Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

FARMASİ NEDİR ? 2023

FARMASİ NEDİR ? 2023

FARMASİ NEDİR ?

Farmasi bir AĞ pazarlama şirketidir.

Buna NETWORMARKETİNG (Doğrudan Satış) yada

MULTİ LEVEL MARKETİNG  MLM  ( çok katlı pazarlama) denilen bir tür satış sistemidir.

"Kendi işinizi kurmak mı istiyorsunuz? Farmasi, size finansal özgürlük ve bağımsızlık sunuyor. Üye olarak, kendi işinizi kurabilir, zamanınızı kendiniz yönetebilir ve kazancınızı sınırlandırmadan artırabilirsiniz."

"Farmasi ile kazancınızı artırmak için sadece birkaç saat çalışmanız yeterli. Üye olarak, ürünlerimizi tanıtarak müşterilerinizi artırabilir ve networkünüzü genişletebilirsiniz. Ekip çalışmasıyla kazancınızı katlayın."

Bu pazarlama modelinde bir ana firma yani FARMASİ ve Üye vardır.

Üye sisteme ad soyadı ,doğumtarihi, tc numarası, e mail adresi, güncel telefon numarasını ve teslimat adresini yazarak üyelik oluşturur.Üyeye gelen sms ile şifresi gelir .Tc numarası ve şifresini yazarak farmasi sayfasına ulaşarak sipariş verebilir.

Şimdi diğer ticaretlerden farkını anlamış olmanız lazım arada herhangi bir toptancı yok bir satıcı yok market yok siz direkt fabrikadan sipariş verebiliyorsunuz.İyide benim ne avantajım olacak dediğinizde firma size diyorki benim çıkartmış olduğum kataloğumu ikiye ayırdım. Kozmetik makyaj ürünlerinden sipariş verdiğinizde %30 indirimli dr cevdet tuna ürün gruplarından sipariş verdiğinizde de % 40 indirimli ürün alacaksınız.Bittimi hayır ayrıca firma diyorki size üye olduğunuz için bir sefere mahsus 3 seçenekli başlangıç paketlerimizden birini seçme hakkına sahipsiniz. Avantajlı bir fiyata almanıza olanak sunuyor.İsterseniz almayabilirsinizde.

Bittimi hayır ben ekip kuracağım ünvanlar alacağım dediğinizde de ekstra prim kazanıyorsunuz.Bir aylık cironuzuna ve ünvanınıza göre diğer ayın her 20 sinde primleriniz hesabınıza yatar.

Ayrıca şirketin aylık olarak belirlediği  1 tl 1 puan mantığında nisan 2023 ayı için örnek olarak veriyorum bu aylık değişebiliyor. 600 tl puan alışveriş yaptığınızda 5 seçenekli 170 tl değerindeki teşvik hediyelerinden birini almaya hak kazanırsınız.Yada 1200 tl  puan alışveriş yaptığınızda 4 secenekli 370 tl değerindeki teşvik hediyelerlerden birini almaya hak kazanıyorsunuz.Teşvik hediyeler aylık değişkenlik gösterebilmektedir.

Hiçbir kozmetik mağazası yada market,e-ticaret siteleri size bu avantajları vermez bunu unutmayın !

Gayet güzel ama ben hiçbir ürünü tanımıyorum ürünler hakkında bilgim yok nasıl sipariş vereceğimi bilmiyorum dediğiniz noktada sponsor devreye girerek size yol gösterecektir.Sizi üye yaparak sisteme kazandıran kişiye SPONSOR denir.

Ben sadece kendime ürün alacağım ekip kurmak istemiyorum diyebilirsiniz ve kendi ihtiyaçlarınızı sipariş verebilirsiniz. Ben sadece kendi ihtiyaçlarımı almak için üye oldum dediğinizde ilk iki ay içinde sipariş oluşturmazsanız askıya düşersiniz yada bir defa sipariş verdiğinizde sipariş tarihinden beş ay sonra askıya düşersiniz.Müdürlük gibi ünvanlarınız varsa hiç sipariş vermediğinizde dokuzay sonra askıya düşersiniz.Ktalogda ikibinden fazla ürün çeşidinden muhakkak size yarayacak bir çok ürün bulacak ve artık marketinizi Farmasi yapacaksınız.

Diğer bir avantaj üye oldunuz 300 tl üzeri sipariş verdiğinizde hoşgeldin hediyesi kazanıyorsunuz.İkinci ay yine 300 tl üzeri sipariş verdiniz bu sefer ikinci ay hoşgeldin hediyesi kazanıyorsunuz.Üçüncü ay yine 300 tl üzeri sipariş verdiniz bu seferde üçüncü ay hediyesi kazanıyorsunuz.Bu avantaj yeni üye olanlar için geçerlidir üç ay boyunca ekstra hediye de kazanıyorsunuz aylık olarak bu hediyeler değişiklik gösterebiliyor.Sizde yeni bir üye yaptınız sizin üyenizde bu avantajlardan yararlanarak sistem devam ediyor.Askıya düşmek korkunç bir olay değildir sadece farmasi sayfanızı açamazsınız bir sponsora ulaştığınızda sponsor kişi sizi arayarak yada sponsor kodunu size vererek çok kolayca askıdan alma işleminizi yapabilirsiniz.

Hiçbir kozmetik mağazası yada market,eczane size bu avantajları vermez bunu unutmayın !

Sponsor size ürün hakkında, sistem hakkında sorunlarınız hakkında, kampanyalar hakkında size danışmanlık yapan kişidir.Sponsorun burada sizinle ilgilenmesinin amacı ne Sponsor sizi şirkete kazandırdığı için sizin yapmış olduğunuz alışveriş cirosundan prim kazanır.Sizde üye ve üyeler kazandırdığınızda sizde bir sponsor oluyor ve bu prim kazanmayı hak elde ediyorsunuz.Tabi bu kazanç sisteminin belirli bir ciro miktarları var.Bunları kazanç sistemi yazımızda okuyabilirsiniz.

Sponsor seçmek çok önemlidir firmayı iyi bilmesi ürünleri iyi tanıması bir sorununuz olduğunda sorunu çözmesi ve aylık kampanyalar veya günlük kampanyalardan sizi haber etmesi size ekstra indirimli avantajlar sağlayacaktır.

Zerrin Yıldırım olarak ben farmasinin ilk kurulduğu 2010 yılında ilk hafta üye oldum .Sponsor kodu :   0002040  Başladığım yıldan bugüne totalde üçyüzbin kişi ekibimize dahil oldu.Bir çok ünvanlı müdürlerim ve alt ekiplerimdeki kadınları başarılarından dolayı kutluyorum.Kadınların hayallerinden ilham alarak geliştirilen ürünler ve kazançlı iş modeli ile insanlara kendi potansiyel ve güzelliklerini keşfedebilecek essiz bir fırsat sunmama Farmasi vesile oldu.Sizlerde hızlı bir şekilde Ünvanlar alarak yüksek kazançlar elde edebilmek için ekibime dahil olun haylinizdeki hedefleri birlikte gerçekleştirelim.

Rahmetli Dr. Cevdet Tuna önderliğinde 1950 yıllarında başlayan ağrı kremleri üretimi yıllar içerisinde TAN-ELİZE kozmetik firmasına dönüşmüş, uzun yıllar yurtdışı pazarına 125 ülkeye ihracat yaparken oğlu Hakan Tuna önderliğinde 2010 yılında da Farmasi Enternasyonal Tic AŞ. firması kurulmuştur.

Farmasi firması yüzde yüz Türk firması olarak Farmasi, ürünlerini İstanbul Ömerli’de bulunan 230.000 m² büyüklüğü olan ve yıllık 500 milyon üretim kapasitesi bulunan tesisinde üretmektedir. Sektördeki teknolojik gündemleri yakından takip eden Farmasi, üretim tesisinde son teknoloji dijital makinalar ile üretim yapmakta olup tam entegrasyon bir firmadır.Fabrika bacasızdır ve herşey dönüşümlüdür.

Farmasi Yönetimi 2023 Yılı itibariyle HAKAN TUNA  (BAŞKAN) ,oğulları EMRE TUNA ve SİNAN TUNA  ( Yönetim Kururlu ) üyelerinden oluşmaktadır.

Bu onüç yıl içerisinde İhracat harici, Türkiye dahil Farmasi USA ,Farmasi GERMANY,Farmasi HUNGARY,Farmasi POLAND,Farmasi,BOSNA HERSEK,Farmasi CANADA, Farmasi MEXİCO ,Farmasi ROMANİA,Farmasi UKRAİNE,Farmasi MOROCCO,Farmasi COLOMBİA Farmasi PORTUGAL,Farmasi REPUBLİCADOMİNİCA  Ülkelerinde Networkmarketing sistemi ile dünya pazarında yer almaktadır.Birkaç yıl içerisinde tüm ülkeler network zinciriyle birbirine bağlanıp dünyada farmasinin olduğu tüm ülkelerden üyeler yapıp primler kazanılabilecektir.Bugünden üye olup ürünleri ve firmayı iyi tanıyan yabancı dil bilenler kesinlikle çok avantajlı olacaklardır.

Farmasi, ikibin den fazla ürün çeşitliliğiyle her zevke ve ihtiyaca yönelik MAKYAJ, CİLT BAKIMI, SAÇ BAKIMI, KİŞİSEL BAKIM, PARFÜM, NUTRİPLUS GIDA TAKVİYELERİ ve MR WİPES TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ni özel formülleriyle kendi geliştirdiği argesiyle özel formüllerden ve doğal bitkisel ürünler üretmekte olup, farmasi hiç bir Hayvan üzerinde deney yapmaz.Hayvanların yaşamsal haklarına her daim saygı duyan bir firmadır farmasi.

Ürün gamını her geçen gün genişleterek tüketici ihtiyaçlarına çözüm sağlamaktadır.                Eczane vitrinlerinde satılan Gıda Takviyeleri Ürünlerini özellikle belirtmek isterimki daha hesaplı fiyatlarla,diğer ürünler gibi direkt fabrikadan sipariş verebileceksiniz.

"Farmasi üyeliği, sizin için birçok fırsat sunar. İsterseniz sadece ürünleri kullanarak cildinizi nutriplus grubu ile sağlığınızı mr wipwes ürünleriyle temizlik ürünlerimizi kullanabilir, isterseniz de kazancınızı artırmak için ekip kurabilirsiniz. Unutmayın, Farmasi ile geleceğiniz parlak."

 ‘’Hayalinizdeki hayata adım atın!"

Uluslararası bağımsız firmalar tarafından verilen sertifikalar da formüllerin güvenilirliği düzenli olarak tescil edilmektedir.

Farmasi PTT Kargo ve Aras Kargo ile çalışmaktadır.

Ödeme şekilleri sipariş verirken kredi kartı ile ödeme yapabilir yada kapıda nakit ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Sizleri ZERRİN YILDIRIM ile çalışmaya beklerim.

"Farmasi, network marketing modeli ile size kazancınızı artırmanın yanı sıra, bir topluluğun parçası olma imkanı da sunar. Üye olarak, diğer üyelerimizle bir araya gelerek ekip çalışması yapabilir, eğitim ve destek alabilirsiniz. Farmasi ile başarılı olmak için ben ve müdürlerim ile sizin yanınızda olacağız."

 

Saygılarımla

Elmas Direktör : ZERRİN YILDIRIM           0 549 800 17 43    Sponsor Kod : 0002040

Asistan              : SÜLEYMAN YILDIRIM    0 533 462 31 41     Sponsor Kod :4736487

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Sevilay Özkan

Nasıl zayıflatıyor

27 Nisan 2023 Perşembe 10:13

Hadra arpa

Çok ilham verici

03 Ocak 2024 Çarşamba 09:16

Farmasi Girişim Ekibi

Çok teşekkür ederiz.

09 Ocak 2024 Salı 23:28

Farmasi Girişim Ekibi

Çok teşekkür ederiz.

09 Ocak 2024 Salı 23:28