Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna At Kestanesi Masaj Jeli İncelemem

Dr. C. Tuna At Kestanesi Masaj Jeli İncelemem

Dr. C. Tuna At Kestanesi Masaj Jeli, Farmasi’nin en sevilen, en çok satılan ürünlerinin başında gelmektedir. Bu ürünün bu kadar tutma sebebi de ağrılara çok iyi gelmesidir. Eh ne ağır işimiz biter, ne de ağrımız. Öncelikle kısa bir video hazırladım. Onu izlemenizi öneririm. Sonrasında biraz daha jele biraz daha detaylı değineceğim.

At Kestanesi Masaj Jelinin kullanım amacı ağrıları hafifletmek içindir. Bunun dışında cilde de çok iyi etkisi vardır. Cildi besler ve kendine getirir. Düzenli kullanımlarda romatizmal ağrıları bile azalttığı söylenir. Ben bu konuda tecrübe etmediğim için sadece söylentiyi aktarıyorum. Ama yapıyordur yani güzel ürün. Ayrıca bu ürün ağrı şikayetiniz dışında da bir çok rahatsızlığa iyi gelmektedir.

Mesela; At Kestanesi Masaj Jeli beni bir gece fena bir öksürükten kurtarmıştı. Aman Allah’ım öksürükten geberiyorum. Aynı zamanda uykudayım. Durmak bilmeyen bir öksürük. Hemen zıpladım yataktan. Ey gidi çocukken babannem, dedem böyle durumlarda havlu ısıtır, içime de gazete doluşturur, pekmez mekmez dayanır iyileştirmeye çalışırdı. Bende hemen ütüyü taktım havluyu ısıtmaya başladım. İki kat etkili masaj kremini göğsüme iyice sürdüm. Üstümü giydim havluyu koydum ve anında öküsürük kesildi.

O gece, Dr. Cevdet Tuna‘ya inanılmaz dua etmişimdir. Gerçekten sağlık bozuldu mu kim olursa olsun o insan dünyadaki en çaresiz insana dönüşüyor.

At Kestanesi Masaj Jelinden ben çok faydalandım. O yüzden bu ürünü sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Mutlaka ecza dolabınızda olması gereken bir üründür. Ürün hakkında sizlerin de yorumlarınızı beklerim. Aşağıdaki yorum kısmından siz de bu ürün hakkında yorumda bulunabilirsiniz.vv

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Nilgün Turan

Hayatımın mucizesi bu ürünle tanisali 3 ay oldu butun sevdiklerime alldim bu ürünle benni tanıştıran yıldırım ekip Filiz Korkmaz a teşekkürler

05 Mayıs 2021 Çarşamba 15:47

Melek alibrahim

Really good

09 Ağustos 2022 Salı 20:43