Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna Isıtıcı Masaj Kremi İncelemesi Ve Videosu

Dr. C. Tuna Isıtıcı Masaj Kremi İncelemesi Ve Videosu

Dr. C. Tuna ısıtıcı masaj kremi, en eğlenceli bulduğum ürünlerden birisidir. Tutulan bölgelerinize sürdüğünüzde oranın ısınmasını sağlayacak ve o bölgeyi gevşeterek rahatlatacaktır. Ürün inceleme videomu altta izleyebilirsiniz. Sonrasında detaylı incelememi okuyabilirsiniz.

Farmasi’nin bu ürünü, yani ısıtıcı masaj kremi, üzerinde uzun uzun durulacak bir ürün değildir. Çünkü; tek bir amaca yarıyor. O da tutulan bölgeyi gevşetmek ve sizi ağrılarınızdan kurtarmak. Nadir kullanmış olduğum ama çok işime yarayan bir üründür.

Arizona kertenkelesi gibi yattığım yerden bilgisayar kullandığım bir dönemde feci şekilde bir bel ağrım olmuştu. Hatta ağrının yanında şiddetli acılarım da vardı. Açıkçası bel fıtığımı oldum diye de çok korkmuştum. Hemen hangi doktora gitmem gerektiğini soruşturdum. Bana beyin cerrahına gitmen gerektiğini dediklerinde de çok şaşırmıştım. Böyle bir şikayeti olan varsa evet bu rahatsızlık için hemen bir beyin cerrahına gidiyorsunuz.

Hekim kontrolleri yaptı ve iyi haberi verdi. Sadece belim tutulmuş. Bana kas gevşetici yazdı. Tabi bende fırsat bu fırsat hemen Farmasi Dr. C. Tuna ısıtıcı masaj kremini denemeye başladım.

Bu kremi sürdüğünüzde, videoda da anlattığım gibi sürülen bölgeye bir kalorifer yerleşmiş gibi oluyor. O bölge ısınıyor ve gevşemeye başlıyor. Böylelikle yoğun ağrıdan ve acıdan yavaş yavaş kurtulmaya başlıyorsunuz. Ben ortalama 1 hafta sonra iyice kendime geldim. Böylelikle bu üründen çok memnun kalarak tavsiye etmeye başladım.

Çok yakın bir kardeşimde bu ürünü benden alarak boyun tutulması için kullandı. Kendisi de bir sağlıkçı olduğundan özellikle Farmasi ürününü alıp denemek istemişti. O da bu kremden çok memnun kalarak bana olumlu bir geri dönüş sağladı.

Bu yüzden bende bu ürünü hem kendi tecrübemle, hem yakınlarımın olumlu dönüşleri ile sizlere tavsiye ederim. Sizler de tutulma yaşadığınız zaman Dr. C. Tuna Isıtıcı Masaj Kremi‘ni kullanabilir ve sorunlarınızı giderebilirsiniz. Ürün hakkında yorumlarınız varsa onuda aşağıdaki yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Nilüfer hanım hanımcık

hayat sevince güzel

15 Mayıs 2021 Cumartesi 14:36

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:09