLIKLI BİR YAZ GEÇİRMEK İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Normalleşmenin başlaması ile sokağa çıkan insan sayısı arttı ve tatil planları yapılmaya başlandı. Hava sıcaklıklarının yükseldiği bu günlerde sokağa çıkarken cilt sağlığına daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Siz de cildinizde oluşabilecek güneş lekesi ve kızarıklıkları önlemek istiyor ancak hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru adresteniz. Bu süreci en sağlıklı ve bakımlı olarak geçirmenizi sağlayacak Dr. Cevdet Tuna ürünleri, indirimli olarak Farmasi’de sizlerle.  

Dr. Cevdet Tuna Kimdir?

Dr. Cevdet Tuna ürünlerini incelemeye başlamadan önce kendisini kısa tanımakta yarar var. Dr. Cevdet Tuna Almanya Goethe Tıp Fakültesi’ni bitiren bir bilim insanıdır. Türkiye’nin ilk ilaç farikalarından birini kurmuştur. 1950 yılında, günümüzde en iyi kozmetik markalarından olan Farmasi’nin kurucusudur.

  1. Dr. Cevdet Tuna Sunscience Sunlotion - Güneş Losyonu: Paraben içermeyen doğal yapısıyla 50 dereceye kadar Güneş ışınlarından cildinizi korur. İçeriğinde cilde iyi gelen Aloe Vera bulunur ve cildinizi nemlendirmeyi sağlar.  
  2. Dr. Cevdet Tuna Suncream - Güneş Kremi: Yüksek koruma faktörlü güneş kremi, paraben içermeyen doğal yapısıyla tüm cilt tipleri için uygundur. 50 dereceye kadar etkilidir.
  3. Dr. Cevdet Tuna Bronzingoil – Bronzlaştırıcı Yağ: Sağlıklı bir şekilde bronzlaşmak isteyenlerin bir numaralı yardımcısıdır. Düşük seviye güneş korumasını sağlarken bronzlaşma hızını arttırır. Havuç yağı ve E vitamini ile zenginleştirilmiş bir içeriğe sahiptir.
  4. Dr. Cevdet Tuna Vitalizing Besleyici Şampuan: Çörek otu yağı içeren formülüyle yazın yıpranan saçlarınızın güçlenmesine yardımcı olur. Seyahat ve normal boy olarak, uygun fiyatlarıyla Farmasi Haziran kataloğunda sizlerle.  
  5. Dr. Cevdet Tuna Vitalizing Yıkama Öncesi Bakım Yağı: Saçları yıkamadan önce kullanılması gereken bu yağ, çörek otu içeren zengin formülüyle saçların kopmasını önler ve saçları güçlendirir.

Yaz ayları, sadece cildimizin değil, tüm vücudumuzun bakıma ihtiyaç duyduğu dönemdir. Farmasi Haziran kataloğunda yer alan diğer ürünlerden bazıları şunlardır:

  1. Nutriplus Coffee: Yazın kendinize iyi bakmanın bir diğer yolu sağlıklı beslenmektir. Hava sıcaklıklarının artması ile içilen limonata ve soğuk çayların şeker miktarları kısa sürede almak istemediğiniz kiloları almanıza neden olacaktır. Bu nedenle, yağ yakımına fayda sağlayan doğal kahveler sağlıklı bir beslenme rutininin olmazsa olmazıdır. Nutriplus Hindiba Kahvesi önemli lif kaynaklarındandır. İçerdiği probiyotik sayesinde metobalizma dostudur. Nutriplus Tahıllı Kahve ise fit olmanızı sağlarken, tüm gün enerjik olmanıza yardımcı olur.
  2. Nutriplus Nutritea: Kahve sevmiyor ama sağlıklı beslenmeye devam etmek istiyorsanız Nutritea’ler size göre! Güney Amerika’nın geleneksel çayı olan Royal Mate, içerdiği aminoasitler sayesinde tüm gün enerjik olmanızı sağlar. Yeşi çay, limon ve kiraz sapı ile dengelenen Smart Farm tazelik ve ferahlık hissi verir. Son olarak kafein sevmeyenler için üretilen, Güney Afrika’da yaygın olan Delicious Rooibos; A,B,C ve D vitaminleriyle zengin bir içeriğe sahiptir. Tüm Nutriplus çay çeşitlerini üzerine kaynar su dökerek veya French Press’te 5-8 dakika demleyerek tüketebilirsiniz.
  3. Nutriplus Nutribar: Taşınması kolay nutribarlar, sağlıklı beslenme rutininde tatlı isteğinizin düşük kaloriyle geçmesini sağlar. İçerdiği çiya tohumu ve meyveler sayesinde vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin değerleri karşılanır.
  4. Nutriplus Collogen: Vitaminleri vücudunuza beslenme yoluyla almayı sevmiyorsanız bu kapsüller tam size göre. Glutensiz ve koruyucu içermeyen bu ürün probiyotiklerin mide asidinden zarar görmeden vücuttan atılmasını sağlar.
  5. Nutriplus Fish Oil: Sağlıklı olmanın diğer bir yolu balık tüketmektir. Ancak balığı gıda olarak tüketmeyi sevmeyenler çoktur. Nutriplus Balık Yağı, ihtiyacınız olan Omega 3’ü sağlayacak etkiye sahip, doğal içerikli bir üründür.
  6. Nutriplus Lif İçeren Takviye Edici Gıda: Tek kullanımlık paketler halinde olan bu ürün, öğünlerinize ekleyebileceğiniz gıda takviyelerindendir. Lif tüketiminize yardımcı olur.

 

         

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Vesile

Teşekkürler çok eğitici

30 Haziran 2020 Salı 12:50

İpek

Çok güzel bir yazı olmuş

18 Haziran 2020 Perşembe 19:30

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler Vesile Hanım.

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:13