Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Farmasi Mr. Wipes Leke Çıkarıcı İncelemesi

Farmasi Mr. Wipes Leke Çıkarıcı İncelemesi

Sizler için Farmasi Leke Çıkarıcı ürün denemesi yaptım ve inceledim. Üşenmedim yıkadım, kuruladım deneme videosunu hazırladım. Herhalde en güldüğüm video bu olmuştur. Videoyu izledikten sonra aşağıda detaylı açıklamalarımı okuyabilirsiniz.

Farmasi Leke Çıkarıcı; Farmasi’nin temizlik bölümünde bulunan, kazanç oranı da yüksek olan ürünlerdendir. Satan ve alan arkadaşlar memnundu ama ben hiç denememiştim. Bugün kendi testimi yaptım ve başarılı bir etki aldım.

Öncelikle annecim sağ olsun giysime kahve damlatarak Farmasi kariyerimde ilk defa bana bir şeyde yardımcı oldu. Daha sonrasında lekeli bölgeye leke çıkarıcıyı doğrudan döktüm ve yaklaşık 2 dakika bekledim.

Bekledikten sonra çeşmeyi sıcak olarak açtım. Bildiğiniz kaynar su gibiydi. Orada doğrudan lekeli bölgeyi suya tuttum ve biraz da çitiledim. Daha sonra hızlı bir şekilde sonucu görebilmek için önce fön makinesiyle kuruttum sonra ütüyle.

Gerçekten nokta leke kalmadığını gördüm. leke çıkarıcı, kullanım amacının karşılığını verdi. Siz de bu ürünü denemek istiyorsanız bir Farmasi girişimcisinden ya da kayıt olarak kendiniz sipariş verebilirsiniz. Eğer bu ürün hakkında yorumunuz varsa aşağıda yorum bölümünden düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar
Melek INDIR

Kullandığım ürünlerin arasındaki en harika ürün tekrar satışa çıkmalı bence bunu hakediyor

05 Mayıs 2021 Çarşamba 13:31

Farmasi Girişim Ekibi

Teşekkürler yorumunuz için.

17 Kasım 2021 Çarşamba 22:11