Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Almanya Kazanç Planı

Farmasi Almanya Kazanç Planı

Farmasi Almanya Kazanç Planı 
Farmasi büyük hedeflerinde durmadan ilerlerken, 2022'nin daha ilk günlerinde, 15 Ocak itibariyle Farmasi Almanya üyeliklerini başlatmıştı. Hem Almanya'da hem de Türkiye'de büyük bir heyecana yol açan bu üyelikler için Almanya kazanç planları da açıklandı!
70 yıllık hikayesi ve 11 yıllık doğrudan satış tecrübesi olan firmamız, Almanya üyelikleri ile tekrar doğrudan satış sektörüne darbe vurmaya hazırlanıyor. Bir doktor tarafından kurulan markamız, 2000 çeşit ürünüyle Almanya'da 1 Mart'ta sevkiyata başlayacak.  Bu satışları yaparken de izinden asla çıkmadığımız Dr. C. Tuna'ya bağlı çalışıyor ve onun altın kurallarına bağlı olarak üretiyoruz. Bu altın kurallar şöyledir: ürünlerimizde paraben yoktur, SLS yoktur, hayvansal içerik yoktur, GDO yoktur. Ürünlerimiz dermatolojik olarak test edilmiştir, yeşil doğa dostudur (vegan ürünler üretiliyor ve firmamız vegan sertifikasına sahiptir). Ürünler laboratuvarda test edilir, her bir ürünün izni ve onayı alınır. Ürünlerle hayvanlar üzerinde test yapılmaz ve ürünler doğa ve hayvan dostudur. Bu kurallar bugün hala şirketimiz tarafından korunmaktadır ve her geçen gün geliştirilmektedir. Bu kurallar sayesinde, birbirinden kaliteli binlerce ürün firmamız tarafından üretilmiştir. Ürün çeşitliliğimiz arasında, Farmasi markamızla makyaj ve parfüm ürünleri, Dr. C. Tuna markamızla cilt ürünleri, Mr. Wipes markamızla ev temizliği ürünleri ve Nutriplus markamız ile de gıda takviyesi ürünleri mevcuttur. 4 farklı ürün grubunu, tek bir markada toplamış olup ayrıcalıklı bir şirket olduğumuzu tekrar göstermiş olduyoruz. Tüm bu ürün grupları, tıpkı Farmasi Türkiye'de olduğu gibi, Farmasi Almanya'da da mevcut olacaktır. Ürünlere ve kataloğa 23 Şubat'ta ulaşabilirsiniz.
Farmasi Almanya'da da diğer ülkelerdeki gibi birbirinden harika ve hiçbir yerde görülmeyen fırsatlar olacaktır. Üyelere özel fiyatlar, hoşgeldin hediyeleri, başlangıç paketleri ve seviyeye göre kazanç programları fırsatlarımızdan sadece bir kısmıdır.

Girişimcilere Özel Fiyatlar 
Farmasi katalog fiyatlarıyla, ürünlerin girişimcilere gelen fiyatları arasında birtakım farklar vardır. Bu farkları, "ürünün katalog fiyatı ÷ 1.40 = ürünün girişimciye geliş fiyatı" şeklinde hesaplayabilirsiniz. Yani katalog fiyatından 1400 euro'luk alışveriş yaptığınızda ürünlerin girişimciye geliş fiyatı 1000 euro şeklinde olacak. Böylece Almanya'yı derinden sarsacak bir kazanç planı ile sizlerleyiz. 

Hoşgeldin Hediyeleri
Hoşgeldin hediyeleri tüm girişimcilerimizin hem ürünleri tanımasına yardımcı olacak bir kampanya hem de Farmasi'nin girişimcisine duyduğu bağlılıktan dolayı ilk 3 ay hediye gönderdiği bir kampanyadır. Girişimci ilk 3 ay 70 euro'luk satış yaptığında bu 3 ay boyunca birbirinden değerli hediyeler kazanacak. Bu hediyeler hem çok kullanışlı hem de çok fırsatlı ürünlerden oluşacak. Bu ürünleri isterseniz satabilir, isterseniz kullanabilir ve isterseniz hediye edebilebilirsiniz. 

Başlangıç Paketleri
Girişimcilerin ilk ayında alabildikleri ve hem ürünleri tanımaya yardım eden hem de ürünleri daha uygun fiyatlarla satın almaya yarayan bu paketler, girişimciler için büyük bir fırsat olacak. Farmasi Almanya için 2 adet özel paket düzenlendi. İlk pakette katalog, bilgi materyalleri ve tester ürünler mevcut olacak. İkinci pakette ise tüm kategorilerden en çok satan Farmasi ürünleri mevcut olacak. Bu paketlerin sadece biri veya ikisi birden satın alınabilecek. Önemli olan bu kaliteli ürünleri daha ilk aydan uygun fiyatlı satın alıp, aynı zamanda ürünler hakkında bilgilenmek ve fikir edinmek. 

Puanlar ve Seviyeler 
Farmasi, her girişimcinin kendi çabasıyla seviyesini oluşturduğu ve bu seviyeler sayesinde, girişimciye ödeme yapılarak haksızlığın ortadan kalktığı bir firmadır. Bu seviyelere her alışverişte elde edilen puanlarla ulaşılıyor. Bu puan sistemi Farmasi Türkiye'de 1 TL = 1 puanken, Farmasi Almanya'da 1 Euro = 3 puan şeklinde olacaktır. Böylece puan ve seviye sistemi Farmasi Türkiye ile paralel şekilde yürütülecektir. 
Seviyeler ve seviyelerin puanları aşağıdaki gibidir:


Her seviye atlamada fırsatlar daha da artacaktır. Altın direktör olmakla beraber 300 euro sabit araç hakkı elde edilecektir. Bu seviyeler platin, zümrüt, elmas, as başkan, başkan ve sultan olarak ilerledikçe kazanılan sabit araç hakkı da katlanacaktır. Böylece seviyeniz arttıkça kişisel kazancınız, primleriniz ve size özel fırsatlar da artacaktır.  


Bunların yanında, lider yetiştirme primi de vardır. 5 nesle kadar %21, %18 ve %15 seviyelerinden prim alınabilecek. 
Farmasi'nin Almanya için fırsatları sadece bu kadar değil. Tüm bunların yanında, Nisan ayında müdürlüğe eriştiğiniz an İstanbul'da 2 günlük Farmacity eğitimi ve konaklaması kazanacaksınız. Buna ek olarak, Haziran ayında da 4 günlük Marmaris tatili kazanacaksınız.

Ağustos ayında direktör unvanına eriştiğinizde ise, Ekim ayında İstanbul'a gelip, Ülker Arena'da 5000 kişinin önünde başarı hikayenizi anlatma fırsatını yakalayacaksınız.

Ağustos ayının sonuna kadar ilk 25 direktörle "Kurucular Kulübü" kurulacak. Bu kulüpteki kişilerin ücretsiz kargo ve ücretsiz numune hakkı olacak. Henüz piyasaya sunulmamış yeni ürünlerle ilk kez bu kişiler tanışacak. Ayrıca bu kulüp üyeleri, Türkiye ve Almanya yönetim toplantılarına ve tatil programlarına katılabilecek. Kulübün bir de WhatsApp grubu olacak. Bu grupta kurucular, yöneticiler ve müdürler de olacak. Yani bu gruba dahil olan direktörler, bu kişilerle birebir görüşme hakkına sahip olabilecek. 

Tüm bu fırsatları elde etmek için yol gösterici ve güvenilir bir sponsora ihtiyaç olacaktır. "Zerrin Yıldırım Ekip" ile kendinizi üst unvanlara yükseltip bu fırsatların tümünden yararlanabilirsiniz. Böylece anlatılan bu seviyeleri elde ederek, doğru bir sponsor ile birbirinden harika fırsatlar elde edebilir, kaliteli ve doğal ürünler kullanabilir ve evinize ek gelir sağlayabilirsiniz. 

Sadece 10 yıl içinde Türkiye'de doğrudan satış sistemine damga vuran ve Türkiye'de açık ara pazar lideri olan Farmasi, Almanya'ya ve Avrupa'ya da damga vurmaya hazırlanıyor. Dünyada doğrudan satış sisteminde Türk şirketlerinden ilk 100'de bulunan tek şirket olarak, sizleri Farmasi'ye davet ediyoruz. %100 yerli, vegan ve helal ürünlerle sizler de hem sağlıklı ve kaliteli ürünler kullanabilir hem de bu ürünleri satarak kazanç elde edebilirsiniz. Güvenilir bir sponsor için 0549 800 17 43 numarası ile Zerrin Yıldırım Ekibi'ne katılabilirsiniz. 
Firmamız dünyada birçok bölgede adını duyurmuşken, sıra Almanya'da rüzgar estirmeye geldi.

Ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.