Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna Yoğun At Kestanesi Kremi İncelemesi

Dr. C. Tuna Yoğun At Kestanesi Kremi İncelemesi

At kestanesi serisine eklenen yeni bir ürün; Dr. C. Tuna Yoğun At Kestanesi Kremi. Farmasi, at kestanesi jelinden sonra bir de yeni kremini çıkarttı. Önceki at kestanesi bildiğiniz gibi jeldi. Bu ürün krem ve ondan epey bir farklı diyebiliriz. Öncelikle aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm. Sonrasında detaylı yazımı okuyabilirsiniz.

Farmasi yoğun at kestanesi kremi yine ağrıları azaltacak ve bu tür rahatsızlarda sizi rahatlatacak bir üründür. Bu ürün at kestanesi jelleri gibi yanma hissi hiç vermemektedir. Farmasi bu kremle olayı bir adım daha yukarıya taşımış diyebiliriz. Ama koku olayı hala devam etmekte malesef. Jeli kadar ağır olmasa da yinede koku var. Koku da olmasa al çantanda taşı istediğin yerde sür diyebileceğimiz bir ürün olurdu.

Bu kremi diğer kremler gibi yine masaj yaparak sürüyoruz. Denemek geçen nasip oldu bana. Malum Corona günleri evde web sitesi ve üyelerimle bilgisayar başından çalışmalar yaptım. Çok uzun süreler oturarak çalıştım ve fekalet bir bacak ağrısı yaşamaya başladım.

Hatta krem sürmek hiç aklıma bile gelmedi gittim yattım uyuyayım da uyandığımda ağrı geçsin diye. Baktım uykuya da giremiyorum ağrıdan atladım yataktan hemen yakın zamanda aldığım Farmasi yoğun at kestanesi kremini aldım sürmeye başladım. At kestanesi masaj jellerini kullananlar bilir. Başta buz gibi jel tene değdiğinde bir zıplatır, vıcık vıcık sürülür. Ellerinizi yıkamazsanız eller de yanmaya başlar. Bu hiç öyle değil. Normal bir el kremi gibi ağrılı olan bölgeye masaj yaparak sürüyorsunuz ve masaj yapıyorsunuz. Şaşırtıcı bir şekilde jelden çok daha hızlı bir etki gösterdi.

Ürünü sürmeye başladığım andan itibaren ağrılarda azalmayı hissettim. Sevmediğim o değişik kokusu da uzun süre kalmadı. Ürün tamamen ağrıyı kesmedi ama ağrı çok büyük oranda azaldı. Beni acıdan kıvranırken tekrardan günü kurtaracak konuma getirdi.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.