Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Ekip Kurun Gelirinizi Arttırın.

Ekip Kurun Gelirinizi Arttırın.

Ekip dediniz ama ekip nasıl kurulur?

Yeni işinizin en güzel taraflarından biri de kuracak olduğunuz ekibin satışlarından sizinde prim kazanacak olmanız. Yani kazan-kazan sistemi. Ekibinizi nasıl kuracağınız size bağlı. Örneğin yakın bir dostunuz, kardeşiniz, komşunuz, eğer çalışıyorsanız ve farması girişimi ek iş olarak yapıyorsanız iş arkadaşınız, kuzeniniz gibi yakın çevrenizden 5 kişilik bir ekip kurun. Kurduğunuz 5 kişilik ekibin her bir üyesi de 5 kişilik birer ekip kurduğu takdirde hem kazancınız hem de Farmasi Girişimde ki kariyeriniz artsın. 

Peki tüm bu süreçte bana yardımcı olacak birileri var mı?

Elbette var. Sponsorlarımız sizin çözüm ortağınız. İlk olarak sponsorlarımız sizlere her zaman kataloglarınızı ücretsiz olarak gönderecek. Bu çok ciddi bir avantaj ilerleyen süreçlerde sizlerde fark edeceksiniz kataloglarımız bizim olmazsa olmazımız. İşimizin ana noktası. Bununla birlikte sponsorlarımız  üye yapmanızdan, satış stratejinizi belirlemeye,  pazardaki açık noktaları keşfetmenizden Farmasi Girişim’de ki kariyer yükselişinize kadar geniş bir alanda size hizmet verecek. Bunun için kurulan Whatsapp gruplarında sıkıntılarınızı dile getirebilir ve hemen çözüm önerilerini alabilirsiniz.

Neden Farmasi Girişim ailesine katılmalıyım?

Bildiğiniz gibi çalışma hayatı her zaman pozitif geçmez. Dönem dönem sıkışmalar, tıkanmalar olacaktır.  Farmasi Girişim sizleri bu çıkmazlardan korumaya yönelik bir planlama ile çalışır. Yani önceliği “İnsan”dır. Çünkü biliyoruz ki mutsuz insan çözüm üretemez. Hedefimiz iş yaşamında bu tip mutsuzluklara kapılmanızı önlemek. Sponsor ve danışmanlarımızla 7/24 size hizmet etmeyi önceliyoruz.  Ayrıca kampanyalarımızla satışlarınızı sürekli aktif tutma gayreti içindeyiz. Yani en zor şartlarda bile asgari limitinizi kazanmanızı sağlamak için arkanızda kocaman bir ekip sürekli çalışıyor olacak.

Farmasi Girişim size kendi işinizin patronu olma imkanı veriyor. Yapacağınız yeni üyelerle dilediğiniz kadar büyüyebilir dilediğiniz rakamı kazanabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi sizin belirlediğiniz, koşullarını sizin oluşturduğunuz bir işte çalışmak hemen herkesin hayalidir. Hayati sorumlulukları, yaşamın size kattığı eğlenceleri kaçırmayı hiç kimse istemez. Bazen hepimiz işimiz ve sosyal hayat arasında ya da işimiz ve ailemiz arasında kalmışızdır. Tercihimiz de çoğunlukla işimizden yana olmuştur sonrasında ise kaçırdığımız anların pişmanlıkları ile baş başa kalmışızdır. Farmasi Girişim olarak biz diyoruz ki ne işini kaybet ne de ailenden, dostlarından, hayatından kaybet.  Aslında hepsini bir arada yapabileceğiniz bu sistemde çalışmaya başladığınız anda bunu direkt tecrübe edeceksiniz zaten.Bu yöntem kazanç sisteminin zirvesine çıkacağınız bir sistemdir. Bu yöntemle kazanacağınız paranın sınırı yoktur. Yeni üyeler ekleyerek bir grup kurarsınız ve grubunuzdaki kişilerin satışına göre aylık prim kazanırsınız.

Farmasi Girişim ekibin de yerinizi aldığınızda tecrübeli sponsorlarla hayatınız değişecek.

 

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.