Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Yeni Oda Kokuları

Farmasi Yeni Oda Kokuları

Her ay birbirinden kaliteli ürünlerle karşımızda olan Farmasi'nin Aralık ayında çıkardığı ürünler de diğer ürünleri gibi piyasaya damgasını vuracak. Aralık ayında çıkardığı 2 adet oda parfümü ile eviniz ferahlayacak. Farmasi Felix Felicis Oda Kokusu ve Farmasi Amortentia Oda Kokusu ile iki farklı koku deneyimini yaşayabilirsiniz. Fiber çubuklar sayesinde kullanımı oldukça rahat olan oda kokularından Farmasi Felix Felicis Oda Kokusu akdeniz esintisi yaşatırken, Farmasi Amortentia Oda Kokusu odunsu kokular ile ortama renk katacak. Aynı zamanda parfümlerin içeriklerindeki koku maddeleri ile sağlık açısından rahatlık amaçlanırken, koku açısından da ferahlama hissi amaçlanmıştır.

Farmasi Felix Felicis Oda Kokusu


Bergamotbeyaz çiçekler ve misk kokuları birleşimiyle geride harika bir his bırakır. Bergamot birçok farklı çiçekle uyum içinde olduğundan çoğu parfümde ve oda kokusunda kullanılır. Aynı zamanda enfeksiyonlara karşı önleyicidir ve birçok ağrıya da iyi gelir. Soğuk algınlığı ve solunum rahatsızlıkları için de sıklıkla kullanılmaktadır. Bergamot, beyaz çiçekler ve misk karışımı adeta akdeniz kokularını evinize taşıyacaktır.

Beyaz çiçekler de rahatlatıcı his bırakarak kaygıyı ve stresi önler. Bulunduğu ortamı ferahlatır. Evinizde, ofisinizde veya iş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu üç kokunun birleşimi size kendinizi daha iyi hissettirecek, huzur ve rahatlık katacaktır. Aynı zamanda Felix Felicis Oda Kokusu, uyku problemi olan bireylere de iyi gelmektedir. Dekoratif görüntüsü ile de kullanılan alana renk katar.

Farmasi Amortentia Oda Kokusu


Sedir ağacı, beyaz kehribar ve misk kokularının karışımıyla evinize huzur ve ferahlık katacaktır. Odunsu kokular, ürünü kullandığınız alana göre evinizi, ofisinizi veya iş yerinizi hem kokusuyla büyüleyecek hem de dekoratif görüntüsüyle alanınızı renklendirecektir. Antimikrobiyal özelliğe sahip olan sedir ağacı bronşite ve strese iyi gelir. Dikkat dağınıklığını önlerlen aynı zamanda hoş kokusu ile öksürüğe, astıma ve solunum nöbetlerine iyi gelir. Kaliteli bir uyku sağlar.

Eskiden ilaç olarak kullanılan beyaz kehribar ise kulak ve burun tedavileri için hala sıklıkla kullanılmaktadır.  Böylece Farmasi Amortentia Oda Kokusu ile eşsiz kokulara sahip olacak ve bu kokularla ferahlayacaksınız.

Oda Kokuları Nasıl Kullanılır? 
Oda kokusunun üstündeki tıpayı yukarı doğru çekerek tıpayı çıkarınız. Fiber çubukları parfüm şişesine yerleştiriniz. Farmasi oda kokularının içerisindeki fiber çubuklar kokuyu emer ve etrafa yayar.  Haftada bir kez ters çevrilmesi ile koku yayılımı daha kuvvetli olacaktır. Koku yoğunluğunu azaltıp arttırmak için çubukların sayısını dilediğiniz kadar arttırıp azaltabilirsiniz. Farmasi oda kokusu ürünleri 100 ml olup kullanım süreleri ortalama 4 haftadır.

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.