Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Yol Haritası

Farmasi Girişim’e hoşgeldiniz

Merhaba  Farmasi Girişim sayfasına hoşgeldiniz.  68 yıldır sektöründe lider bir firmada çalışma kararı alarak kendiniz ve geleceğiniz için doğru bir karar aldığınız için sizi tebrik ederiz. Kazancınızın bol ve bereketli olması dileğimizle yeni işiniz hayırlı olsun.

Farmasi Girişim’e nasıl üye olabilirim?

Çok basit bir işlemimiz var.  Farmasi Girişim sitemize girdiğinizde ilk olarak dikkatinizi “ Kayıt Ol” yazısı çekmiştir. Şimdi o bölümü tıklayalım. Açılan sayfada bir form göreceksiniz. Formdaki istenen bilgileri eksiksiz olarak doldurun ve “ Gönder” butonunu tıklayarak formu yollayın. Bakın üye oldunuz bile.

Üye Oldum.Peki nasıl çalışmaya başlayabilirim?

Değerli çalışma arkadaşımız ailemize hoşgeldiniz. Önce “Doğrudan Satış” kavramını kabaca anlatalım. Doğrudan satış, adından da anlaşılabileceği gibi ürünlerin müşteriye/tüketiciye doğrudan satışı anlamına gelmektedir.Ürün gamınızı paylaşacağınız bir satış noktasına ihtiyaç yoktur. Örneğin arkadaş grubunuzla bir evde, cafede,parkta otururken bile bu satışları gerçekleştirip para kazanabilirsiniz. Hiçbir mebla ödemeden size göndereceğimiz katalogla her an her yerde işinizi yapabilirsiniz. Size güzel bir haberimiz daha var. Çalışma saatlerini siz belirliyorsunuz. İster yarı zamanlı ister tam zamanlı çalışmak sizin elinizde.

Nerden başlasam? Başlangıç Paketimi Nasıl Alsam?

Başlangıç noktası önemlidir. Bu sebeple bizler işe yeni başlayan arkadaşlarımıza öncelikle “Başlangıç Paketi” sipariş etmelerini öneriyoruz.Bu sayede hem ürünleri tanımış oluyor hem de para kazanmaya başlamış oluyorsunuz. Başlangıç paketini sitemiz üzerinden ya da Farmasi Girişim googleplay uygulamasını  cep telefonunuza indirdikten sonra tc numaranız ve size gelen şirfre ile Farmasi sayfanızı açarak Farmasi sayfanızda  göreceğinizİşlemler bölümünün altında  "Hızlı Satın Al" butonuna basıp herhangi bir ürünün kod numarısını yazdığınız zaman  "Başlangıç Paketi" ürününe ulaşabilir ve "Sepete Ekle" butonuna basarak sahip olabilrisiniz. Böylelikle kar elde edebileceğiniz hesaplı ürün almaya başlamış oluyorsunuz.

Satış Yapmak Zorunda mıyım?

Hayır değilsiniz. Üyeliğinizi sadece kendinize uygun fiyatla ürün almak için de kullanabilirsiniz. Ama para kazanmak ve ekonomik özgürlüğünüzle dilediğinizi yapmak istiyorsanız satış yapmak ya da ekip kurmak Farmasi Girişim bünyesinde ki kariyer planınız için doğru bir başlangıç olacaktır.

Sipariş vermediğimde neler olur?

2 aylık süre içinde sipariş vermediğinizde üyeliğiniz askıya alınır. Hemen ” ben hep sipariş mi vermek zorundayım yani” demeyin.  Yalnızca 1 defa sipariş vermiş olmanız bile 6 ay boyunca sistemde kalmanızı sağlar. Bir önerimiz daha var. Ekip kurun. Çünkü;  ekip kurduğunuzda ekibiniz yapacağı satışlar size de pozitif etki yapacak.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.