Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Eurofresh Aloe Vera Jel Diş Macunu

Hassas dişler için özel olarak geliştirilen Eurofresh Aloe Vera Jel Diş Macunu, içeriğindeki extra yoğun bitki özleri sayesinde dişlerinizin aşınmadan temizlenmesine yardımcı olur. Düzenli kullanımda dişlerinizin daha beyaz ve sağlıklı olduğunu kendiniz de görebilirsiniz.

Beyaz dişler, ferah bir nefes

Eurofresh Aloe Vera Jel Diş Macunu ile dişlerinizin beyazlığı ve nefesinizin ferahlığı ile insanlarla iç içe olduğunuz tüm ortamlarda kendinize olan özgüveninizi herkes fark edecektir.

Aşındırıcılar içermez

Eurofresh Aloe Vera Jel Diş Macunu sert aşındırıcılar içermediğinden diş yüzeyinde mikro çizikler ve buna bağlı olarak ileride meydana gelebilecek diş problemlerinin hiç birisine neden olmaz.

Sağlığınıza zarar vermez

İnsan sağlığı açısından zararları kanıtlanmış triclosan, florid ve paraben içermez. Bu sayede Eurofresh Aloe Vera Jel Diş Macununu tüm aile güvenle kullanabilirsiniz.

Çay ve Kahve lekelerinden kurtulun

Eurofresh Aloe Vera Jel Diş Macunu içerisinde bulunan Aloe vera ve çay ağacı yağı ekstratı sayesinde sigara, çay ve kahve lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olarak her zaman bembeyaz dişlerle gülümsemenizi sağlar.

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.