Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Girişim Mobil Uygulaması

Farmasi Girişim Mobil Uygulaması

Kozmetik ve sağlık ürünlerinin en bilinen markası olan Farmasi için oluşturduğumuz 500 bin indirmeyi geçen Farmasi Girişim adlı uygulamamız ile Farmasi artık tek tık kadar uzağınızda. Artık tek dokunuşla Farmasi'ye girişimci olabilecek ve Farmasi işlemlerinizi dakikalar içinde gerçekleştirebileceksiniz. İster danışman olun ister müsteri fark etmeksizin bu uygulama size rehberlik sağlayacak. Hangi ekipte olursanız olun Farmasi Girişim uygulamamızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Amacımız Farmasi web sitesine ulaşımı kolaylaştırmak ve aynı zamanda danışmanlık yaparak sizlere Farmasi hakkında detaylı bilgiler vererek sizleri Farmasi ile tanıştırmaktır. 
Bu uygulama ile ücretsiz üyelik, askı sorgulama, soru sorma, katalog, güncel kampanyalar, güncel blog, prim hesaplama ve ödüllü oyun bölümleri ile Farmasi hakkında merak edilen her şey elinizin altında olacak. 

- Ücretsiz Üyelik 
Farmasi ürünlerinden hem tasarruf hem kazanç elde edebilmek için ve kendi ekibinle harika işler yapabilmek için Farmasi’ye üye olmak "Farmasi Girişim" adlı mobil uygulamamız ile artık çok kolay. Sadece ad, soyad, telefon numarası ve e posta adresi ile formu doldurarak saniyeler içinde üye olunabilir. Formu doldurduktan sonra size dönüş yaparak detaylı anlatım ve tanıtımla hem sizinle iletişime geçiyoruz hem de Farmasi hakkındaki merak ettiğiniz bilgileri ayrıntılı açıklıyoruz. 

- Girişimci Girişi
Farmasi Girişim uygulamamızda hesabınıza giriş yapmak için girişimci girişi kısmına tıklayarak tc kimlik no ve Farmasi şifreniz ile kolaylıkla giriş yapabilirsiniz. Farmasi hesabınıza dair her şeyi giriş yaptığınız an görebilirsiniz. 

- Askı Sorgulama 
Farmasi sorumluluk sahibi ve işini ciddiyetle yapan girişimciler aradığı için belirli bir süre kullanılmayan hesaplar askıya alınıyor. Böylece hem başarılı girişimciler Farmasi'de kalmış oluyor hem de isim ve numara karmaşası ortadan kalkıyor. Ancak üyelik askıya alındığında Farmasi Girişim uygulamamızla üyeliği askıdan almak da çok kolay. Yine isim, telefon numarası ve e posta ile kolayca hesabınızı askıdan alabilirsiniz. Biz de size ulaşarak hesap askısı hakkındaki sorularınızı tüm samimiyetimizle yanıtlıyoruz.

- Soru Sorma 
Farmasi'de yükselmenin en önemli kriterlerinden biri de Farmasi ürünlerini ve Farmasi şirketini iyi tanımaktır. Bu sebeple akılda kalan tüm soru işaretlerini hiç sıkılmadan "Bana Soru Sor" bölümüyle ortadan kaldırıyoruz. 

- Katalog 
Aradığınız en güncel ürünler ve en güncel katalog da yine uygulamamızın içinde. Katalog kısmına tıklayarak o ayın kataloğunun tüm ürünlerini ve indirimlerini rahatlıkla sayfa sayfa görebilirsiniz. 

- Güncel Kampanyalar 
En çok kazandıran markalardan biri olan Farmasi'nin fırsatları indirimlerle bitmiyor. Birbirinden güzel hediyelerle yeni girişimcilere özel hoşgeldin kampanyalarını ve tüm girişimcilere özel 300 tl, 600 tl ve 1000 tl'lik kendi seçme özgürlüğünüz olan özel teşvik hediyelerini Farmasi Girişim uygulamamızın kampanyalar bölümünde her ay takip edebilirsiniz. 

- Güncel Blog 
Sadece Farmasi Girişim uygulamamıza özel Farmasi hakkındaki haberlerin, duyuruların, ürün incelemelerinin, sağlık ve makyaj tüyoları gibi birçok bilginin içerdiği 9 kategoriden oluşan blog yazılarımızı da keyifle takip edebilirsiniz. 

- Prim Hesaplama 
Alınan ürün kadar kazandıran Farmasi'de prim hesaplamak artık Farmasi Girişim uygulamamız ile çok kolay. Öncelikle ilk alana seviyeniz ve kişisel alışverişinizi ekleyip sonrasında grup tl puanlarına göre girişimcilerinizin yüzde seviyelerini yazarak  primlerinizi kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. 

- Ödüllü Oyun 
Çok yakında uygulamamıza dahil edeceğimiz ödüllü oyun bölümümüzde eğlenirken aynı zamanda kazanabileceksiniz.

Bu uygulamanın Farmasi Enternasyonal Resmi Uygulaması olmadığını hatırlatmakla beraber mobil indirmede 500 bin indirmeyi geçtiğini ve 4,6 oranında beğenildiğini göstererek uygulamamızın güvenilirliğini belirtmek isteriz. 

 

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.