Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna Aktif Karbon Siyah Maske

Dr. C. Tuna Aktif Karbon Siyah Maske

Sabah uyandığımızda  çoğumuzun ilk yaptığı şey yüzümüzü yıkamak için aynanın karşısına geçmektir.  Gün içinde kendimizle bu ilk yüzleşmemiz  bir çoğumuzun moralini bozabilir. Yüzümüzde akne, siyah nokta, belli belirsiz izler, yağlanmalar,kir ve toksinler hatta irili ufaklı bir çok sivilce bulunabilir.

Bu sorunlardan kurtulmanın elbette pek çok yolu var.. Cilt bakım cihazlarına, güzellik salonlarına tonlarca para verebilir, piyasada bulunan belli belirsiz ürünleri kullanabilir, insan vücuduna birçok açıdan zarar verebilen kullanımı hem uzun hem de zorlu olan kimyasal ilaçlara yönelebiliriz.

Bu işlemlerin hepsinin yararı da olabilir zararı da olabilir. Burada önemli olan cildimizin hiçbir zarar ile karşılaşmaması ve ürünlerin kimyasal içeriklerinin olabildiğince az olmasıdır.

Bu zararların hiç biri ile karşılaşmamak ve cebimizden büyük meblağlar çıkmadan cildimizdeki bu sorunlardan kurtulmak mümkün.

Sizlere gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşan siyah maskenin en güvenilir markasıyla Farmasi DR. C. Tuna Aktif Karbon Siyah Maske’yi önereceğiz.

Karbon siyah maskemiz ciltte biriken kir, yağ ve toksinleri derinlemesine temizler bu ürünümüzü aldığınızda ilk kullanımınızdan itibaren cildinizdeki farkı hissedeceksiniz.

Siyah maskemizin yüzünüzde istemediğiniz bütün ayrıntıları bir mıknatıs gibi çekeceğine emin olabilirsiniz.

KULLANIM SIRALAMASI :

1.Jel ile Temizle

Az miktarda jeli elinize alın,ılık su ile köpürtün,parmak uçlarıyla hafifçe masaj yapın ılık su ile durulayın.

2.Serum Uygula

Temizlenmiş ve arındırılmış cildinize,elinize damlattığınız bir kaç dozu,içten dışa doğru masaj hareketleri ile uygulayın.Kuruması için 2-3 dk bekletin.

3.Maske Uygulama

Yüz ve boyun bölgesine kalın bir tabaka ile uygulayın.Kuruması için 25-30 dk bekleyin.Tamamen kuruduktan sonra soyarak çıkartın.

4.Tonikle

Pamuklu bir bezi bir miktar toniğinizle ıslatın.Yüz ve boyun bölgenize nazikçe temizleyin.

Farmasi ürünlerini öneriyoruz çünkü, Siz önemlisiniz!

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.