Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna Yeni Saç Bakım Serileri

Dr. C. Tuna Yeni Saç Bakım Serileri

Her ay birbirinden değerli yepyeni ürünlerle karşımızda olan Farmasi, Ocak ayında da birbirinden çok ses getirecek 3 adet yeni saç bakım serisi ile karşımızda. Çok satanlar listesine gireceğine emin olduğumuz yeni saç bakım serilerimiz tüm saç problemlerine özel tasarlandı. İhtiyacınıza göre ister canlandırıcı serimizi, ister nemlendirici serimizi isterseniz de hacimlendirici serimizi kullanabilirsiniz. Birbirinden özel içeriklerle hazırlanan saç bakım serilerimiz, sülfat, triklosan, formaldehit, mineral yağ, gluten, fitalat ve paraben gibi zararlı maddeleri barındırmadığından saçınızı besler ve korur. Şampuanların köpürmesi için özellikle kullanılan sülfat maddesi, saça ve saç derisine zarar vereceğinden ve saçı kurutacağından yeni saç bakım serilerimizde tercih edilmemiştir. Böylece saç derisi hassas kişiler, egzamaya ve kepek problemine sahip kişiler ve de boyalı saçlara sahip kişiler tüm yeni saç bakım serilerimizi rahatlıkla kullanabilir.

Reviving Saç Bakım Serisi

Bir diğer adı canlandırıcı saç bakım serisi olan serimiz sıklıkla dökülen güçsüz saçlar için özel olarak üretilmiştir. Serinin içinde bulunan 3 ürün düzenli kullanıldığında yeni saç oluşumu gözlenmiştir. Serinin ürünleri aynı zamanda saç dökülmesini engellemeye destek olur. Yeni Dr. C. Tuna Reviving Saç Bakım Serisi ile adeta nefes alan, canlı ve güçlü saçlara sahip olacaksınız. 

Reviving Serisi Kullanımı
Serinin içinde bulunan canlandırıcı saç serumu, canlandırıcı şampuan ve canlandırıcı maske ürünlerini seri halinde ve sırasıyla kullanmak, ürünlerin etkisini daha da arttıracaktır. İlk olarak Reviving canlandırıcı saç serumunu parmak uçlarınızla saç derinize ve saçınıza hafifçe masaj yaparak uygulayın. Ürünü saçınızda 30 dakika beklettikten sonra Reviving canlandırıcı şampuanla güzelce saçınızı yıkayın. Saç serumunu haftada 2 kez kullanmanız yeterli olacaktır. Ayrıca canlandırıcı şampuanı uygularken de yine saç derinize masaj yaparak uygulamanız önerilir. Şampuanı iyice duruladıktan sonra Reviving canlandırıcı maskeyi ıslak saçınıza uygulayın. Maskenin saç uçlarına doğru uygulanması önerilir. 5 ila 10 dakika bekledikten sonra saçınızı durulayın ve daha iyi bir sonuç için saçınızı havlu ile sarıp bir süre bekleyin. Laboratuvar test sonuçlarına göre Reviving Serisi'nin sadece 6 haftada saç derisindeki saç yoğunluğunu %21.34 oranında arttırdığı açıklandı.

Reviving Serisi İçeriği

​​​​​​
Ana aktif içerikleri capixyl™ ve sarımsak özü olan Reviving Serisi'nin yardımcı aktif içeriği trichogen™ maddesidir. Seri aynı zamanda renk koruma aktifi ve besleyici yağ içermektedir.

 

Hydrating Saç Bakım Serisi


Diğer adı nemlendirici saç bakım serisi olan Hydrating serimizde nemlendirici bakım ön plandadır. Kuru ve yıpranmış saçlar için özel olarak tasarlanan serimiz, saça ihtiyacı olduğu kadar nem katar ve saçı derinlemesine besler. Böylece Hydrating serimiz ile daha canlı, parlak ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. Serinin içinde bulunan 3 ürün düzenli kullanıldığında kuru ve yıpranmış saçlarınızı en kısa sürede hayata döndürecek, daha güçlü ve sağlıklı saçlara kavuşacaksınız.

Hydrating Serisi Kullanımı
Saçı nemlendirerek derinlemesine besleyen serimizin kullanımı 3 adımdan oluşmaktadır. İlk olarak nemlendirici şampuanı saç derisine ve saça masaj yaparak uygulayın. Ardından saçınızı güzelce durulayın. İkinci adıma geçildiğinde, nemlendirici saç kremini saç uçlarına ve saç boylarına uygulayın. 3-5 dakika arası beklemek yeterli olacaktır. Son adımda nemlendirici maske kullanımına geçin. Yine ıslak saç uçlarına ve saç boylarına saç maskenizi uygulayın. Bu sefer 5-10 dakika bekledikten sonra saçınızı güzelce durulayın. Daha iyi bir sonuç için saçınızı duruladıktan sonra havluya sarabilirsiniz. Laboratuvar test sonuçlarına göre Hydrating şampuan 21 günlük düzenli kullanımdan sonra saçın nemini %52 oranında arttırmıştır. Deneyen kuaförlere göre ise saçta nazik bir temizlik sağlamıştır. Ayrıca deneyenlerden saç maskesi için saçların onarıldığı, saçın kabarmasının azaldığı hakkında yorumlar ve saç kremi içinse etkisinin 1 dakika sonra bile görüldüğü tarzında yorumlar gelmiştir.

Hydrating Serisi İçeriği 


Nemlendirici saç bakım serimizin ana aktif maddesi patch20 (hyaluronik asit kompleksi)'dir. Yardımcı aktif maddeleri ise rambutan meyvesi özü ile renk koruma aktifi ve besleyici yağ karışımıdır.

 

Volumizing Saç Bakım Serisi 


Bir diğer adıyla hacimlendirici saç bakım serisi, ince telli sönük saçlar için oldukça uygundur. Serinin içindeki 2 ürün saçın oldukça hacimli ve bakımlı görünmesini sağlar. Sadece 2 ürünü düzenli kullanımda ince telli ve sönük saçlara hacim veren, bakımlı ve sağlıklı saç görünümüne sahip olabilirsiniz. 

Volumizing Serisi Kullanımı
İnce telli ve sönük saçları, hacimli ve bakımlı saçlara dönüştüren serimizde 2 adet ürün mevcuttur. İlk olarak hacimlendirici şampuanı ıslak saçınıza masaj yaparak uygulayın. İyice duruladıktan sonra ikinci aşamada hacimlendirici saç kremine geçin. Islak saç uçlarınıza ve ıslak saç boylarına ürünü uyguladıktan sonra 3-5 dakika arası ürünü saçınızda bekletin. Saç kremini de iyice durulatıktan sonra sonucu görebilirsiniz. Deneyenlerin %100'ü Volumizing şampuanı kullandıktan sonra saçlarını daha dolgun hissederken, %95'i ürünün saçı ağırlaştırmadığını ve şampuanın iyi durulandığını belirtti. Yanı sıra deneyenlerin %95'i saç kreminin saça pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırdığını belirtti. 

Volumizing Serisi İçeriği 


Hacimlendirici saç bakım serimizin ana aktif maddesi ıhlamur çiçeği özünden oluşmaktadır. Yardımcı aktif maddeleri ise mikroalgler, bezelye proteini ile renk koruma aktifi ve besleyici yağ karışımından oluşmaktadır.

 

Ürünleri ön satış fiyatından ve %40'a varan indirimli fiyattan satın almak için 0549 800 17 43 numarası ile Zerrin Yıldırım Ekibi'ne üye olabilirsiniz. 

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Fadime kızıl

Kampanyalar ilgimi çekti

28 Eylül 2022 Çarşamba 16:22

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkür Ederiz.

03 Mart 2023 Cuma 13:42