Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

FARMASİ NUTRİPLUS KİLO KONTROLÜ = L-KARNITIN SHOT

FARMASİ NUTRİPLUS KİLO KONTROLÜ  =  L-KARNITIN SHOT

Farmasi Nutriplus L-KARNITIN SHOT


L-karnitin, vücudun enerji üretim sürecinde önemli bir rol oynayan bir amino asittir. Vücutta üretilir ve karaciğer ve böbrekler tarafından sentezlenir, ancak aynı zamanda bazı besinlerde de bulunabilir.
Kırmızı et: Özellikle sığır eti, L-karnitin açısından zengindir. Bir porsiyon sığır eti (113 gram) yaklaşık 3.5-4 mg L-karnitin içerir.
Tavuk: Tavuk, L-karnitin bakımından zengin bir diğer hayvansal kaynaktır. Bir porsiyon tavuk göğsü (113 gram) yaklaşık 0.3-0.4 mg L-karnitin içerir.
Balık: Somon, uskumru ve ton balığı gibi yağlı balıklar, L-karnitin bakımından zengindir. Bir porsiyon somon (113 gram) yaklaşık 4-5 mg L-karnitin içerir.
Süt ve süt ürünleri: Süt, peynir ve yoğurt gibi süt ürünleri, L-karnitin içerebilir. Örneğin, bir bardak süt yaklaşık 8 mg L-karnitin içerir.
Avokado: Avokado, diğer meyvelere göre daha fazla L-karnitin içerir. Yaklaşık 1 avokado, yaklaşık 2 mg L-karnitin içerir.Fındık: Fındık, özellikle fındık ve badem, L-karnitin içerebilir. Bir avuç fındık, yaklaşık 0.1-0.2 mg L-karnitin içerir.

Bir sporcunun günlük olarak bu miktarlarda ürün tüketmesi zor olacağından gıda takviyesi tercih etmesi hızlı bir etki göstermesi açısından Farmasi shot, bir porsiyon üründe 1500 mg L-Karnitin bulunduran formül ayrıca metabolizma hızlandırıcı etki gösteren yeşil çay ekstresi ve L-Karnitin ile kullanımı özellikle önerilen B6 vitamini içerir. İlave şeker eklenmeden üretilen L-Karnitin’in keyifli tadıyla ağzınızda hoş bir nefaset bırakacaktır.

L-karnitin, yağ asitlerinin mitokondriye taşınmasına yardımcı olur. Mitokondri, hücrenin enerji üretiminde önemli bir rol oynayan organeldir. L-karnitin, mitokondri içindeki yağ asitlerinin oksidasyonunu kolaylaştırır ve bu süreçte ATP (adenozin trifosfat) adı verilen bir enerji kaynağı üretilir.

L-karnitin takviyeleri, genellikle sporcular tarafından kullanılır lakin günlük yoğun aktivitiler yapan  ev hanımlarımızda bu ürünümüzü tercih edebilir.  Vücudun enerji üretim sürecine katkıda bulunarak, performansı ve dayanıklılığı artırmaya ve egzersiz sonrası iyileşmeyi hızlandırmaya,kas yorgunluğunu azaltmaya fit ,zinde olmanıza yardımcı olacaktır. Metabolizmanın hızlanmasına dolayısıyla kilo kontrolünün sağlanmasına destek olur.

Antremanlardan yarım saat önce (50) ml tüketilmesi tavsiye edilir.karnitin takviyeleri genellikle güvenli kabul edilir. Ancak, bazı insanlar yan etkiler yaşayabilirler, özellikle de yüksek dozlarda alındığında. Yan etkiler arasında gastrointestinal problemler, baş ağrısı ve uykusuzluk yer alabilir.Diyetisyen yada doktor kontrolünde alınması tavsiye edilir.

Doğal kafein içeriğiyle yeşil çay ekstresi
Nutriplus L-Karnitin Shot
Ürün Kodu: 1000876
Gramaj: 50 ml x 15 Adet

NOT: Yorumlarınızı bekliyorum

Elmas Direktör :ZERRİN YILDIRIM

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Ruken

Çok güzel Bi şirket

17 Ağustos 2023 Perşembe 17:53