Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Maskara Çeşitleri

Farmasi Maskara Çeşitleri

Farmasi Maskara Çeşitleri 
Etkili bir makyajda öne çıkan kısımlardan biri de göz makyajıdır. Çarpıcı bir göz makyajı tüm dikkatleri üzerine toplar, gözü ve makyajı olduğundan daha da ortaya çıkarır. Bir göz makyajının en dikkat çekici özelliği ise tabiki maskaradır. Maskara ile bakışlar derinleşir ve göze vurgu yapılır. Aynı zamanda her göz şekline ve her kirpik tipine özel maskara kullanılması sıradanlığı bozacak ve doğru makyajın yapılmasına izin verecektir. Bu sebeple Farmasi, birbirinden etkili ve her kirpik tipine özel maskara çeşitleri üretmiştir. İşte Farmasi maskara çeşitleri :

Farmasi 3D Effect Maskara 
3 boyutlu kirpik görünümüne olanak sağlayan Farmasi 3D Effect Maskara tek fırça darbesiyle kirpikleri yukarı kaldırır, dolgunlaştırır ve bakışlara derinlik katar. Kıl fırçası sayesinde kirpikleri kökten uca kadar uzatırken aynı zamanda hacim verir.

Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara 
Farmasi'nin en popüler maskaralarından olan Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara 2 adımda takma kirpik etkisi yaratan bir maskaradır. İlk adımında hacim verirken, ikinci adımında kirpikleri tek tek tarayarak uzatır. Aynı zamanda kirpikleri kökten uca kaldırarak maksimum hacim ve uzunluğa ulaştırır. Özel formülü ve silikon taraklı fırçası ile topaklanmayı ve yapışmayı da önler. Kullananların %93'ü Farmasi Double Lash Extend Çift Etkili Maskara'yı öneriyor.

Farmasi Extreme Curl Maskara 
Kıvrık ve vurgulu kirpik isteyenlerin kullanması gereken maskara ise Farmasi Extreme Curl Maskara'dır. Kavisli kıl fırçası ile en kısa kirpiklere ulaşarak kirpikleri derinden kıvırır ve hacim kazandırır. Ekstra siyah pigment içeren kremsi yapısı ile de bakışlarda gözle görülür bir derinlik sağlar.

Dr. C. Tuna Green Vegan Maskara 
Farmasi'nin olmazsa olmaz ürünlerinden bazıları vegan ürünlerdir. Tabiki maskara çeşitlerinde de vegan ürünümüz bulunmaktadır. Dr. C. Tuna Green Vegan Maskara büyük konik kıl fırçası sayesinde tek tek ayrılmış, hacimli ve uzun kirpikler yaratır. Sürüldüğünde hissedilmeyecek kadar hafiftir. %100 vegan olan maskara akma ve topaklanma yapmaz ve 24 saat kalıcıdır. Aynı zamanda su ve gözyaşına da özellikle dayanıklıdır.

Farmasi Optimal Style Maskara 
Ekstra uzun kirpikler için tercih edilen Farmasi Optimal Style Maskara, günlük maskaraların vazgeçilmezlerindendir. Plastik fırçası ile kirpikleri tek tek ayırarak dipten uca kıvırır. Akma ve topaklanma yapmaz.

Farmasi Starlook Maskara 
Ekstra dolgun kirpiklere sahip olmak için kullanılması gereken maskaraların başındadır. Özel çam şeklindeki kıl fırçası ile dipten uca ekstra dolgunluk verirken hacmi de maksimum seviyede arttırır. Yoğun siyah rengi ile tek bakışta derinliği hissettirebileceksiniz.

Farmasi Zen Maskara
Tek tek ayrılmış uzun, siyah ve dolgun kirpikler için tercih edilmesi gereken maskaradır. Ekstra yoğun siyah pigmentleriyle kirpiklere derin bir siyahlık kazandırır. Özel taraklı silikon fırçası ile kirpikleri kökten uca belirgin şekilde uzatır. En önemli özelliklerinden biri de yapışma ve topaklanma yapmamasıdır.

Farmasi Limitless Maskara
Copixyl Complex içeren formülü ile kremsi yapıya sahip olan Farmasi Limitless Maskara, kirpiğe hacim verirken aynı zamanda yoğun şekilde uzatır. Özel kıvrımlı kıl fırçası ile de göze ekstra kıvrım ve derinlik kazandırır.

Farmasi'nin maskara çeşitlerinin en önemli özellikleri kirpiklerde dökülme yapmaması, kirpik diplerini tıkamaması, kaşıntı ve kızarıklık yapmaması ve kirpik dibi iltihabı yapmamasıdır. Farmasi maskaralarının amacı hem gözü ve göz makyajını derinlemesine ortaya çıkarmak hem de göz ve cilt sağlığını bozmadan kirpikleri beslemektir. Bu yüzden ürünlerin hiçbirinde paraben, SLS, alkol, ağır metal ve gluten gibi zararlı maddeler yoktur. Aynı zamanda anlatılan tüm ürünler dermatolojik olarak test edilmiştir. Farmasi maskaralarının tümü kolay uygulanıp kolay temizlenebilmektedir. Ayrıca her kirpik tipine uygun maskara bulunmakta olup maskaralara ait bilgilere bakarak kendi kirpik tipinize ve ihtiyacınıza göre maskaranızı seçebilirsiniz.

Maskara Nasıl Sürülür? 
İlk olarak kirpikler kirpik kıvırıcı ile kıvrılır. Ardından maskara kirpik dibine yerleştirilir ve aşağıdan yukarıya doğru sürülür. Maskara sürülürken maskarayı döndürerek sürmek kirpiklerinizi ayıracak ve daha da uzatacaktır. Eğer badem ve çekik göz görünümü vermek istiyorsanız maskaranın hafif yana doğru sürülmesi önerilir. Eğer maskara göz kapağına veya göz çevresine taşarsa kulak temizleme çubuğu ile taşan yerler temizlenebilir.

Maskara Sürmenin Püf Noktaları 
-Maskarayı 2 veya 3 kattan fazla sürmek kirpiklerde topaklanma yapacaktır. 2-3 kattan fazla sürülmemelidir.
- Eğer 2. veya 3. kat sürülecekse maskara daha kurumadan ve yarı kuru haldeyken diğer kat sürülmelidir.
- Kullanılan maskara ayna aşağıda tutularak ve çene yukarı kaldırılarak sürülürse göz kapaklarına bulaşma yapmayacaktır.
- Maskara sürülmeye kirpik dibinden başlanırsa kirpikler daha uzun görülecektir.
- Maskara sürekli döndürülerek ve zikzak çizilerek sürülürse kirpikler birbirine yapışmayacaktır.
- Maskaranın gün içinde göz altına dökülmemesi için mutlaka kaliteli markalar tercih edilmelidir.
- Maskara fırçasının kişinin kendi kirpik yapısına veya tercihine uyması kullanım açısından önemli olacaktır.

 

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.