Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

FARMASİ 2024 KAZANÇ SİSTEMİ

FARMASİ 2024 KAZANÇ SİSTEMİ

Sevgili Farmasi Girişimcileri

Merhabalar

Farmasi prim sistemini revize ederek çok çalışanın çok kazandığı yeni prim sistemini sizlere sunuyorum.

Farmasiye üyelik gerçekleştiren herkez alışveriş yapabilir %30 indirimli ürün alarak özel fiyatlardan yararlanabilir. Lakin bu yazımızda prim sistemi dediğimizde 3500 tl üzerinde alşveriş yapan kişiler prim kazanmaya hak ediyorlar.

Bu alışverişi ister tek başınıza yapın isterseniz çevrenizi ailenizi tanıdığınız herkesi üye yaparak ekiplerinizi oluşturabilirsiniz.

Unutmayın siz bir kişiyi üye yaparsınız o kişi belki yüz kişiyi  üye yaparak domino etkisiyle işinizi büyütebilir ve iyi kazançlar elde edebilirsiniz.Bu konuda ekibime üye olan kişilere detaylı bilgiyi ayrıca vermekteyim.

Ekip arkadaşlarınızla birlikte 3500 tl üzerinde farklı farklı seviyelerimiz mevcut .Yapmış olduğunuz ciro mikarına göre sizin yüzdelik kısmınız belli olur ve ona göre kazanç elde edersiniz.Tavsiye ederek kazanç sağlayacağınız bu iş geleceğin işidir bunu sakın unutmayın.

%25 seviyesi demek 75000 tl üzeri yapan bir kişi Farmasi tarafından Müdür Ünvanlığına hak kazanmıştır.

3500 tl üzerinde prim kazanmaya hak elde etsiyseniz şirket sizden 500 tl alışveriş yapmanızı istemektedir aktiflik şartı budur.

Farmasi PTT ve ARAS Kargo ile çalışmaktadır.Yukarıda kargo bedellerini görmektesiniz.

Türkiye nin her bir noktasına ürünlerimiz ulaşmaktadır.

Alışverişinizi yaparken kredi kartınızı yada banka kartınızı kullanabilirsiniz.Ben kapıda nakit ödeme yapacağım diyorsanız kargo firmaları yukarıda yazılan bedelleri almaktadır.

 

 

Burada görmüş olduğunuz müdürlük ve üzeri üst ünvanlı kişilerin altlarındaki üyelerin seviyelerine göre yüzdelik prim hesaplamasıdır.

Farmasi de Müdür ünvanını alan kişi ayrıca Lider Yetiştirme Primi de almaya hak kazanır tabiki bu altına eklediği üyeler sayesindedir.

Müdürlüğümüzü ekibimizin yapmış olduğu cirolar ile hak kazandık ve daha çok kazanmak ve ünvanlar elde etmek istediğimizde alt kolumuzda kaç tane müdür sayımız var ise o ünvanı kazanmış olacaksınız.İşte artık bir yöneticisiniz ürünleri tanıyan sistemi bilen eğiten öğreten lidersiniz.

Müdürlüğümüzü gerçekleştirirken sistem size altınınızda bir kol var onun haricide yukarıda verilen ekstra cirolar yapmanızı beklemektedir.

Sistem Elmas ünvanından itibaren size bir puan kriteri getirmektedir.Bu seviye ye yaklaşan liderlerime özel toplantılar yaparak detaylı bilgi vermekteyim.

Bu seviyeler altınızdaki müdür sayılarınızla alakalı Elmas seviyesinden sonra geçerlidir.

Müdür ve üst seviyelere ulaştığınızda yukarıda bahsetdiğimiz prim harici bir de ünvan ödülü hak kazanmaya başlayacaksınız.Her seviyeyi atladığınızda yıl içerisinde beş kere ünvanınızı koruduğunuzda bu kazancı ekstra almaya hak kazanmış olacaksınız.Burada normal priminiz hariç 2,5 milyon tl ye varan bir kazanç var arkadaşlar.Bugün başladınız diyelimki sultan ünvanına kadar yükseldiniz ortalama aylık bir milyona varan prim kazanırken bir de bonus ünvan ödüllerini almaya hak kazanacaksınız.

 

Burada bir örneğimiz var Platin ünvanını mayıs 2024 de hak kazandınız sistem size beş ay boyunca ünvanınızı koruduğunuzda bonus ödülünüzün yarısını vermekte diğer beş ay sonrada diğer yarısını vermektedr.

Müdür ve üst ünvanlı liderlerimiz, fabrika ziyaretleri ve aylık toplantılara katılmaya hak kazanırlar.

 

Bugün yenibir gün ülkemizin ekonomik şartları ortada yeni kazanan niye sen olmayasın tavsiye ederek nerede bu kazançları elde edebilirsin.İster sıfırdan başla yada doğrudan satış konusunda deneyimli isen lütfen bana ulaşınız.

ÜYE OLMAK İSTİYORUM  Diyorsanız lütfen linke tıklayarak hızlı bir şekilde üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

https://www.farmasi.com.tr/zerrinyildirimkozmetikurunlerigidatarimvehayvanciliksanvetic1/register/beautyinfluencer

 

SAYGILARIMLA

ASBAŞKAN ZERRİN YILDIRIM

https://www.zerrinyildirim.com/

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Vildan

Bende severek yapıyorum işimi zerrin hanım ama benim maddi dürüm yok 4çocuk var çok zor ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum saygılar dilerim

01 Haziran 2024 Cumartesi 19:59

Yasemin

Gerçek bir girişimci nasıl olabilirim

01 Haziran 2024 Cumartesi 15:38

Farmasi Girişim Ekibi

Vildan hanım önemli olan elinizden geldiği kadar yapabilmeniz zaten çevrenize ürünleri tavsiye etmeye devam lütfen.

04 Haziran 2024 Salı 17:36