Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

At Kestanesi Masaj Jeli Ürün İncelemesi

At Kestanesi Masaj Jeli Ürün İncelemesi

Dr. C. Tuna'nın en çok satılan ürünlerinden biri İki Kat Etkili At Kestanesi Masaj Kremi’dir. Ürünün mucizevi karışımının yanı sıra birbirinden kuvvetli etkileri de ürünün bu kadar çok ön planda olmasına ve sevilmesine olanak sağlamıştır. At kestanesi, sarı kantaron, mentol ve nane gibi maddelerin bir araya gelmesiyle vücutta oluşan ağrılar ve ödemler azalır, stres ve yorgunluk atılır aynı zamanda da cilt beslenir. Dermatolojik olarak test edilen at kestanesi masaj kremi gluten, triklosan, paraben ve parafin gibi maddeler içermez. Aynı zamanda tüketici değerlendirme testine göre kullanıcıların %97'si ürünü kullandıktan sonra rahatladıklarını belirtiyor.

İçindekiler

Dr. C. Tuna İki Kat Etkili At Kestanesi Masaj Kremi içinde birbirinden etkili maddeler kullanılmıştır ve böylece kullandıktan sonra olumlu geri dönüş kaçınılmazdır. At kestanesi ağacı özü ile eklem ağrıları, damar problemleri ve ödem gibi problemler hedeflenmiştir. Aynı zamanda at kestanesi ağacı özünün içindeki apigenin maddesi sarkan deriyi toparlayıp kırışıklığı önlemektedir. Sarı kantaronun etkisi ile iltihaplanma ve varis problemlerinin üzerine gidilmiştir. Mentol ve nanenin etkisiyle kas ağrıları, baş ağrısı, grip ve yüksek ateş gibi problemlerin üzerinde durulur. Tüm bu maddelerin karışımıyla, ayakta ve bacakta kullanıldığında kas ağrıları ve romatizmal ağrılar azalır, yumuşak doku şişmesi diner, bacak damar problemleri azalır ve iltihaplanma problemi de çözülür. Aynı zamanda alında ve boyunda kullanıldığında stresi ve yorgunluğu atarken, baş ağrısını ve yüksek ateşi dindirmeye de yardımcı olacaktır. Göğüs kısmına sürüldüğünde ise öksürük ve göğüs hastalıklarına iyi gelmektedir. Grip ve soğuk algınlığı gibi dönemlerde kullanıldığında rahatsızlığın hızla giderilmesine yardımcı olur. Yanı sıra kullanıldığı sırada ürün vücuda bolca nem kazandırır. 

 

Nasıl Kullanılır ? 

​​​Dr. C. Tuna İki Kat Etkili At Kestanesi Masaj Kremi içindeki jel istenilen bölgeye elle sürülerek kullanılır. Ayak ve bacak ağrıları için ayak tabanına ve ayağın üstüne, ayak bileklerine, bacaklara ve dizlere ağrınıza göre dilediğiniz ölçüde sürebilirsiniz. Baş ağrıları için alın bölgesine ve boyun bölgesine yine ağrıya göre sürülebilir. Aynı zamanda göğüs ve sırt bölgelerine de ağrının şiddetine göre ve rahatlamaya göre dilediğiniz ölçüde sürebilirsiniz. Kremi sürdükten sonra ovalayarak masaj yapmak ve kremi sürülen bölgeye iyice yedirmek önemlidir. Sürüldüğü an etkisini göstermeye başlayacaktır. Etkisinin uzun sürmesi için sürülen bölgeyi, sırt ve göğüs gibi, temiz bir havluyla kapatmak faydalı olacaktır. 
İhtiyaca ve ağrılara göre günde 1 veya 2 kez kullanılabilir. Düzenli kullanımlarda varis, kuvvetli ağrılar, deri sarkması ve kuvvetli öksürük gibi problemleri azaltacaktır.
Ayrıca evde ve iş, seyahat gibi mesafeli bölgelerde kullanmak için ürün hem 125 ml boyunda hem de 250 ml boyunda üretilmektedir.

 

Kimler Kullanabilir ? 
Az önce bahsedilen problemlere sahip olan yetişkin bireylerin kullanması tavsiye edilir. Özellikle masabaşı çalışanları, uzun süre ayakta çalışanlar ve ağır iş sahibi olan bireyler için düzenli kullanım önerilir. 

 

Ağrıları Azaltmak İçin Diğer Yöntemler

Dr. C. Tuna İki Kat Etkili At Kestanesi Masaj Kremi’nin yanı sıra düzenli spor yapılması, sağlıklı ve düzenli beslenme, düzenli uyku ağrıların azalmasına ve vücuttaki diğer problemlerin çözülmesine yardımcı olacaktır. Özellikle sabahları, gün ortasında ve gün sonunda düzenli yapılan ısınma hareketleri veya hafif egzersizler hem ağrılarınızın azalmasında etkili olacak hem de gününüzü daha verimli geçirmenize yardımcı olacaktır. Günlük en az 10 bin adım enerjinizi arttıracak ve metabolizmanızı hızlandıracaktır. Bunların yanında iş yerinizde veya evde yaptığınız işlere zaman zaman ara verip boyun, sırt, el ve ayak bölgelerinizi dinlendirmek, hafif egzersizlerle ve masajlarla rahatlatmak ağrılarınızı dindirmede fayda sağlayacaktır. 
Aynı zamanda zengin içeriğine göre, kişiye ve kullanımına uygun olan Farmasi ve Dr. C. Tuna markalarının diğer kremlerinin, jellerinin ve balsamlarının kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Bu ürünlerin incelemelerini farklı yazılarımızda bulabilirsiniz.

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi ve https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz. 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Mürvet bulgan

Benimde diz ağrım çok vardı kullandıktan sonra hiç Ağrı kalmadı diyebilirim

06 Ocak 2022 Perşembe 15:19

Hanife Şengül

Bu ürünü severek kullanıyorum şiddetli baş agrısı ve bel agrılarıma tek iyi gelen ürün hayatımın mucizesi diyebilirim

15 Aralık 2021 Çarşamba 06:23

Elmas kütük Kuru

Bel fıtığı vardı hiç adım atamıyorum bu ürün sayesinde şimdi rahat rahat geziyorum

14 Ocak 2023 Cumartesi 10:56

Farmasi Girişim Ekibi

Öncelikle çok geçmiş olsun tedavinize katkıda olduysa ne mutlu farmasi firmamız ve ekibim adıma .Teşekkür ederiz.

03 Mart 2023 Cuma 12:59

Farmasi Girişim Ekibi

Öncelikle çok geçmiş olsun tedavinize katkıda olduysa ne mutlu farmasi firmamız ve ekibim adıma .Teşekkür ederiz.

03 Mart 2023 Cuma 13:00