Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Yeni Dr. C. Tuna Resurface Serisi

Yeni Dr. C. Tuna Resurface Serisi

 

Yaşlanma Nedir? 

Yaşlanma bireyin zamanla birtakım işlevlerinin hızını azaltmasıyla oluşur. Bu işlevlerin azalması ciltte ve yüzde kendini yakından belli eder. Deride oluşan kırışıklıklar, cilt lekeleri, deride incelme ve cilt tonunun değişmesi yaşlanmaya örnektir. Yaşlanmanın etkenlerine gelince, otuzlu yaşların geçilmesiyle birlikte zamana bağlı olarak fonksiyonel bozulmaların artmasının yanı sıra zararlı güneş ışınlarına sıklıkla maruz kalmak, dengesiz beslenme, dengesiz uyku, uzun süreli sigara ve alkol kullanımı gibi olumsuz hayat şartlarını yaşlanmanın başlıca etkenleri olarak sıralayabiliriz. Böylece zaman içinde cildin kolajen ve elastin gibi önemli maddeleri sentezlemesi azalır ve yaşlanma kendini belli etmeye başlar. 

Yeni Dr. C. Tuna Resurface Serisi 

Halk arasında hem erkeklerde hem de kadınlarda sıklıkla görülen yaşlanma problemi için Dr. C. Tuna Yeni Resurface Serisi'ni sunmuştur. Bu serinin içinde hepsi birer yaşlanma karşıtı olan altı adet ürün yer almaktadır. Bunlar arındırıcı krem temizleyici, nemlendirici tonik, göz çevresi bakım kremi, koruyucu gündüz kremi, retinol serum ve besleyici gece kremi ürünleridir. Ürünlerin tümü +35 yaş için üretilmiş olup tüm cilt tipleri için uygundur. Aynı zamanda dermatolojik olarak test edilen ürünlerin içeriğinde gluten, GDO, SLS, ağır metal ve paraben gibi olumsuz maddeler bulunmamaktadır. Böylece Yeni Resurface Serisi içindeki birbirinden önemli ve etkileyici maddelerle cildin kolajen üretimini ve elastin seviyelerini arttırarak yaşlanmayı ve kırışıklığı geciktirir, cildin canlı ve parlak görünümünü arttırır.

İçindekiler

Farmasi, Yeni Dr. C. Tuna Resurface Serisi ile yine birbirinden etkili ve zengin içerikli maddeleri kullanmıştır. Retinol, C vitamini, hindiba yaprağı özü, skualen, niasinamid, yeşil mikroalg ve Farmasi özel mineral suyu ile hepsi bir araya gelince etkisi daha da artan bu önemli içeriklerle Dr. C. Tuna Yeni Resurface Serisi’nin etkisi beklenilenin üzerine çıkmıştır. Retinol maddesi ile cilt yenilenmesi, kolajen üretimi arttırılması, ciltte aydınlığın artması ve cilt tonu düzenlenmesi hedeflenmiştir. C vitamini ile beraber kullanılan bu madde aynı zamanda kırışıklık ve ince çizgileri azaltır ve lekeleri yok eder. Retinolun yaşlanma karşıtı etkisinin yanında hindiba yaprağı özü ile de yaşlanmaya karşı durulmuştur. Bu madde ile yine kolajen üretiminin artması sağlanmıştır. Böylece cildin dolgunluğunun arttırılması hedeflenmiştir. Skualen maddesinin nemlendirici etkisi ile cilt kuruluğuyla savaşılmıştır. Böylece cilt sarkmalarının üzerinde durulmuştur. Chlorella vulgarisin antioksidan etkisi ile cilt yenilenir ve kırışıklıklar azalırken niasinamid maddesi ile koyu lekeler en aza iner ve cilt tonu eşitlenir. Serinin en önemli içeriklerinden biri olan ve sadece Farmasi’ye özel kullanılan, Fransa’nın en büyük doğa parkında bulunan Auvergne Volkan Kaplıcaları’ndan elde edilen Farmasi özel mineral suyu ile cilde kalsiyum, magnezyum ve çinko mineralları kazandırılır. Böylece cildin nem oranı artar ve cilt pürüzsüzlük kazanır. Tüm bu zengin içeriklerle elde edilen serinin bir diğer avantajı ise sadece altı adet ürün ile hem yaşlanma karşıtı bakım yapılabilir hem de gece ve gündüz bakımları ayrı ayrı yapılabilir. 

Serinin Ürünleri 

 

Yeni Dr. C. Tuna Resurface Serisi zengin içerikli altı adet üründen oluşmaktadır. Arındırıcı krem temizleyici, kremsi yapısıyla ciltteki kiri ve fazla yağı temizler, geriye kirden arınmış, temiz ve canlı bir cilt bırakır. Nemlendirici tonik, kuruluğu azaltarak cildin ihtiyacı olan nemi kazandırır ve geriye parlak bir cilt bırakır. Koruyucu gündüz kremi, cildi gün içindeki zararlı güneş ışınlarından korurken, gün boyunca cildi nemli tutar. Bu sırada da ciltteki kırışıklığı ve sarkıklığı azaltır. Göz çevresi bakım kremi ise göz çevresine nem kazandırır ve aydınlık verir. Retinol serum, cildi sıkılaştırır ve dolgun bir görünüm sunar. Aynı zamanda cilt tonunu eşitler. Besleyici gece kremi, gece boyunca cildi nemlendirir ve yaşlılık belirtilerini yok eder. 

Seri Nasıl Kullanılır? 

Dr. C. Tuna Yeni Resurface Serisi’nin ürünleri ayrı ayrı da kullanılabilirken daha etkili sonuç alınabilmesi için ürünlerin seri halinde kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca ürünlerin gündüz ve gece olmak üzere sabah ve akşam kullanılmaları tavsiye edilir. Gündüz kullanımı için sırasıyla arındırıcı krem temizleyici, nemlendirici tonik, göz çevresi bakım kremi ve koruyucu gündüz kremi kullanılır. Akşam kullanımı için ise sırasıyla arındırıcı krem temizleyici, nemlendirici tonik, retinol serum, göz çevresi bakım kremi ve besleyici gece kremi kullanılır. Ürünler kolayca emildiği için birbiri ardından kullanımı rahat olacaktır. Ayrıca nemlendirici kremlerin yanındaki spatulalarla ürünlerin sürülmesi kolaylaştırılmıştır. 
Resurface Arındırıcı Krem Temizleyici kullanımı için bir miktar ürünü 30-60 saniye yüzünüze masaj yaparak uygulayın. Ardından yüzünüzü ılık veya soğuk suyla durulayın. Resurface Nemlendirici Tonik kullanımı için pamuğu bir miktar ürünle ıslatın. Yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayın. Resurface Koruyucu Gündüz Kremi kullanımı için yeteri kadar ürünü spatula ile yüzünüze ve boyun bölgenize uygulayın. Gün içinde ihtiyacınıza göre tekrar uygulayabilirsiniz. Güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulamanız önerilir. Resurface Göz Çevresi Bakım Kremi kullanımı için yeteri kadar ürünü spatula yardımıyla göz çevrenize uygulayın. Dıştan içe doğru masaj yaparak uygulamanız önerilir. Resurface Retinol Serum kullanımı için ürünü kullanmadan önce çalkalayın. Temiz cildinize yeteri kadar sürebilirsiniz. Ürünün gece kullanılması tavsiye edilir. Resurface Gece Bakım Kremi kullanımı için yeteri kadar ürünü spatula ile temiz cildinize uygulamanız önerilir. 
Ürünlerin 4 hafta boyunca düzenli bir şekilde kullanılması ürünlerin etkisini arttıracaktır ve gözle görülür bir sonuç alınacaktır. 

Kimler Kullanabilir? 

35 yaş ve üzeri tüm yetişkinler kullanabilir. Hem erkeklerde hem kadınlarda kullanılabilen seri tüm cilt tipleri için uygundur. Özellikle cildinde kırışıklıkları olan veya cildi kırışıklığa yatkın bireyler için önerilir. Seri, cilt ton eşitsizliği olan, cansız ve lekeli ciltler için de faydalı olacaktır. 

Farmasi Diğer Cilt Bakım Serileri 

Farmasi farklı cilt tipleri için ve birbirinden farklı cilt problemleri için cilt bakım serileri üretmiştir. Kırmızı alg özleri ile üretilen Age Reversist Serisi ile ciltteki ince çizgiler ve kırışıklıkların giderilmesi hedeflenmiştir. Amino asit ve deniz suyu ile üretilen Aqua Serisi ile nemli ve canlı bir cilt görünümü hedeflenmiştir. Kum zambağı ve yosun özü formülü ile üretilen White Correct Serisi ile parlak ve lekesiz bir cilt hedeflenmiştir. 

 

Diğer ürün bilgileri için diğer blog yazılarımızı okumanızı, https://www.zerrinyildirim.com/ adlı web sitemizi, https://www.instagram.com/farmasizerrinyildirim/ adlı instagram adresimizi https://youtube.com/c/FarmasiZerrinY%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m adlı youtube hesabımızı ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Berrin ipek

Muhteşem bir seri

17 Kasım 2021 Çarşamba 19:52

Farmasi Girişim Ekibi

Kesinlikle Muhteşem Bir Seri Berrin Hanım. Teşekkürler

25 Kasım 2021 Perşembe 00:22

Farmasi Girişim Ekibi

Kesinlikle Muhteşem Bir Seri Berrin Hanım. Teşekkürler

25 Kasım 2021 Perşembe 00:22