Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Yeni Parfüm Serisi

Farmasi Yeni Parfüm Serisi

Bir ortama girildiğinde dikkat çekmenin en büyük etkilerinden biri de kokulardır. Bu sebeple kendinize has ve fark yaratan kokulara sahip olmak isteyebilirsiniz. İşte Farmasi’nin de girişimcileri için en büyük isteklerinden biri bu: fark yaratmak. Böylece, markamız birbirinden etkileyici ve kendine has parfümler üretmiştir. Uzun zamandır parfüm konusunda da fark yaratan markamız, hem erkek hem de kadın parfümlerinde verdiği hislerle girişimcilerimizin vazgeçilmez kokularından olmuştur. Birçok farklı kokuyla, alt ve üst notaların birleşimiyle  ve verdiği hislerle her parfüm ayrı ayrı sevilmektedir. Kendilerine has isimlerinin yanı sıra bir diğer has özelllikleri de birçok firmadan çok daha uygun fiyatlı olmalarıdır. Aynı zamanda Dr. C. Tuna’nın altın kurallarına bağlı olarak üretilen ürünlerimizde paraben, SLS ve GDO gibi zararlı içerikler bulunmamaktadır.  Bu sebeple parfümlerimiz çevreye ve parfüm kokularına duyarlı kişilere daha az zarar verecektir.

Farmasi, birbirinden değerli parfümlerinin yanına iki yeni etkileyici koku daha ekledi. Her Passion ve His Power, Şubat ayında sevgililer gününe özel tanışma fiyatıyla kataloglarda yerini aldı. Aşka özel üretilen parfümlerimizin eşsiz kokularıyla, aşkın her halini derinden hissedeceksiniz.  Kokusunda dahi aşk olan yeni parfümlerimizin vereceği hisler için özel notalar kullanılmıştır.

Her Passion’da üst nota olarak bergamot, yeşil ve meyveli notaların tutkusu kullanılmıştır. Kalp notası olarak yasemin, ylang ylang ve zambağın eşsiz kokularını hissederken alt nota olarak da sedir ağacı, amber, karamel ve misk kokularının asil karışımını hissedeceksiniz. Birbirinden etkili bu çiçek ve meyve kokuları karışımıyla adeta aşkın kokusunu hissedecek ve hissettireceksiniz.

Aşk hikayenizde başrolde olacağınız bi diğer koku da His Power’dır.

Odunsu ve aromatik kokuların üst notarında mandalina, zencefil ve ananas bulunmaktadır. Kalp notası olarak tarçın, sandal ağacı ve lavanta kokuları ile karşı konulmaz bir koku kulllanılmıştır. Alt nota olarak ise misk, amber, vanilya ve kahvenin gücü hissedilecektir. Tamamen aşk hissi veren bu özel parfüm serimiz ile aşkın güçlü çekimini hissedeceksiniz. 


Parfümlerin her birini özel tanışma fiyatıyla ve girişimciye özel %40 indirimli fiyatla satın almak için 0549 800 17 43 numarası ile Zerrin Yıldırrım Ekibi’ne ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz. Üye olarak diğer ürünleri de katalog fiyatının %40 indirimli haliyle satın alabilirsiniz.

Ürün incelemeleri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.