Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Çay Ağacı Yağı Kremi

Farmasi Çay Ağacı Yağı Kremi, vücudunuzun tamamında kullanabileceğiniz besleyici ve onarıcı bir krem olup, vücut tarafından kolayca emilen, yağ hissi bırakmayan özel geliştirilmiş bir kremdir.

Doğal Antiseptik

Çay Ağacı yağı doğal antiseptik özelliği ile vücuttaki açık yaraları dışarıdan gelebilecek mikroplara karşı korurken aynı zamanda hızlıca iyileşmesinde büyük rol oynar.

Cilt sorunlarınıza çözüm

Ciltte oluşabilecek leke ve deri lezyonlarının önüne geçilmesinde büyük yardımcıdır. Birçok cilt rahatsızlığında çok etkilidir. Özellikle egzama, mantar ve sedef gibi halk arasında yaygın bilinen cilt rahatsızlıklarında Farmasi Çay Ağacı Yağı Kremini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Mükemmel bir nemlendirici

Yoğun bir nemlendirici olan Farmasi Çay Ağacı Yağı Kremi, içeriğindeki çay ağacı ve havuç yağları ile hava şartlarının yarattığı olumsuz etkileri önlemede çok iyi sonuçlar vermektedir.

Tüm bunların yanında cilt kusurlarının giderilmesinde, sivilce ve uçukların geçirilmesinde de çok başarılı olan Farmasi Çay Ağacı Yağı Kremi, her yaşa uygun bir kullanım imkanı sağlar.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.