Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi ye Katılmak İçin 6 Sebep

Farmasi ye Katılmak İçin 6 Sebep

 

1- Kazanç 
Farmasi hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir kazanç platformudur. Birçok fırsatın yanı sıra seviyelere ve unvanlara göre, yani kişinin kendi çalışmasına ve çabasına göre gelir sağlayabileceği bir kapıdır. Farmasi ile ister çalışan, ister ev hanımı veya isterseniz de öğrenci olun fark etmeksizin ek gelir sağlayabilirsiniz. Çalışanken iş saatlerinize göre, öğrenciyken ders saatlerinize göre ve ev hanımıyken kendinize uygun saatlere göre çalışabilir ve çalışma saatlerinizi de kendinize göre belirleyebilirsiniz. Böylece istediğiniz saat aralığında kazanç elde edebilirsiniz.

2- Üyelere Özel Fırsatlar 
Farmasi çalışanları ile birlikte kazanç sağlayan bir şirkettir. Şirket kazanırken girişimcilerine de başka şirketlerde olmayan eşsiz fırsatlar sunar. Hoşgeldin Paketleri, Başlangıç Paketleri, Teşvik Hediyeleri, %40’a varan indirimli alış fiyatları ve her aya özel birbirinden güzel indirimler bu fırsatların bazılarıdır. Farmasi’ye katıldığınız an ilk 3 ay 200 TL’lik alışverişlerinize özel hoşgeldin paketleri ile karşılaşacaksınız. Bu paketlerde markamızın en popüler ürünleri ile tanışabilirsiniz. İçerisinde şampuan, rimel, parfüm ve masaj jeli gibi sevilen ürünlerimizin olduğu hediyelerinizi sadece 200 TL alışveriş ile ücretsiz bir şekilde temin edip, ürünleri ister kulllanabilir isterseniz de satabilirsiniz.

Yine yeni girişimci olduğunuz ay satın alabileceğinizi ve normal fiyatlarına göre indirimli elde edebileceğiniz başlangıç paketlerimiz mevcuttur. Bu paketler makyaj başlangıç paketi ve kişisel bakım başlangıç paketi olarak 2 adet sunulmuştur. Set içeriğinde 11 adet ürün bulunan bu paketlerimizi özel kutularıyla birlikte sadece 100 TL’ye satın alabilirsiniz. Bu fırsatların yanı sıra, en çok ilgi gören kampanyalarımızdan biri de teşvik hediyelerimizdir. Bu kampanyanın çok daha ilgi görmesinin bir sebebi de, kampanyanın hoşgeldin paketleri ve başlangıç paketleri gibi yeni girişimcilere özel değil, tüm girişimcilere özel olması ve her ay yenilenmesidir. Her ay 350, 700 ve 1000 TL’lik alışverişlerinizde, tüm girişimcilere özel teşvik hediyelerine sahip olabilirsiniz. Ayrıca, sadece girişimcilere özel, her katalogda %40'a varan indirimlere de sahip olabilirsiniz. Bu indirimlerle ister kendi kozmetik ihtiyacınız için alışveriş yapabilir, isterseniz de ürünleri müşterilerinize kârlı bir şekilde satabilirsiniz. Her ay seçili ürünlerde, ek indirimlerle de kazancınıza kazanç katabilirsiniz. Böylece Farmasi’ye katılarak bu fırsatların hepsinden yararlanabilir ve yeni kampanyalardan da haberdar olabilirsiniz. Hem diğer doğrudan satış şirketlerine göre ve diğer kozmetik şirketlerine göre uygun fiyatlı olan ürünlerden yararlanabilir hem de tüm bu fırsatlardan yararlanarak kazanç elde edebilirsiniz.

3- Doğal İçerikli Ürünler
Markamızın en büyük özelliklerinden biri de bir doktor tarafından kurulmuş olmasıdır. Ve bu güne kadar da Dr. C. Tuna'nın altın kurallarını benimsemiş şekilde yolumuza devam etmekteyiz. Bu kurallarla beraber ürünlerimizde paraben, SLS ve GDO gibi zararlı içerikler kullanmamakta ve ürünlerimizi dermatolojik olarak test edip, her ürünün onayını ve iznini alarak üretmekteyiz. Bunların yanında ürünlerimiz hiçbir hayvansal içerik içermeyip, hayvanlar üzerinde test yapılmamaktadır. Aynı zamanda, firmamız vegan üretim sertifikasına da sahiptir. Yani firmamız, hayvanlara ve doğaya zarar vermeye karşıdır. Bu altın kurallar çerçevesinde üretilen ürünler, markamızın tüm ürünlerini kapsamaktadır. Diğer markalara nazaran kozmetik, temizlik ve kişisel bakım gibi birçok türde ürün üreten firmamızdaki tüm ürünleri kolaylıkla ve iç rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

4- Sponsorluk
Farmasi’nin en dikkat ettiği şeylerden biri de adalettir. Girişimcinin adaletli bir şekilde kazanmasını ister. Bu sebeple firmamız tarafından, girişimcilerin çabalarına göre değerlendirilebileceği bir sistem kurulmuştur. Ana odak noktası, girişimcinin kendi alışverişidir. Bunun yanında, girişimcinin Farmasi’ye kazandırdığı her yeni üyeden de kazanması sağlanır. Bu kazanç seviyelerle ve unvanlarla belli olur. Girişimci, kendi üyeleriyle kendi grubunu kurar. Her siparişte belli seviyelere yükselebilir ve yepyeni unvanlar kazanabilir. Seviyeler %7, %11, %15, %18 ve %21 gibi ilerlerken, unvanlar da seviyelere göre girişimci, lider, üst lider, yönetici, müdür, direktör, asbaşkan, başkan ve sultan olarak devam etmektedir. Böylece, her girişimci çalışmalarına göre kendi seviyesini ve kendi unvanını belirlemektedir.

Bunların yanında, Farmasi’ye üye olurken seçilen sponsor da seviyelerde yükselmede büyük önem taşımaktadır. Sponsorun güvenilir olması, devamlı ulaşılabilir olması, doğrudan satış sistemini iyi bilmesi ve Farmasi’yi tarihçesinden kurallarına kadar iyi tanıması da seviyeleriniz açısından çok önemlidir. Güvenilir bir sponsor olan Zerrin Yıldırım Ekibi’ne katılmak için 0549 800 17 43 numarası ile Zerrin Yıldırım’la iletişime geçebilirsiniz.

5- Kolaylık
Farmasi ile doğrudan satışın tüm kolaylığını görebilirsiniz. Ücretsiz üyelikle Farmasi’de rahatlıkla girişimci olabilirsiniz. Alışverişi de uygulama üzerinden yaparken vakit kaybetmemiş olacak ve siparişinizi dileğiniz adrese gönderebileceksiniz. Yine uygulama üzerinden, satış kataloğunu ve kampanyaları görebilirsiniz. Uygulama ile Türkiye’nin her yerinden üye yapma ve ekip kurma imkanına da sahipsiniz. Hatta Türkiye’nin herhangi bir ilindeki bir sponsora da üye olabilirsiniz. Böylece Farmasi mobil uygulaması ile Türkiye’nin herhangi bir yerine kargo gönderebilir veya herhangi bir yerden sipariş alıp, üye yapabilirsiniz. Alışverişin kolaylığı için +500 indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz. 

6- Sosyallik 
 Farmaside girişimci olduğunuzda birbirinden iyi arkadaşlıklar ve dostluklar kurabilirsiniz. Sponsorunuz ve alt ekininizle yakından iletişime geçerek, çeşitli buluşmalar ve işbirlikleri ile sosyal bir ortam kurabilirsiniz. Sosyal medyadaki çeşitli platformlarla, uzakta dahi olsanız sıkı bir arkadaş ortamı edinebilirsiniz. Bunların yanında, Farmasi’nin çeşitli etkinlikleri ve galaları ile sık sık bir araya gelerek sosyalliğinizi arttırabilirsiniz.

Ürün incelemeleri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Farmasi Girişim Ekibi

Thank You

03 Mart 2023 Cuma 13:40

Bahar elik

Ben üyesi niz olmaktan gurur duyuyorum dedi

17 Şubat 2023 Cuma 17:59

Farmasi Girişim Ekibi

Bahar Hanım bizlerde sizleri farmasi ailemizde olmanızdan dolayı çok mutluyuz sizlere maddi ve manevi katkılarımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Teşekkür ederiz.

03 Mart 2023 Cuma 12:58

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkür Ederiz.

03 Mart 2023 Cuma 13:41