Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna Çatlak Topuk Kremi İncelemesi

Herkese merhabalar. Bu yazımda Farmasi Dr. C. Tuna çatlak topuk kremi hakkında bilgi vereceğim. Adı üstünde topuklarda sertlik gibi şikayeti olan herkes gönül rahatlığıyla bu ürünü kullanabilir. Çok kısa sürede etkisini görecektir.

Benim topuklarım yumuşacıktı. Annemin gözü kalacak ki ciddi bir şekilde topuk sertleşmesi yaşadım. Sadece sertleşmekle kalmadı daha sonradan çatlamaya da başladı. Böyle olunca hemen bende Farmasi çatlak topuk kremi siparişini verdim.

Ürün gelir gelmez sürmeye başladım. Bir an önce kendine gelmesini istiyordum. Acaba ne zaman eski haline döner diye düşünürken topuklarımın düzelmesi sadece 3 gün sürdü. O kadar korku ve gerilim boşunaymış. Farmasi çatlak topuk kremi hemen etkisini gösterdi ve topuklarım eski haline sadece 3 günde geri dönmüş oldu.

Böyle bir etki görmek gerçekten insanın moralini de yerine getiriyor. Farmasi topuk kremiGliserin ve Shea Yağı içerdiği için sürülen bölgeyi hem besliyor hem de yoğun nemlendiriyor. Böylelikle çatlak topuk hızlı bir şekilde onarılmaya başlıyor.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.