Farmasi'ye Kayıt Ol


Geri Dön

Dr. C. Tuna Çay Ağacı Kremi İncelemesi

Dr. C. Tuna Çay Ağacı Kremi İncelemesi

Farmasi’nin en çok kullandığım ürünlerinden birisi de çay ağacı kremidir. Çay ağacı yağının antiseptik etkisi mikropları kırdığı için özellikle de yaralı bölgelerde kullanmaktayım. Evimde 3 kedi var ve kedilerle oynamayı da çok seviyorum. Bu yüzden ellerim ve kollarım kesikler içindedir. Kesiklere Farmasi çay ağacı kremi sürerek mikrop kapmasını önlüyor ve iyileşme sürecini hızlandırıyorum.

Farmasi çay ağacı kremi ile yaraya dönüşmüş egzama rahatsızlığı yaşayan tüm arkadaşlara öneririm. Gün içerisinde dilediğiniz gibi sürebilirsiniz. Sürülen bölgeyi hem nemli tutacak, hem dış etkenlerden koruyacak hem de iyileşmesine yardımcı olacaktır. Eğer egzama yeni başlamış ve yaraya dönüşmemişse Farmasi Aynısefa Kremini öneririm. Son aşamada çay ağacı kremini kullanmanızda fayda var.

Aynı zamanda sinek veya bu tür uçuşan böceklerin olduğu bir yerde bu kremi sürmeniz sizleri bu tür haşeratlardan koruyacaktır. Konusu haşeratları uzaklaştırmaktadır. Kendine has değişik ağır bir kokusu var. Malesef bizim de pek seveceğimiz koku değil. Çam reçinesine çok benzeyen bir kokusu var. Farmasi bu kokuyu özellikle azaltmamaktadır. Ürünün etkisinin kokusuyla doğru orantılı bir şekilde etki etmesi kısa süreli bu kokuya katlanmamızı gerektirmektedir.

Bir yorum bırakın:
Yorumlar

Bu içeriğe hiç yorum yapılmamış.