Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve Ürün İncelemesi

Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve Ürün İncelemesi

Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve 

Farmasi'nin gıda sektörü için ürettiği önemli ürünlerdendir. Hem içeriğiyle hem de etkileriyle kullanıcıların nereye giderse gitsin yanından ayıramadığı Farmasi ürünlerinden biridir. İçerisinde çavdar ve arpa karışımı olan ürünümüz, bu tahıllar sayesinde gün boyu enerji verir, tok tutar ve uykuyu açmaya yardım eder. 

 

İçindekiler 

Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve buğdaygiller ailesinin iki önemli üyesini içerisinde barındırır. Tahıllı kahve, %60 oranında çavdar ve arpa karışımı ve %40 oranında kahve içerir. Tüm bu besinler başlı başına değerli maddelere sahiptir. 

Çavdar lif, protein, potasyum, magnezyum, demir, fosfor, kalsiyum, K ve E vitaminleri açısından oldukça zengin bir besindir. Böylece çavdar kilo vermeye ve tok tutmaya yardımcı olurken birçok hastalığı önlemeye de yardım eder. Kansere karşı korur, şeker hastalığına karşı korur, tansiyonu dengeler, kalp ritmini düzenler, safra asitini azaltarak taş oluşmasını önler. Bu etkilerle doktorlar tarafından sıklıkla önerilen çavdar, günümüzde çavdar ekmeği ve çavdar unu olarak sıklıkla kullanılmaktadır. Farmasi ise bu önemli içerikleri atlamayıp çavdarın etkilerini hayatımızda yakından görebilmemiz için bu ürünü kahve ile birlikte elimizin altına koymuştur.

Çavdarın yanı sıra arpa da kullanılarak tahıllı kahvenin etkileri arttırılmak istenmiştir. Arpa da aynı çavdar gibi birçok vitamin ve mineral içerir. Lif, protein, demir, çinko, kalsiyum, magnezyum ve B vitamini açısından oldukça zengindir. Bu zengin içeriklerle birlikte çavdar, kolesterolü düzenler, kan şekerini düzenler, diyabeti kontrol eder, kalp ve damar hastalıklarına karşı korur. Böylece tahıllı kahve ile kahve içmenin tadını çıkarırken, sağlıklı bir gün bizimle olacak. 

%40 oranında kahve içeren Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve ile kahvenin yararlı içeriklerinden de faydalanılır. Kahvenin ana maddesi kafein enerji verir ve yorgunluğu azaltır. Aynı zamanda metabolizmayı güçlendirir. B vitamini, potasyum, magnezyum, çinko ve manganez gibi maddeleri de içinde bulunduran kahvenin etkileri oldukça fazladır. Alzheimer hastalığını önler, zekayı geliştirir, depresyonu azaltır, konsantrasyonu arttırır, kansere yakalanma riskini azaltır, şeker hastalığına yakalanma riskini azaltır ve safra taşı oluşumunu önler. 

Bu üç önemli besinin bir arada olduğu Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve, Farmasi'nin en çok satan ve en beğenilen ürünlerinden olmuştur. Çavdar, arpa ve kahve üçlüsü hem birçok hastalığa karşı korurken hem de gün içerisinde kişiye canlılık katar. 

 

Tok Tutar 

Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve içindeki çavdar ve arpanın lif etkisiyle tok tutan bir besindir. Kahvaltıdan ve yemeklerden bir saat kadar önce bir fincan tüketildiğinde açlığınızın hafiflediğini ve gün içinde daha az yemek yediğinizi görebileceksiniz. 

 

Zayıflamaya Yardımcı Olur 

Tahıllı kahvenin içerisinde bulunan tahıl ve kahve karışımının metabolizma hızlandırıcı etkisi yüksektir. Aynı zamanda hem tahılın hem de kahvenin zengin içeriğiyle kahve tok tutar. Böylece gün içinde aşırı açlık hissedilmeyecektir. Ağır yağlı, hamur işi ve işlenmiş gıdalardan kaçınarak gün içinde 1-2 sefer Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve'yi kullanmak kilo vermenize yardımcı olacaktır. 

 

Enerji Verir

Kahvenin içinde bulunan kafein etkisiyle uyku açılır, halsizlik giderilir ve enerji artar. Bu sebeple yorgun ve halsiz hissedilen zamanlarda da keyifle kullanılabilir. Ayrıca açken kullanıldığında tahılların doyurucu etkisiyle ekstra enerji hissedilecektir.

 

Mutluluk Verir

Kafeinin mutluluk verici etkisi artık birçok kişi tarafından bilinmektedir. Ürünün içindeki kahvenin %40'lık oranının hem yorgunluk giderirken ve uyku açarken hem de mutluluk ve keyif vereceğini görebilirsiniz. Kahvenin depresyonu azalttığı da kanıtlanmıştır. 

 

Hazırlanışı 

1 tatlı kaşığı kahve 175 - 200 ml fincanın içine boşaltılır. Üzerine kaynatılıp, 1 dk boyunca bekletilen sıcak su ilave edilir. Sıcak suyun 1 dk boyunca beklemesi kahveyi yakmaz ve tadını yumuşatır. Yanında Farmasi'nin sağlıklı atıştırmalıklarıyla ara öğün olarak servis yapabileceğiniz kahvenizi isterseniz suyla isterseniz sütle isterseniz şekerli veya şekersiz şekilde keyifle tüketebilirsiniz. 

Kilo verme amaçlı tüketiyorsanız sabah kahvaltıdan önce ve gün içinde öğünlerden 1 saat önce tüketmeniz tavsiye edilir. 

Günde 1-2 fincan tüketmeniz önerilir. 

 

Kimler Kullanabilir ? 

Ürün 18 yaşından büyük yetişkinler için uygundur. 18 yaşından küçük bireyler için, hamilelerin ve emziren annelerin kullanması için doktoruna danışmaları önerilir. 

 

Fazla Kullanımda Zararları

İçindeki çavdarın ve arpanın bulunmasından dolayı, fazla tüketimde fazla kalori alımına sebep olabilir. Arpanın fazla tüketilmesiyle bağırsaklarda gaz meydana gelebilir. Aynı zamanda karaciğeri yorarken alerjik reaksiyonlara da yol açabilir. Aşırı kahve tüketimi ise kalp ritminin bozulmasına yol açabilir, tansiyonu yükseltebilir. Midedeki asit seviyesini arttırarak mide rahatsızlıklarına sebep olabilir. 

Nutriplus NutriCoffee Tahıllı Kahve 16 paketin içinde 2 gr şeklinde satılırken evde de rahat kullanımı için artık 100 gr'lık paket halinde de mevcuttur. Diğer paketimizde istediğiniz kadar paketi çantanızda, iş yerinizde veya okulunuzda rahatlıkla taşıyabilirken ağzı lastikli olan paketimizi de mutfaklarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için +500 bin indirmesi olan Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz. 

 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.