Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. Cevdet Tuna El ve Ayak Deniz Tuzu İncelemesi

Dr. Cevdet Tuna El ve Ayak Deniz Tuzu İncelemesi

Dr. Cevdet Tuna El ve Ayak Deniz Tuzu; içerisinde yoğun deniz tuzu, jojoba ve badem yağı bulunduran güzel kokulu harika bir üründür. Ürün kullanım amacı el ve ayak bakımını yapmak, yumuşamasını sağlamaktır. Öncelikle aşağıdaki inceleme videomu izlemenizi öneririm. Sonrasında ürün hakkında detaylı incelememi okuyabilirsiniz.

Ürünün kullanımı çok basit. Bir miktar deniz tuzunu sürmek istediğiniz yere masaj yaparak sürüyorsunuz. İçerisindeki deniz tuzları bu sürüm esnasında çok keyifli bir sürme hissi yaşatıyor. Adeta özel masaj gibi oluyor. Şahsen ben öyle oluyorum. Hele ki ayağa sürerken içiniz kımıl kımıl olabilir. Deniz tuzunu sürdükten sonra da ılık suyla duruluyorsunuz. Hepsi bu kadar basit.

Durulama sonrası ellerinizi ve ayaklarınızı eminim daha çok seveceksiniz. Özellikle ilk verdiği hissiyat herkeste şaşırtıcı bir etki bırakmaktadır. Sanki bir anda kendi elinize değil, başkasının eline dokunuyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Ben bu ürünü özellikle ağır işle uğraşan, elleri nasır tutan emekçi abilerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize öneriyorum. Düzenli kullanımlarda çok etkisini göreceklerini düşünüyorum. Kendimde düzenli kullandığım, bittikçe aldığım bir üründür. Gönül rahatlığıyla bu ürünü sizlere tavsiye ediyorum.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
NAZAN TEKE

DR. Cender Tubanın Age reversist gençleştirici setini kullandım 40 yaşındayım yüzümde yara lekeleri ve göz altı korkularım vardı bu seti kullandım cildindeki lekeler bir ayda kayıp oldu göz altı korkularım gitti şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınız y

05 Mayıs 2021 Çarşamba 15:40

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler yorumunuz için.

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:10