Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Atıştırmalıklar

Kilo problemi yaşayanların en önemli sorunlarından birisi de sürekli açlık hissetmeleridir. Her açlık hissettiklerinde bir şeyler yeme isteği duyarlar. Bu bir noktadan sonra fazla kalori alımı ile daha fazla kiloya ulaşılmasına neden olur ve bu kısır döngü sürer gider.

Böyle zamanlarda atıştırmalık gıda takviyeleri en büyük kurtarıcınız olabilir. Lifli yapıları ile tokluk hissi vererek daha uzun süre tok kalmanızı sağlarlar. Böylece yemek yeme aralıklarınız, dolayısıyla da fazla kalori almanızın önüne geçmiş olursunuz.

Faydaları nelerdir?

Gün içerisinde karşılaştığınız açlık nöbetlerinin önüne geçmenize yardımcı olurlar. Aç kalmadan vücut direncinizin artmasını sağlarlar.

Uzun süreli tokluk hissi ile aşırı yeme isteğinizi kontrol altına almanızı kolaylaştırarak fazla kilo alımını önler.

Yüksek lif içeriği sayesinde dengeli ve kaliteli beslenmenizde büyük rol oynar.

Paratik kullanımı sayesinde zaman harcamadan hızlı bir şekilde açlığınızı bastırmanıza yardımcı olmaktadır. Bu sayede her zaman ve her ortamda rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Ne tür atıştırmalık tercih edilmeli?

Özellikle kilo problemi olanlar için yağ oranı az ve şeker ihitva etmeyen ürünler kullanmanız daha doğru olur. Yine atıştırmalık seçiminde vegan tüketiminize göre tercih yapmalı, glüten alerjisi olanlar için kendinize uygun atıştırmalık barları tercih edebilirsiniz.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.