Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Çay Ağacı Serisi

Farmasi Çay Ağacı Serisi

Farmasi Çay Ağacı Yağı Serisi 
Çay ağacı yağı, Avustralya'da yetiştirilen hint defnesi bitkisinden elde edilen uçucu bir yağdır. Hastalıklara karşı koruyuculuğu, ter kokusu gidericiliği, sivilcelere karşı koruyuculuğu, sedefe ve egzamaya karşı gücü, tırnak batması tedavisi, diş çürümesi önleyiciliği ve vücudu sineklerden veya zararlı böceklerden koruyuculuğu ile günümüzde sıkça kullanılan antimikrobiyal bir yağdır. Birçok farklı alanda birbirinden farklı etkileri olduğu için Farmasi de çay ağacı yağına özel set oluşturmuştur. İçerisinde cilt bakımı, saç bakımı ve diş bakımı ürünlerini oluşturarak çay ağacı yağının mucizesini etkili olduğu her bölgede kullanmak istemiştir. 

Cilt Bakımı 
Cilt bakımı için 3 adet ürün vardır. Bu ürünler Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Yüz Yıkama Jeli, Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Yüz Temizleme Toniği ve Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı Yüz Kremi'dir. Öncelikle yüz yıkama jeli ile nemli yüz masaj yapılarak yıkanır. Bu sayede ciltteki kalıntılar giderilir. Sonrasında yüz temizleme toniği ile ciltteki fazla yağlar derinlemesine giderilir. Tonik ile gözenekler sıkılaşırken siyah nokta, akne ve sivilcelerde de azalma görülecektir. En son yüz kremi ile cilt nemlendirilir ve yağ üretimi dengelenir. Ayrıca yüz kremi makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Bu 3 cilt bakım ürünümü düzenli kullanımda siyah nokta oluşumu ve sivilce oluşumu azalırken yüzdeki yağ üretimi de dengelenecektir. Aynı zamanda çay ağacı yağı sivilce izlerinin yok olmasına da etki eder. Cildin PH'ını dengeler.

Yanı sıra Dr. C. Tuna Çay Ağacı BB Kremi de açıktan ortaya ve ortadan koyuya renkleriyle tende renk uyumu sağlar ve zararlı güneş ışınlarından korur. 


Yağlı ve karma ciltlerin Farmasi çay ağacı yağı serisi ile cilt bakımlarını sabah ve akşam yapmaları önerilirken kuru ciltlerin cilt bakımlarını sadece sabah veya akşam yapmaları önerilir. 
Tüketici değerlendirme testine göre kullanıcıların %93'ü ürünleri düzenli kullandıklarında ürünlerin ciltlerindeki yağın dengelenmesine yardımcı olduğunu belirtti. 

Saç Bakımı 
Çay ağacı yağının bitmek tükenmek bilmeyen mucizevi etkilerinden biri de saça olan etkileridir. Kepeği azaltarak, yağlanmayı ve kiri önleyerek saçı parlak tutar. Böylece saçın hızlı uzamasını sağlar. Aynı zamanda kafa derisinde bulunan sivilceleri de engellemeye yardımcı olur. Böylece Dr. C. Tuna Çay Ağacı Şampuanı'nı düzenli bir şekilde kullanarak güçlü, gür ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. 

Diş Bakımı 


Çay ağacı yağı diş ve ağız temizliğine olan faydası ile de sıklıkla duyulmuştur. Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı ve Naneli Diş Macunu sert aşındırıcı içermeyen formülüyle ağızda gün boyu temizlik ve ferahlık hissi sağlar. Ayrıca çay ağacı yağının diş eti iltihaplanmalarına ve ağız içi yaralarına da oldukça güçlü bir etkisi ve üstün koruması vardır. Diş beyazlatmada da güçlü etkileri olan diş macunumuz aynı zamanda florür  SLS içermemektedir. 

Diğer Ürünler 
Çay ağacı yağının birbirinden güçlü etkileri birçok farklı alanda olunca Farmasi çay ağacı yağı serisine tüm bu ürünlerin yanı sıra farklı ürünler de eklemiştir. Bu ürünler Dr. C. Tuna Çay Ağacı Temizleme Mendili, Dr. C Tuna Çay Ağacı Sabunu, Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yoğun Kremi ve Dr. C. Tuna Çay Ağacı Yağı SOS Serum'dur. Temizleme mendili makyaj temizliğinden cilt temizliğine kadar kullanılabilir. Makyajı temizlerken geride yağ ve kir bırakmaz. Aynı zamanda vücuttaki ter kokusunu önlemeye de yardımcı olur.

Çay ağacı sabunu da yüz temizliğinde kullanıldığında yağı ve kiri derinlemesine temizleyecektir. Sivilcelerde azalmaya ve sivilce oluşumuna negatif etki eden ürünümüz yağlı ve karma ciltlerde rahatlıkla kullanılabilir. Çay ağacı yoğun kremi ile hem sinek ve zararlı böceklerden korunulabilir hem de zararlı ısırıkların ve yaraların iyileşmesinde fayda görülebilir. Aynı zamanda topuk çatlağına ve sivilce izlerine sürüldüğünde etkili sonuç elde edilecektir.

Çay ağacı yağı SOS serum ise cilt kuruluğunu önleyerek cilde düzgün bir görünüm sağlar. Sivilce ve akneler üzerine sürülerek sivilceleri yok eder. Sivilce izlerinde kullanıldığında ise izlerde azalma görülür. Saç derisine sürülünce saçı besler. Kullanılan şampuana dökülerek de kullanılabilen serum aynı zamanda saç dökülmesini ve kepeği de azaltır. Pamuk ile ayağa sürülünce de ayak iltihaplarına ve tırnak batmasına iyi gelir. Ayrıca sedef ve egzamaya da iyi gelir. Sinek ve böceklerden uzak durmak için suyla karıştırılıp vücuda sıkılabilir. Aynı zamanda burun bölgesine veya omuza sürülünce burun tıkanıklığını açar ve böylece gribe de iyi gelir. 

Serideki tüm ürünler yağlı ve karma ciltler için uygun olup tüm yaş grupları için geçerlidir. Ürünlerin hepsi vegan ürünlerdir.

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Fadime Koçer

Yorum yok mükemmel

01 Ekim 2022 Cumartesi 20:12

Farmasi Girişim Ekibi

Fiyatlarımız katalog da mevcut emine hanım.

03 Mart 2023 Cuma 13:01

MIAAD AHMED ABED

çok havalı ürün

05 Mayıs 2023 Cuma 03:47