Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Yeni Kazanç Planı

Farmasi Yeni Kazanç Planı

FARMASİ YENİ KAZANÇ PLANI 

Doğrudan satışın zirvelerinde yer alan şirketimizle, benzersiz kazanç planları ile yine işimizin başındayız. Farmasi ile yepyeni bir dönem başlıyor. Her ay fırsatlarına fırsat katan Farmasi, Kasım ayında da gelişmeye ve yepyeni kazanç fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu ayın fırsatlarıyla, Farmasi'nin değerli girişimcileri sürpriz hediyelerle ve ek gelirlerle kazançlarına kazanç katacak ve birden fazla kampanyayla sınırları zorlayacak. Böylece, bu harika kampanyalarla ailemiz genişlerken Farmasi'nin özel girişimcileri de harika fırsatlardan yararlanacak. 

 

• 100 ₺ Kampanyası 

Farmasi ailesi olarak çalışkan girişimcilerimizin başarı hikayelerini desteklemek adına Türkiye'nin en iyi kazanç fırsatlarını sunmaya devam ediyoruz. Farmasi, her ay yürüttüğü 300, 600 ve 1000 ₺’lik alısverişe teşvik kampanyasının, indirimlerin ve şans kataloğunun yanı sıra Kasım, Aralık ve Ocak aylarında üç ay art arda 250 tl ve üstü sipariş veren %0, %7, %11, %15 ve %18 seviyelerindeki tüm girişimcilerimize Farmasi'den ek 100 tl indirim sağlanacak. İndirim Şubat ayında bakiyenize yansıyacak. Teşvik hediyelerinin, indirimlerin ve fırsat ürünlerinin yanında sadece 3 ayda 250 tl sipariş ile 100 tl ek indirim fırsatını kaçırmayın. 

 

• Sponsor Kampanyası 

Farmasi'de kazanç sağlamanın en büyük kurallarından biri aile oluşturmaktır. Alt ekibinde oluşturduğun kişi sayısı kadar kazanır ve kazandırırsınız. Farmasi büyüdükçe girişimcileri için de en iyi fırsatları sunmaya devam edecek. Bu sebeple Farmasi’yi destekleyen tüm girişimcilerimiz için Kasım ayında sektöre kafa tutan yepyeni bir sponsor kampanyası hazırlandı. 

-5 yeni kayıt yap. 

-Kayıt yaptığın girişimcileri hoşgeldin 1 programına sok. 

-Kendi aktifliğini gir. 

-Aralık ayının 15'inden sonra, prim döndüğünde sürpriz hediyeni hesabına gönderiyoruz.

Böylece hem Farmasi aileni genişleteceksin, hem ailene hoşgeldin kampanyasıyla kazanç sağlatacaksın hem de sürpriz hediyeni kazanacaksın. Doğrudan satışın zirveye çıktığı bu aylarda bu heyecanlı fırsatlarla kazançlarınıza kazanç ekleyeceksiniz.

 

• Yeni Kazanç Tablosu 

 

• Performans Bonusu 

Farmasi bu ay birbirinden değerli girişimcileri için performans bonusları üzerinde bazı iyileştirmeler ve değişiklikler uyguladı. Artık 1 Kasım'dan itibaren müdür ve direktör ünvanlarına sahip olan girişimcilerimiz %11 seviyesindeki alt üyeleri için de kazanç elde edebilecek. %11 seviyesi için 100 tl, %15 seviyesi için 200 tl, %18 seviyesi için 400 tl ve %21 seviyesi için 600 tl elde edebilecekler. Bunun yanında haksız kazanç ve herhangi bir açık olmaması için primlere ek maximum kazanç 1000 ₺ olarak belirlenmiştir. Bu kazançlarla birlikte görüyoruz ki, müdürlere aylık kazanç bağlanmıyor çünkü kendi fırsatlarıyla daha fazla kazanmaları sağlanıyor. Böylece Farmasi, şirketi destekleyen özgüvenli girişimcileri için kazançları performansa bağlıyor. Ve bu fırsatlarla yepyeni başarı hikayeleri ortaya çıkıyor. 

Farmasi'nin en değer verdiği kurallarından biri de haksız kazancın önüne geçmektir. Bu sebeple Farmasi’de kampanyaların sonu yok. Amaç, her girişimcinin emeğine göre kazanmasını sağlamaktır. Bundan dolayı performans bonusu güncellendi ve iyileştirildi. Farmasi, bu ay sadece müdürlere ve direktörlere yaptığı kampanyalarla kalmayıp altın, platin, zümrüt ve elmas ünvanlarına sahip olan girişimcilerimiz için de her ay ünvanlarını korudukları taktirde ek olarak performans bonusunu genişletmiştir. Yaz aylarında başlatılan girişimcilerimizin kazancına ek performans bonusu ile Farmasi'nin özel girişimcileri daha da kazanacak. 

Altın müdür & direktör 1200 tl, platin müdür & direktör 2400 tl, zümrüt müdür & direktör 4800 tl, elmas müdür & direktör 7200 tl ek olarak muhteşem kazançlar elde edebilecek. Böylece çeşitli ünvanlara sahip girişimcilerimizin yılık gelirlerinde ciddi bir atış görülürken, Farmasi yıllık gelirlerle alınabilecek birbirinden harika eşyaların bir listesini de hazırladı. 

Altın müdür & direktör ünvanına sahip olan girişimcilerimiz yıllık 14.000 ₺ gelirle beyaz eşyalarını değiştirebilir. Platin müdür & direktör ünvanına sahip olan girişimcilerimiz yıllık 28.800 ₺ gelirle hem beyaz eşyalarını değiştirirken hem de çocuğunun okul veya dershane masraflarını karşılayabilir. Yanı sıra 36 aylık bir birikimle 86.400 ₺ değerinde bir arsa satın alabilir. Zümrüt  müdür & direktör ünvanına sahip olan girişimcilerimiz yıllık 57.600 ₺ gelirle 48 aylık bir birikimle Renault Clio araç sahibi olabilirler. Aynı zamanda elmas müdür & direktör ünvanına sahip olan girişimcilerimiz yıllık 86.400 ₺ gelirle 60 aylık bir birikimle 450.000 ₺ değerinde bir ev satın alabilirler. 

 Bu eşsiz fırsatları elde etmek için bazı adil kurallar düşünüldü. Kurallar asağıdaki gibidir:

Farmasi'de önemli olan Farmasi’yi tanıtan, Farmasi’yi sahiplenen, yaz kış işinin başında olan, lider ruhlu, sadık ve çalışkan olan, düzenli sipariş veren sağlıklı girişimcilerdir. Farmasi de bu sağlıklı girişimcilerin liderliğini ve emeklerini performans bonusu ile ek olarak ödüllendiriyor. Amaç emek verenlerin farkının olması ve her seviyeye hitap etmektir. 

Bu kamyanyalarda kazançların net gelirden değil de brüt şeklinde olduğu unutulmamalıdır. 

 

• Askı Süresi 

Farmasi askı sürelerinde de eski uygulamaya tekrar geçilmiştir. 1 Ocak 2022'den itibaren %0, %7, %11, %15 ve %18 seviyelerindeki girişimciler, son sipariş tarihinden itibaren 6 ay (180 gün) boyunca sipariş vermezse askıya alınır. %21 seviyesindeki girişimcilerimiz ise son sipariş tarihinden itibaren 9 ay (270 gün) boyunca sipariş vermezse Farmasi girişimcilikleri askıya alınır. Amaç telefon ve adres tutarsızlığı olan üyeleri aradan çıkarıp, daha tutarlı girişimcilerle yola devam etmektir. 

 

Farmasi'nin fırsatları yine tükenmiyor. Yeni kampanyalara ek olarak her ay yepyeni indirimler, şans broşürleri ve teşvik ürünleri de girişimcilerimize sunuluyor.

Bu ay girişimcilerimizin isteği üzerine başlangıç paketlerinin yenilenmesi ve içlerinde daha ilgi çekici ürünlerin olması da planlarımız arasındadır. 

Farmasi ailesi olarak, ürünlerimize %100 güvenerek ve rakipsiz ürünler ortaya koyarak Türkiye’de gövde gösterisi yapmaya devam ediyoruz. Böylece 2025 yılında dünyada en büyük ilk 10 doğrudan satış şirketi olmaya imza attık. Bu hedefi oluştururken, siz değerli girişimcilerimizin de emeklerinin payı olduğu için sizlerle sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Farmasi girişimcisi her zaman en özel ve en değerlidir. Bu sebeple Antalya Gala’sının arasını hiç uzatmadan buluşmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Aynı günde farklı illerde olarak, sizler nerede olursanız oraya geliyoruz. 

9 Kasım'da İstanbul, İzmir, Bursa

10 Kasım’da Adana, Eskişehir, Kütahya 

11 Kasım’da Ankara, Antalya 

12 Kasım’da Kocaeli, Sakarya, Malatya ve Kayseri 

15 Kasım’da Samsun illerinde sizlerle bir arada olacağız.

Son üç ayda seviyesi %18 ve üstü girişimciler davetlidir. 

 

Kasım ayındaki en büyük hedeflerimiz de her zamanki gibi sınırları aşmak ve yeni rekorlara imza atmaktır. Yanı sıra 

. Yeni kampanyaları duyurmak

. Yeni değişiklikleri duyurmak

. Girişimci toplantıları yapmak 

. Katalogtan ve şans broşüründen faydalanmak da bizim bu ayki hedeflerimiz arasındadır.

Unutulmamalı ki bizimle devam eden, uzun yıllar çalışan ve çalışmaya devam eden girişimcilerimiz çalıştığı kadar kazanacak. Farmasi ailesinde siparişin kadar kazanç elde edersin.

 

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi, https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Alışverişin kolaylığı için Farmasi Girişim adlı mobil uygulamamızı indirmenizi tavsiye ederiz. 

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Zerrin YILDIRIM

Ekip kurmak büyümek isteyen benim ekibim ve ekiplerimin altında üye olan arkadaşlarım lütfen whatsupdan bana ulaşın.Kariyer Planınızı beraber hazırlayalım. Gsm :05498001743

17 Kasım 2021 Çarşamba 19:04