Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Almanya Kayıtları Başladı!

Farmasi Almanya Kayıtları Başladı!

Türkiyenin en avantajlı doğrudan satış markası olan Farmasi, büyük hedeflerinde hiç durmadan ilerliyor. Türkiye'de lider doğrudan satış şirketi olan markamız, 2021 yılında bu sıralamayı dünyada 32. olarak tamamlamıştır. Hedefimiz 2022 yılında globalde en büyük 10 şirket arasında olmaktır. Daha 2022 yılının ilk günlerinde bu hedef doğrultusunda tam gaz ilerleyerek Farmasi Almanya kayıtlarımızı başlattık. Artık Türkiye ve Almanya arasında kayıt ve ekip opsiyonu hayal değil.
15 Ocak itibariyle Farmasi Türkiye tarihinin ilk global sponsorluğu Türklerin en çok yaşadığı dış ülkelerden birinde, yani Almanya ile başlamıştır. Böylece %100 Türk markası olan Farmasi Türkiye'nin yanında, globalde de büyük bir Türk markası olarak büyümesine tüm hızıyla devam ediyor. 2022 itibariyle yerli markamızla, Farmasi Almanya ve Farmasi Türkiye arasında büyük bir köprü kurulmuş olup iki ülke arasında satış ve kayıt kusursuz bir şekilde yapılabilecektir. Kazançlarınızı arttırmaya ve satışlarınızı globale taşımaya hazır olun. 

-15 Ocak itibariyle Farmasi Almanya üye işlemleri başladı. 
- Cirolar euro'dan TL'ye cari kurdan çevrilecek. Seviyeler de euro'ya biçilecek bir puan değeriyle değerlendirilecek.
- Satışlardan %30 - %40 arası kazanç sağlanacak. 
- Kayıtta kimlik bilgileri istenmeyecek. Onun yerine ad, soyad, telefon numarası, E-posta adresi, doğum tarihi, açık adres ve cinsiyet şeklinde bilgiler istenecek. Tüm bilgiler firmamız tarafından korunmaktadır. Üyelik tamamen ücretsizdir. 
- Üyelere verilen global link ile kayıtlar oluşacak.
- Türkiye ve Almanya web siteleri ayrı olacak. Almanya'dan kayıt olanlar Almanya sitesini kullanacak. Türkiye'den Almanya web sitesine erişim olmayacak. 
- Türkiye'deki sponsporlar Almanya'daki alt ekiplerini kendi sayfalarında görebilecekler. Girişimciler sitede Almanya - Türk bayrağıyla ayırt edilecek. 
- İki ülke arasında isteyen istediği sponsora kayıt olabilecek. Almanya'da ikamet eden biri Türkiye'deki, Türkiye'de ikamet eden biri Almanya'daki liderlere üye olabilir. 
- Her milletten kişiler kaydedilebilir. Tek şart girişimcinin 18 yaşını doldurmuş olması ve Almanya’da gelir elde edebilir statüde olmasıdır. 
- Ürünler Almanya'daki popüler market fiyatlarında olacak. 
- Lojistik için başlangıçta Polonya'daki depodan yardım alınacak. Ancak 1 yıla kadar operasyon merkezi Almanya'nın Münih şehrine alınacak. 
- Bir iş gününde 10.000 sevkiyat yapılacak şekilde sistem kurulmuştur. 
- Kargolar desiye göre değişecek ve kargo fiyatları uygun fiyatlarda olacak. 
- Türkiye ve Almanya arasında kargo işlemi olmayacak. Yani ülkeler arası bir ziyarette satın alınan ürünler, diğer ülkeye yönlendirilmeyecek.
- Türkiye'deki gibi bir araç kampanyası olacak. Seviyeler yükseldikçe arabanın modeli ve markası da yükselecek.
-  Almanya'daki ilk üyeler ayrıcalıklardan yararlanacak. İlk 25 direktörle "Kurucular Kulübü" açılacak. Bu kulüpteki kişilerin kargo indirimi ve numune hakkı olacak. Henüz piyasaya sunulmamış yeni ürünlerle ilk kez bu kişiler tanışacak. Ayrıca bu kulüp üyeleri, Türkiye ve Almanya yönetim toplantılarına ve tatil programlarına katılabilecek. 
- Türkiye'deki başarılı kişiler Almanya'daki global galaya davet edilecek.
- Katalog fiyatları ve satışlar Mart ayında başlayacak. Ocak ve Şubat aylarında ise üyelere eğitim verilecektir.
- Almanya kataloglarları 3 aylık olacak. 
- Farmasi, Almanya'nın tüm devlet kurallarını yerine getirecek, vergi sistemine uygun çalışacaktır. 
- Vergi ve Stopaj olmayacak. Ancak Farmasi'yi Almanya’da herhangi bir işte çalışıp aynı zamanda ek iş (Mini Job) şeklinde yürüten liderlerimiz için bazı kurallar vardır. Bu mini job ücreti aylık 400 euro’yu geçemez. Geçtiği takdirde sigorta ve vergi ile karşılaşılır. Eğer Almanya'daki liderlerin Farmasi'den kazançları yıllık 17.000 euro’yu geçmezse, herhangi bir vergi problemi olmayacaktır.

Sizleri de Farmasi ekibimize ve Farmasi ayrıcalıklarına davet ediyoruz. Farmasi'de üye olmak kadar doğru ve güvenilir bir sponsor bulmak da önemlidir. "Yıldırım Ekip" ile Farmasi'ye sıfırdan başlayıp kendinizi en üst unvanlara yükseltebilirsiniz. Aranızda mesafeler yokmuşcasına ulaşacabileceğiniz ve her türlü yardımı alabileceğiniz yol arkadaşı bir sponsor olan Yıldırım ekibe katılmak çok kolay. Para kazanmak isteyen, kendini geliştirmek isteyen ve sosyalleşmek isteyen hanımları ve beyleri, girişimcilere ayrıcalıklı destek veren ekibimize davet ediyoruz. Böylece sizler de ev hanımı olup evden çalışabilir veya mevcut işte çalışırken esnek çalışma saatleri ile ek yapabilirsiniz. Her geçen gün seviye yükselterek seviyeye bağlı kazanç elde edebilirsiniz. Uygun fiyatlı, yerli malı, kaliteli ve helal sertifikalı ürünlerle evinize ek gelir sağlayabilirsiniz. Sadece 24 saatte Almanya'dan 4000 kayıt yapılan Farmasi ailemizde, Yıldırım Ekip olarak yanınızdayız. 

2022 yılında hedefimiz sadece Almanya değil. Farmasi Meksika ve Farmasi Kanada resmi satış işlemleri ve üyelik işlemleri de başlayacaktır. Böylece Farmasi, 2022 yılında 29 ülke ve 4 milyondan fazla girişimci ile dünyanın en büyük şirketlerinden biri olma yolunda. Türkiye'nin açık ara pazar lideri olan şirketimiz, Avrupa'nın en büyük kozmetik fabrikasına sahiptir. Bu fabrikaları globale taşıma hedeflerimizde de tam gaz yol alıyoruz. Sizleri de bu büyük şirkette kendinizi geliştirmeye davet ediyoruz. 

Güvenilir bir sponsor için 0549 800 17 43 numarası ile Zerrin Yıldırım Ekibi'ne üye olabilirsiniz. 

Ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Mustafa Kemal Gervan

Harika bir proje umarım geliştirilerek ilerlenebilir, sadece Almanya değil 198 ülke' de neden olmasın,,

20 Eylül 2022 Salı 06:09